Sitten Ensimmäinen Huokaisu, Toinen....

Tämä tapahtui pari vuotta sitten kun olin about 24-vuotias. Onneksi ei ollut mikään pesismaila kaverilla.. Olin pitkään pyörinyt chatissä etsien rohkaisua kokeilla miesten välistä seksiä. Oli outoa saada niin iso kalu sisään, ensimmäiselle kokeilukerralla kalu ei ollut omaani isompi eli noin 15cm. Hän aloitti nussimisen ja pitkään nussikin.

Asiasta vielä epävarmaksi jääneenä halusin kokeilla uudelleen. Sitten otin omat märät kalsarit pois ja annoin hänen koskettaa. Kortsu päälle ja eikun kalu yhdellä survaisulla sisään.. argh.. pikkuisen sattui.

deitti treffit

Onneksi Miia tajuaa vielä vilkaista olkansa yli ja huokaisee helpotuksesta nähdessään poliisin asettavan päälleen kondomia. Poliisi tutkii sitä kiinnostuneena. Villi paneminen jatkuu ja muu maailma tulee merkityksettömäksi. "Ette te siitä mitään näe", nainen tiuskaisee ja punastuu kun poliisi avaa etuoven. "Tiedät hyvin että sakot voi maksaa toisellakin tapaa" Seksiseuraa Internetistä Ilmaiseksi! poliisi sanoo ja Miia epäröi hieman. "Anna mennä vaan" Miia huokaiseekin muistaen ettei hänen minihameensa alla ole edes alushousuja. Nainen hymyilee itsekseen ja kääntyy palatakseen takaisin päin. Miian ei auta muu kuin pyllistää kiltisti samalla kun poliisi nostaa hänen minihamettaan ja hyväilee hänen reisiään levittäen vielä niitä. Kävely onnistuu hienosti ja nainen repeää nauruun kun huomaa poliisin katseen lukkiutunen hänen uumalle.

Denise Milani Most Gorgeous girl in the world walking in public Come take a look at our blog to see whats going on! See More

Lähteet... https://www.pinterest.com/pin/438678819938748030/

Vierassänky

Sanna lipuu viereeni alastomana, raikkaana suihkun jälkeen. Vilkaisu taakse... kulta, olet ihana... en halua jättää sinua kokonaan oven taakse.... jätän pienen raon, eikö niin kulta? Sitten ensimmäinen huokaisu, toinen.... voihketta joka jatkuu, jatkuu.... Tämä olisi valmis, niin valmis.... mutta... Tämä saa päättää, sanon, se on tärkeintä, meille molemmille....Kotiin palattuaan vaistosin, että jotain oli tapahtunut. Hän oli tavannut Juanin, he olivat viettäneet illan ravintolassa, baarissa ja sen jälkeen... yön Sannan huoneessa.
Annetaanko sen päättää, kulta pieni, Sanna jatkaa ja pitelee Etsi Seksiä Netistä Omalta Alueeltasi! kädessään omaa kovaa miehuuttani. Hän vie pienen käden peiton alle, tuntee kuumottavan jäykkyyteni, naurahtaa... Sivelen hänen kalleintaan.

Vahingossa

Käteni vaelsivat hänen perseellään.Parilla vedolla hän räjähti päälleni, ulvoen nautinnosta.

Enempää aikaa ajattelulle ei jäänyt, sillä oven sulkeuduttua alkoi eläimellinen riisuminen. Se ei ollut mikään pienin mahdollinen. En kestänyt vaan laukesin uudelleen päälleni.

"Mä haluun, et sä oot rento", hän kuiskasi ja jatkoi imemistä. Menin mielelläni, ja levitin jalkojani. Poika nousi ylös ja tuli hajareisin pääni luo.Puolikova kaluni alkoi jälleen nousemaan kohti taivasta. "Ja sä oletat, et mä haluisin tarjota?" Ensimmäisenä hän työnsi varovasti ja pystyi helposti imemään, mutta pian hän voimisti työntöä ja tuli yhä syvemmälle nieluuni. Hänen kiinteä kroppansa ja komeat kasvot olivat nyt edessäni.

deitti treffit
Tags: