Poika Käänsi Tottuneesti Vaimon Nelinkontin Divaanille Ja Kiipesi Tämän Taakse Polvilleen.

Suutelen sua ja imen ylähuultasi. Sun huumaava tuoksusi täyttää tajuntani ja tunnen kielelläni ihanan suolaisen maun. Suutelen sun rintoja ja näykkäisen nänneistä, jotka sojottavat kivikovina. Paljonko on paljon, onko aika ollut aina tai missä taivas loppuu?"Huokaat hieman. "Tuu mun sisään syvälle rakas", huohotat ja tunnen kuinka tihentyvät supistelut sumentavat tajuntani. Tuuli liehuttelee hiljakseen verhoja. Työnnyn niiden väliin. Tunnen jäykistyväni uudelleen. Työnnän kielen sisääsi ja pyörittelen sitä vikkelästi. Otat mun kullista kiinni ja hierot sitä itseäsi vasten "Tuu mun sisään" kuiskaat.

deitti treffitMika vetäytyi vaimon suusta ja istahti kalu edelleen sykkien vaimon viereen. Vaimo kertoi hieman häpeillen olevansa jo 33-vuotias. Kuulin löylyveden kihahtelevan kiukaalle samalla, kun kuulin auton ajavan mökin pihaan.Kuulin vaimon yrittävän estellä, että "ei saa, joku voi tulla". Poika käänsi tottuneesti vaimon nelinkontin divaanille ja kiipesi tämän taakse polvilleen. Mika otti jääkaapista 3 olutta ja sanoi vaimolle, että tulehan nyt sinäkin tuonne terassille seuraksi.Kiersin metsän kautta saunamökin reunustalle ja huomasin vaimon rantavedessä.
Hetken kuluttua Mika nousi vaimon päälle ja suuteli häntä intohimoisesti.

DMbluedress013.jpg (1841×3072) | Denise Milani | Pinterest Chiedo, al segnalatore compulsivo: "una donna non puo essere bella ed avere le tette?". Denise Milani e DIVINA: lo so, puo dare fastidio la bellezza, quando si e brutti dentro.

Lähteet... https://www.pinterest.com/pin/412360909613817616/

Miken seikkailut USA:ssa 3

Rauhallinen ja nautinnollinen paneminen kesti kauan, hän suuteli minua välillä, asentoja vaihdeltiin ja lopulta hän kysyi saako hän purkautua sisääni. Hiljalleen hän Seksiseuraa Ilmaiseksi - 100% Suomalainen Sivusto kuori vaatteeni pois päältä ja olin hänen edessään alastomana.

Kevin kysyi haluaisinko nähdä jotain vähän rajumpaa kuin pelkästään tanssiminen. Kevin on käynyt Suomessa kolme kertaa, viimeksi nyt jouluna, vaikka hänellä ei ollutkaan kuin reilu viikko aikaa vierailulle töidensä johdosta.

Kevin halasi ja suuteli minua.

Tapahtumasta tulee ensi kesänä täyteen kaksi vuotta. Hän on pyytänyt minua muuttamaan USA:han. Minun mies! Ei nimittäin oikein nähnyt mitä siellä tapahtui tultuamme yökerhon välkkyvien valojen joukosta siihen pimeyteen. Upeita mustia miehiä. Sen jälkeen hän aloitti suutelun ja taivutti minut sängylle hyväillen minua joka puolelta. Kevin tuli hetken perästä jääden taas sisälleni suudelleen minua intensiivisesti.
Tunnen rakastavani Keviniä ja myös Sinkut Helsingissä! Näin Löydät Seuraa Treffeille hän sanoo rakastavansa minua.

deitti treffit
Tags: