Latest

Kari Esitti Toiveen: Hän Sitoisi Vuorostaan Silmänsä Ja Minä Ratsastaisin?

Olimme hetken aivan hiljaa kunnes hän kysyi: "Mihin aikaan lenkkeilet huomenna?"Näykin ensiksi terskaa ja kiusasin sitä kielelläni. Hän veti sekä omat että mun verkkarit jalasta ja tuli päälleni makaamaan. Oltiin törmätty siellä joskus aikasemminkin ja joka kerran katseemme oli viipynyt toisissamme aika pitkään.

Samassa kuulimme askelten äänet. Se oli himosta märkä ja valui koko ajan.

Lopulta hän ei enää kestänyt vaan pyysi lopettamaan ja käski minut selälleen maahan.

Räjähdin. Näin Saat Seuraa Ja Seksiä Netistä
Sellainen halu ja tahto?
Halusin ja tahdoin..
Tuo uljas ja kova kulli, o

... Read more

Menen Jennin Viereen Ja Ojennan Housut.

Kalu oli herkkänä muutaman päivän. Lopulta laukesin voimalla miehen suuhun, hän nieli kiltisti kaiken ja jatkoi imemistä kunnes viimeinenkin pisara oli kurkusta alas. Lopulta leikki lopetettiin siihen kun voimat loppuivat molemmilta vaikka miehen perse huusi lisää.

Maattiin jälleen vierekkäin sängyllä. Mies vaikeroi ja huohotti kiimassa, hän laukesi mutta ei antanu minun lopettaa. Katselin miehen kiinteää Oulun Sinkkujen Kohtaamispaikka treenattua selkää sekä pakaroita. Hetken kuluttua olin lähellä laukeamista ja mies kääntyi ympäri, pää suoraan kaluni alla ja nuoli pallejani, kääntyi ja otti

... Read more

Olimme Sopineet Että Vaimoni Lähettäisi Viestin Kun He Olivat Päässeet Perille Ja Ilmoitelisi Itsestään Päivittäin Että Tietäisin Kaiken Olevan Kunnossa.

Sitten hän riisui housuni.

Sitten hän ei enää puhunut vaan huohotti syvään ja päästi välillä pieniä inahduksia, kunnes nosti peppunsa ylös sängystä ja painoi pillunsa kieltäni vastaan kun sai orgasmin ja koko alapää tärisi.

Mitenkään kiirehtimättä hän otti kylpytakkinsa naulasta ja puki sen päälleen. Olin tuskin vielä herännyt, mutta kaluni oli taas nähnyt unta jostain tällaisesta, koska pian tunsin tulevani.

- Olethan sinä kaikin puolin tosi hyvän näköinen.

- Sano nyt jotain.Hän ratsasti itsensä ihan uuvuksiin ja nousi sitten pois päältäni. Joutuisin tilille vastauksestani.Ei liian pieni eikä

... Read more

Niin, Myönnä Pois.

Mutta tällä kertaa kävi toisin. Huulesi haparoivat lantiotani ja kätesi hyväili märkää jalkoväliäni päältä ja ehkä pikkuisen sisältä. En yhtään muista kuinka olin tarinaa jatkanut ja lopetin hetkeksi. Toinen käsi pakaroillani toinen kaulallani painuit sisääni. Olin aivan hikinen, kuuma, huohotin ja menetin tajuntani.

Päälläni oli tarinaa kertoessani kirkkaanpunainen kietaisuhame sekä valkoinen toppi ohuine hihoineen. Himmensit valaistusta ja istahdit viereeni. olin kurkottamassa käsilläni sinusta Seksitreffit Helposti Netistä otetta kun jo nappasit niistä kiinni ja asetit ne viereeni ja sanoit

... Read more

Hän Oli Niiin Seksikäs.

Päässäni pyöri ja yritin pidätellä naurua.

Lento sujui hyvin ja Riiassa oli loistava ilma. Välillä Jussi nuoli minun vartaloani. Kävimme tyttöjen kesken vaihtamaan kevyet kesämekot päällemme lentoaseman wc:ssä ennen kun jatkoimme matkaa kohti yöpymispaikkaa. Nopea vaatteiden vaihto, meikit ja hiukset. Samassa Jussi kaatui niin, että minä jäin hänen alleen.

Ryhmämme kokoontui Helsinki-Vantaan lentokentälle, kaikki olivat ennestään tuttuja taidekursseilta. Yritin olla hiljaa ettei muut herää, mutta se oli vaikeaa. Kädet Seksiseuraa Netistä Helposti, Nopeasti Ja Ilmaiseksi sivelivät reisien si

... Read more

Sovimme Treffit Läheiselle Huoltoasemalle Puolen Tunnin Päästä.Timo, vastasin (kuten nimeni on).Kyl nyt 4-6 kertaa päivässä vois vetää käteen ihan hyvin.

"Onks sulla paljonkin fyrkkaa mukana", multa kysyttiin ja sanoin, että en mä tiedä, mutta on mulla kuiteskin jonkin verran rahaa.Mun kalu alkoi stondaamaan sen kundin kaivaessa etutaskuni pohjia myöten ja ottaessaan multa kaikki fyrkat, mitä niissä taskuissa oli.

"Niin sillä onkin, toi vyö näyttäisi hyvältä mun farkuissa", hänen kaverinsa sanoi.

"No älä huolehdi, kyl me sun taskut kaivetaan tyhjiksi ja lasketaan paljon sulla on".

Ei mitään epäilyttävää, mutta mies tuntui haluavan kuulla lisää.

Se oli

... Read more

Hyvä Niin.

Kortsu päälle ja eikun kalu yhdellä survaisulla sisään.. argh.. pikkuisen sattui. Oli kuulemma liian jännittynyt. Tuntui hyvältä ja tein vastaan nussintaliikkeitä. Hän olisi halunnut imeä pidempäänkin mutta halusin siirtyä suihkun kautta saunaan. Muutaman minuutin juttelun jälkeen poitsu veti multa housut alas ja imas kullini suuhunsa. Päätin kuitenkin jatkaa naisten kanssa heterohommissa. Siellä jatkoin itse hänen kalunsa imutusta, kuitenkin turhaan.

Apache Server at www.kauppalehti.fi Port 80

Lähteet... http://www.kauppalehti.fi/uutiset/reuters-crude-oil-nudges-up-after-ninth-weekl

... Read more

Sängyllä Nukkui Keski-ikäinen Pariskunta Täydessä Unessa.koko Tilanne Alkoi Kummallisesti Kiihottaa Ja Tunsin Kuinka Mulla Alkoi Seisoa.Sergio painautui kovemmin vasten Marian vartaloa ja miehen terska ja kullin paksu varsi puristuivat tiiviimmin vasten pillunhuulia ja klitorista.

Kysymysryöppy oli niin nopea, ettei Sergio pysynyt mukana vaan änkytti epäselvyyksiä, joista nopeaa italiaa yhä kehnosti hallitseva puolalaiskardinaali ei ottanut tolkkua.

Mokomakin rehvastelija, Maria tuhahti mielessään. Ja eikö tämä talja ollut tullutkin hänen mukanaan Vilnasta Ausros Vartain portilta? Väärä aika kuukaudesta…Sergion kalu oli värjäytynyt kauttaaltaan punaiseksi!Ja mitä helvettiä!


Kardinaalin silmät ammottivat ymmyrkäisinä hänen k

... Read more

Mies Väänsi Käteni Selän Taakse Ja Riuhtoi Minut Olohuoneeseen.En tiedä kuinka kauan lemmiskelymme vei aikaa, mutta sen seurauksena molemmat nukahdimme muutaman raukean suudelman jälkeen. Tanssi-intoni vähän tyrehtyi ja tyydyin oluen juotuani istuskelemaan baaritiskillä cokista ryypiskellen ja seuraillen sisään harvakseltaan tulevia ihmisiä. Minä Ja Pikku Iina Kaiken esivalmistelun jälkeen tunne oli uskomaton.
Varovasti tunnustelin häpyhuulien välistä jo paisunutta klitorista, samalla kun suudelmamme jatkui. Merjan reidet puristuivat pääni ympärille ja hetken aikaa tunsin miltei tukehtuvani, kun orgasmi sai vallan. Tunsin rintaani vasten pehmeät rinnat

... Read more

Otan Sinua Rinnoista Kiinni, Mutta Sinä Käsket Minun Irrottaa Otteen Ja Pitää Kädet Aisoissa.

Mitä sä täällä…?Se ei juurikaan eronnut siitä, että olisi suudellut tyttöä. Keikka oli joku bändi-iltatyypppinen juttu vappuna paikallisella nuorisotalolla.

Mikon kaveri onnistui ajoituksessaan täydellisesti raahatessaan heidän kamojaan mukanaan ja tuli nykimään Mikkoa hihasta.Heitä ennen lavalla oli ollut joku covereita soittanut teinirokkibändi, joka oli soittanut hirveää kuraa, ja nyt lavan edustalle alkoi parveilla yläasteikäisiä jätkiä isin rahoilla ostetuissa Kanin vaatteissa. Kädet tärisivät ja takin pukeminenkin tuntui ylivoimaiselta tehtävältä. Aleksi. Vihdoin se suvaitsi loppua. Ei

... Read more