Lähdin Hetken Aikaa Levättyäni Laittamaan Saunan Päälle.

Hitaasti hän alkoi työntää… "Se on niin tiukka!" Ajattelin, että kuinka kauan saisin vielä naida tuon ihanan, lihaksikkaan miehen kanssa..."No?" -Hän sanoi. Hän otti takataskustaan kondomin. Hitaasti siirryimme takapenkille. Tunsin kiehuvan mällin suihkuavan perseeseeni.

deittipalvelu

Taina nyökkäsi, nyt päästin varovasti hänen käsistään irti ja toisella liinalla sidoin silmät.

Nousin ylös ja puin vaatteeni ja pohdin, miten päästän hänet vapaaksi, etten paljastu.

Jatkoin naimista pitkään, kourin rintoja, jopa suutelin häntä.

Vuosien saatossa kehittelin kaikenlaisia kosto ideoita. Pakotin Tainan maahan ja käskin käydä selälleen makuulle. Piilouduin paikan lähelle, jossa tiesin hänen käyvän. Niin, että puhuminen tai huutaminen ei onnistuisi.

Olin kuullut kunniani asiasta jos toisestakin.

Ohjasin hänet syvemmälle metsään, mistä löysin sopivan suojaisan paikan. Tietenkään en ollut varma, tulisiko Taina edes, mutta onnekseni, tuttu naishahmo käveli minua kohti.

1955 Ford 2 door hard top with continental kit.  Ours did not have the continental kit.  Brings back so many memories. See More

Lähteet... https://www.pinterest.com/pin/336010822171256142/

Iso tyttö 4

Katsoin hänen housujaan ja jälleen syvälle silmiinsä.

Nostin käteni rinnoilleni Seksiseuraa Netistä Sinkuille Ja Varatuille ja hitaasti aloin hyväillä niitä hänen katseensa alla. Yhä kädet rinnoillani kävelin polvieni varassa hänen eteensä. Puristivat niitä ja tunnustelivat niiden kiinteyttä. Kumarruin hieman eteenpäin kun hän malttamattomana työnsi lantiotaan minua kohti. Hitaasti varoen hän ohjasi minut selälleni lattialle.Koko mitalta, juuresta latvaan. Annoin kieleni nuoleskella sen kärkeä suussani..

Aloin käsilläni laskea omia housujani alemmas.

Kimppakivaa Sarin ja vanhempien miesten kanssa

sanoivat pojat melkein yhteen ääneen.

Hetken kuluttua, toinen (tummempi) mies sanoi että haluaa panna minua perseeseen. Miehelle tuli pettynyt ilme. Hän hivutti kätensä eka minun rinnoilleni, ja jatkoi matkaa haaroväliini. Lauantai vihdoin koitti, pakkasimme tavaramme ja lähdimme ajamaan keskelle ns. korpea!

Lähdin hetken aikaa levättyäni laittamaan saunan päälle.

Perille päästyämme laitoimme heti autossa lämminneet siiderit jääkaappiin, ja rojahdimme yhtä Onko Suomi Seksi Haaveenasi? aikaa matolle makaamaan, matka oli kestänyt kolme tuntia ja väsyneitä olimme kummatkin. Sarin kasvoista näki kuinka hän nautti. Heilutimme heille ja he takaisin.

Mies allani kouri ja nuoli rintojani. Sari tuli kesken saunan sytyttämisen ehdottamaan että uisimme ennen saunaa..

deittipalvelu
Tags: