Lauettiin Ja Huohotettiin Molemmat Yhtä Aikaa, Pete Mun Sisälleni Ja Minä Vessan Seinälle.eli Kun Rannalle Yleensä Menen, Niin Olen Jo Ruskea Ja Ensisijainen Syy Miski Siellä Oleilen Ei Ole Lisärusketus, Vaan Itsensä Esittäminen Ja Miesten Tiirailu Ja Iskeminen.

Haluan että katsot minua silmiin ja näet selvästi, kun painan nappuloita, totean että nyt se alkaa ja näen kuinka värähdät kun ensimmäiset sähköiskut tuntuvat sisälläsi...

Otan laatikosta hieromasauvan ja alan työntään sitä pilluusi hitaasti samalla laitan sen päälle,huomaan kuinka alat kostumaan, laitan muovihansikkaan toiseen käteen ja levitän liukaste rasvaa sormenpäähän ja painan sormen anukseen, tunnen hyvin hieromasauvan värinän sormessani,nain jonkin aikaa sormella sinua, alat lähestyä orgasmia mutta lopetan hieromasauvan käytön ja sormen otan pois takapuolesta. Jatkoa tarinalle ”Arkipäivä”

Olin laittanut suukapulan suuhun ja lähdin taluttamaan sinua kohti makuuhuonetta ja huomasin että olit sovitusti laittanut rautalenkit ovenkarmiin.
Seuraavaksi pyöräytän köyden uumasi ympäri ja sidon köyden molemmat päät karmissa oleviin koukkuihin, noin nyt et pääse liikuttamaan itseäsi kovin paljoa. Työnnän pienen metallisen anustapin takapuoleen, se sujahtaa helposti sinne onhan se jo hyvin rasvattu,kytken siitä tulevat sähköjohdot säätölaitteeseen ja pujottaudun sinun jalkovälistä etupuolellesi, yniset suukapulan alta jotain, Mitä Nainen Haluaa ? mistä en saa selvää... Käskin pysähtyä ovenkarmien väliin ja aloin sitomaan,nilkat tuli ovenkulmiin kiinni seisot v-asennossa, käsken nostaa kädet ylös ja sidon kädet yhteen ranteista ja laitan kätesi yläkarmissa olevaan koukkuun kiinni. Käyn hakemassa ostamasi lelun, sitä mitä olet "pelännyt": pienen sähkökojeen.

deittipalvelu

Muun muassa euroviisuissa esiintynyt Saara Aalto oli kaikkien mieleen. Laulaja valitsi lopulta Michael Monroen valmentajakseen. Potentiaalisiin voittajiin lukeutuivat myos jaksossa esiintyneet pitkalinjan muusikko-saveltaja Aki Louhela ja viime vuoden Suomen euroviisufinaalissa edustuspaikan taparasti havinnyt Saara Aalto. Saara on tuttu myos Talent-ohjelmasta, jossa han sijoittui vuonna 2007 kolmanneksi.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/viihde/2012020315152992_vi.shtml

Uimarannalla

Ranta oli pitkä ja hietikolla makasi jo paljon auringonpalvojia. Samalla kun Pete painoi parrunsa viimeiseen sopukkaani saakka ja antoi kuuman lastin ruiskia suoleni seinämille, niin tunsin myös oman lastini lähtevän liikkeelle.

Lähistölle tuli myös poikaporukka pelaamaan rantalentistä ja sitähän oli mukava seurata kun nuoret lihaksikkaat kundit hyppii pallon perässä ilman paitaa. Olin siis jo ehtinyt ottaa rajatonta aurinkoa sinä keväänä ja alkukesänä omassa pihassa Tässä Ovat Kaikki Temptation Island Suomen Kuumat Sinkut! -Nelonen Media katseilta suojassa. Ohikulkijoita meni paljonkin koulusta kotiin tai kaupunkiin päin ja parikin kundia pysähtyi paikalle selvästikin minua tarkkailemaan. Pete kouri matkalla jo mun pebaa kun kävelin sen edessä oikein haluttavan näköisen tietäen, et kohta tulen saamaan tosi kunnon tumman bodarin isoa meisseliä.En voinut kiimalleni mitään vaan ulisin ääneen kun kyrpä upposi lähes kokonaan suoleeni ja Pete aloitti hurjan nainnin. Menimme molemmat suihkuun ja pesimme hiemme ja spermat pois keholtamme, mitä nainnin seurauksena oli vartaloihimme jäänyt. Tunsin liukastetta anuksellani ja pian peräsuoleen upposi ekaks yksi sitten myös kaksi sormea. Lauettiin ja huohotettiin molemmat yhtä aikaa, Pete mun sisälleni ja minä vessan seinälle.

Eli kun rannalle yleensä menen, niin olen jo ruskea ja ensisijainen syy miski siellä oleilen ei ole lisärusketus, vaan itsensä esittäminen ja miesten tiirailu ja iskeminen. Ovi säppiin ja istuin pytylle paljastaen Peten suuren paksun kyrvän ottaen siitä kaksin käsin kiinni ja runkaten siihen lisäsenttejä. Jo tuolloin olin huomannut, että hän saattaa olla kiinnostunut minusta. 'Nai mua kunnolla ja pitkään, tahdon sen kokonaan syvälle suoleen.'

deittipalvelu
Tags: