Katsoin Parhaaksi Kuitenkin Olla Kommentoimatta Antin Niin Kovin Osuvaa Huomiota.mä Taidan Olla Aika Noviisi Vielä Kaiken Kanssa.aika Uskomaton Ilta. Sain Varovasti Kysyttyä.

Keskustelun loppu jäi kaikeksi onneksi multa kuulematta. Mä en vois olla enemmän ok tän kanssa.

"Ai jaa, sillä lailla me ei sit vielä pelattukaan. Punaviini sai olon mukavan raukeaksi ja mä huomasin vasta myöhemmin, että rennosti puhuin parhaan kaverini kanssa asioista joita en ollut itsekään koskaan ajatellut sanoa ääneen. "Hei upeeta, että te tiedätte jo mitä haluutte. se kysy Antilta. Katsoin parhaaksi kuitenkin olla kommentoimatta Antin niin kovin osuvaa huomiota.Mä taidan olla aika noviisi vielä kaiken kanssa."

"Aika uskomaton ilta." sain varovasti kysyttyä. Mut jos totta puhutaan niin mä olen tosta meidän Villestä jo jonkin aika ajatellu, et se taitaa olla kallellaan poikiin päin ja oon oikeastaan jo odotellutkin sen astumista ulos kaapistaan."

deittipalvelu

He finally laid down and allowed me to give him belly rubs. He let me put a leash on him and didn"t try to run.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/fiidifi/201601120160815_fd.shtml

"Kalassa"Aamulla heräsin ja nousin ylös. Työpäivän lähetessä loppua puhelimeni piippasi viestin merkiksi ja kaveriltani oli tullut viesti: "Nyt olisi hyvä ilma. No se ei näyttänyt miestä haittaavan vaan jatkoimme juttua.

Samassa huomasin laituriin saapuvan veneen ja sieltä astui ulos reilu Onko Suomi Seksi Haaveenasi? neljäkymppinen ihan mukavan näköinen mies joka soitti jonnekkin. Monien kanssa olin jutellut ja muutamia tavannutkin mutta ei vaan kukaan tuntunut oikealta. Mikä tuuri huokasin vihdoin onnellisena ja kävin nukkumaan ...Vaihdettiin numerot ja luvattiin pitää yhteyksiä. Kummastelin aluksi että mikähän mies tuollasia kysyy seksichatissa. Pian puhelimeni alkoi soida. Vastasin kuitenkin pitäväni. Vastasin. Bussiasemalle saavuttuani lähdin rantaan. Menin puun alle ja näppäilin kaverin numeron: "moi ootko sä jo täällä tääl o aika ikävä ilma".

Tämähän nyt on lähinnä fantasiaa mutta jos jotakin veneilevään miestä kiinnostaisi jatkaa tarinaa ihan oikeasti sitäkin voi toki ehdottaa.

Imurointia osa 2

Uudenlainen kiihotus sävähti lävitseni mielikuvien mukana siitä miten tuota käytetään.Sirpa ohjasi Lillin nurkkaan, missä punttipenkkini oli muuton jäljiltä hiukan epämääräisesti sijoitettuna, mutta se ei nyt taitaisi haitata. Aloin nussia Lillin suuta hitaasti työntäen joka kerran hiukan syvemmälle. Narttu oli nyt paketissa ja valmiina käyttöömme. Lilli jännitti pakaroitaan kiihkossa, mutta Sirpa levitti niitä ja nuoli välillä myös pakaroiden välistä ja välilihasta. Itse asetuin perse pystyssä olevan Sirpan taakse lattialle ja survaisin saman tien kivenä seisovan kyrpäni Sirpan vitun uumeniin ja aloin nussia pitkin vedoin. Sirpa kiljui pää takakenossa ja suorastaan roiskautti kiimansa Lillin Löydä Sinulle Paras Deittipalvelu! kasvoille. Sirpa istui jalat levällään Lillin kasvojen eteen penkille ja alkoi hieroa pilluaan Lillin suuta vasten. Sirpa tarkkaili lähes kliinisen tarkasti merkkejä milloin alkaisin purkautua. Pitelin molemmin käsin Lillin punotusta letistä ja Sirpa tahditti työntöjä puristelemalla täysiä kiveksiäni samalla kun katseli kyrvän tasalla Lillin suun nussimista. Ensimmäinen spermakaari lensi kuumana ja valkoisena Lillin kasvojen yli pitkin selkää aina perseelle asti. Sirpan hiukset levisivät reisilleni ja tuhiseva nenä painui kyrvän juureen.

deittipalvelu
Tags: