Latest

Ja Tämä Ilahdutti Minua Suuresti.

Ratsastin metsiä ristiin rastiin saaliin toivossa, mutta mistään ei tuntunut löytyvän mitään.

”Kaunis neito, tulisitko viettämään kanssani yön kartanooni?”Minä taas nousin jälleen ratsaille ja jatkoin toistaiseksi epäonnista metsästysretkeäni.Saapuessani paikalle näin hänen olevan viehkeä neito, punaposkinen, kypsävartaloinen ja kaikin puolin hyveellinen. Aurinko oli juuri noussut metsänrajan yläpuolelle. En tosin vielä tiedä, kumpi vaihtoehto on loppujen lopuksi pahempi.Nousin hevosen selästä ja yhdellä karjaisulla komensin koirat loitommalle tyttöparasta. Noista pikkareista en itse pystynyt

... Read more

Sitten Ensimmäinen Huokaisu, Toinen....

Tämä tapahtui pari vuotta sitten kun olin about 24-vuotias. Onneksi ei ollut mikään pesismaila kaverilla.. Olin pitkään pyörinyt chatissä etsien rohkaisua kokeilla miesten välistä seksiä. Oli outoa saada niin iso kalu sisään, ensimmäiselle kokeilukerralla kalu ei ollut omaani isompi eli noin 15cm. Hän aloitti nussimisen ja pitkään nussikin.

Asiasta vielä epävarmaksi jääneenä halusin kokeilla uudelleen. Sitten otin omat märät kalsarit pois ja annoin hänen koskettaa. Kortsu päälle ja eikun kalu yhdellä survaisulla sisään.. argh.. pikkuisen sattui.

Onneksi Miia tajuaa vielä vilkaista olkansa

... Read more

Denise Milani E Divina: Lo So, Puo Dare Fastidio La Bellezza, Quando Si E Brutti Dentro. Lähteet...

Hetken emmittyäni asiaa suostuin, koska aloin jo olla niin kiihottunut ja eihän musta mies ollut kuitenkaan nainut ilman kumia. Maaria kertoi samalla, että mustalla miehellä oli ollut 20 senttiä pitkä ja myös hyvin paksu kulli. Minusta oli tullut aisankannattaja.Kieleni saavutti vitun joka tuntui kuumalta ja märemmältä kuin koskaan aiemmin. Mies oli tullut vaimoni päälle ja oli naidessa kourinut tissejä ja työntänyt kieltään rakkaani suuhun. Maarian limainen vittu painautui kasvojani vasten ja minä vapisin, huohotin ja ruiskin ison lastin siementä lakanalle.

"Kulta, sovittaisko niin, että sä

... Read more

Niin Sitten Olin Hiljaa.samalla Punatukkainen Riisui Suullansa Stringejäni Ja Hyväili Minua Vatsasta.Hän nyt vapautuneemmin sanoi olevansa ukkomies, jonka vaimoa ei enää kiinnosta ja hän on sitten nuorempien miesten kanssa aina välillä touhunnut. Kaivoin ajopuvun housut auki ja sieltä boksereiden kätköstä esiin pullahti turpea, paljaspäinen kyrpä. Tunsin myös, että hänen kyrpänsä koveni tosissaan. Ymmärsin, että suihin pitää nyt ottaa. Olisiko ehkä asia kuitenkin kiinnostanut häntäkin, saatoin ehkä lukea sen hänen silmistään.

En voinut muuta kuin myöntää asian, ei siinä enää hyödyttänyt muuta selittää. Esitin toivumuksen saada työntää kieli hänen persreikäänsä ja runkata samalla. Pyörät siihen

... Read more

Alkoi Naisten Haku, Ja Kaverini Sanoivat Että Tuo Nainen Ei Tulisi Hellittämään, Ennekuin On Saanut Minut Sänkyynsä, Sellainen Palo Hänen Silmissään Kuulemma Oli.

Naiset alkoivat hieromaan heitä ensin reisistä. Myös Kristianin katse naulautui vierustoverin kyrpään. Kristian piti silmiään kiinni ja nautti kunnes jokainen pisara oli valunut ulos. Huokailun ja ähinän väliin Artturi kysyi vingahtaen: Parinvaihto Kanarian Yössä On Suomalaistenkin Suosiossa " Sä vissiin laukeet kohta "

"No niin kyl säki. Hieman Näin Saat Seuraa Ja Seksiä Netistä jätkiä touhu ensin nauratti, mutta kun osaavat kädet laskivat housuja ja alkoivat käsittelemään heidän kalujaan, loppui naureskelu ja hiljainen huokailu alkoi.

Molemmat alkoivat tienaamaan hyvin, ja he viettivät aika

... Read more

Poika Käänsi Tottuneesti Vaimon Nelinkontin Divaanille Ja Kiipesi Tämän Taakse Polvilleen.

Suutelen sua ja imen ylähuultasi. Sun huumaava tuoksusi täyttää tajuntani ja tunnen kielelläni ihanan suolaisen maun. Suutelen sun rintoja ja näykkäisen nänneistä, jotka sojottavat kivikovina. Paljonko on paljon, onko aika ollut aina tai missä taivas loppuu?"Huokaat hieman. "Tuu mun sisään syvälle rakas", huohotat ja tunnen kuinka tihentyvät supistelut sumentavat tajuntani. Tuuli liehuttelee hiljakseen verhoja. Työnnyn niiden väliin. Tunnen jäykistyväni uudelleen. Työnnän kielen sisääsi ja pyörittelen sitä vikkelästi. Otat mun kullista kiinni ja hierot sitä itseäsi vasten "Tuu mun sisään" k

... Read more

Nyt Ei Enää Verta Tule, Mutta Pelkään Harrastaa Ylipäätänsä Gay Seksiä , Koska Suoleni Voi Taas Revetä...

Ilpo ja Jere Näin Hankit Helposti Ja Nopeasti Päiväkahviseuraa Netistä tulivat myös makuuhuoneeseen, lopetin imuttelun ja Ilpo ja Jere tulivat myös sänkyyn.. Menin Masan kanssa makuuhuoneeseen, hän on bi ja hänellä ei stondannut joten otin häneltä suihin..

Olen tavannut Ilpon kerran tapahtuman jälkeen mutta me vain kismailimme ja imuttelimme ja korostin hänelle että en halua viedä tätä tämän pidemmälle ja hän kunnioitta suostumustani.. Eikä näkynyt olohuoneessakaan... Nyt ei enää verta tule, mutta pelkään Harrastaa ylipäätänsä gay seksiä , koska suoleni voi taas revetä... No sekä Jere että

... Read more