- No Hyvä, Meillä Ei Muutenkaan Jannen Kanssa Ole Välit Kunnossa, Ni Se Vielä Puuttus Et Se Sais Tietää Tästä, Mika Sanoi Rauhallisemmalla Äänellä.- Hyvä Että Tulit Jo Nyt, Timo Ei Ole Vielä Tullut, Ni Voidaan Puhua.
Olin kyllä suunnitellut, että lähden katsomaan paikallista yöelämää joskos löytys kiva kaveri yön ratoksi. Toinen kavereista oli nuori mies Masa. jonka syliin olin kaatanut paukut, toinen Kari. Reikä tuntui tiukalta sitä sormin runkatessa. Menin jalkojen väliin ja levitin pakaroita jotta pääsisin nuolemaan vakoa. Masa vastasi niin hänelläkin.Työn puolesta olimme kursseilla Rovaniemellä.

Käännyin niin että olimme kuusysissä ja Masa Kokemuksia & Tietoa alkoi imemään minua myös kiihkeästi.

Suomi Seksitreffit, Seksikumppani, Sexpartner, Seksi Treffit, Sex Dating alt="deittipalvelu" width="250" align="middle"/>

Otin öljypullon ja aloin hieroa öljyä rintoihini. eihän kukaan ollut näkemässä. Lihaksikas könsikäs. Äh.. totesin itsekseni. Vaihdoin asentoa kääntymällä vatsalleni ja silloin uikkareiden yläosan niskan takana oleva naru irtisanoi sopimuksensa. Venyttelin sängyssäni.

- tenttikirjaa luen, vastasin vain nopeasti kääntyessäni takaisin paikoilleen mahalleni.

- Saat... kuiskasin hiljaa... Kuulin haukottelua ja matalan yskäisyn.

He waited for you. He was so hungry that he was eating sticks.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/fiidifi/201601120160815_fd.shtml

Kaveruus "myrskyn jälkeen tulee tyyni"- Mitä sinä näin aikaisin olet liikenteessä? Olohuoneesta alkoi kuulua musiikkia, ilmeisesti Mika oli vienyt koneen makuuhuoneesta sinne.

- Koitetaan vaan, mulla on ollu oikeastaan ikävä sua, Janne sanoi äänessä helpotusta ja kyyneleitä.

- Tota.. lähtisitkö mun ja Timon kans tänään juomaan?

- No hyvä, meillä ei muutenkaan Jannen kanssa ole välit kunnossa, ni se vielä puuttus et se sais tietää tästä, Mika sanoi rauhallisemmalla äänellä.

- Hyvä että tulit jo nyt, Timo ei ole vielä tullut, ni voidaan puhua. Hänelle tuli mieleen muistot mitä kaikkea hölmöä he olivat Jannen kanssa touhunneet.

- No hyvä on voihan sitä kysyä, Mika vastasi vähän mietteliäästi.Mutta hän ajatteli koittaa tehdä parhaansa, pysyä vahvana. Talo oli valkoinen tiilitalo jonka julkisivu oli hieman normaalia tiilitaloa tyylikkäämpi.

Mika alkoi heräilemään vuoteestaan, silmät kiinni hän venytteli tyytyväisenä hymyillen.

- No hyvä on, kyllä sä mulle voisit kertoo jos ois tapahtunu, Timo sanoi rauhoittavaisella äänellä.

- Eikä sillä ole mitään väliä jos sä homo olet mulle on vaan tärkeetä et olet oma itsesi, Mika jatkoi hymyillen.

Lyhyt matka lähelle

Miksi se ei piru vie sitä tajua? Jesse ei antanut sen häiritä itseään. Hän kuuli, kun Ilona lopulta irrottautii Villestä ja kikatti lähtevänsä Sannan perään. Kaunis.Jostain syystä se tuntui hyvin luonnolliselta. Hänestä tuntui, ettei hän edes ymmärtänyt, mitä tapahtui. Sen sijaan Jesse painoi Villen vuorostaan selälleen ja suuteli tätä jälleen. Joka kerta kirpaisi. Sellainen reipas ja tomera tyttö.

- Se lähti porukoilleen yöksi ja mä tulin taksilla. Jesse naurahti hiljaa ääneen ja sulki silmänsä.

deittipalvelu
Tags: