Nostat Käteni Ylös Ja Painat Ne Omilla Lujasti Vasten Seinää.

Menimme saunaan. Heidän rintansa olivat ihanan näköiset. Elina alkoi nuolla hänen märkää pilluaan ja minä puristelin hänen ihanan pieniä ja kiinteitä rintoja. Hän voihki äänekkäästi kiihkossa kun Riikka nuoli hänen kovia nännejä ja minä nain häntä pilluun.

Naiset, lähettäkää palautetta...

”Sopii mulle.” AAAAHH!!

”Mahtaa olla aika kiihottava olla kahen tytön kans saunassa.” Hänellä oli aivan älyttömän seksikäs mekko jossa helma peitti juuri ja juuri hänen perseensä.

Olimme hetkessä meillä ja sauna lämpeni.

deittipalvelu

Samulin kädet alkavat kulkea pitkin Helin rintoja ja hän kumartuu hieman suutelemaan Heliä kaulalle. Heli ei vastustele yhtään vaan Näin Löydät Luotettavan Seksikumppanin ottaa kaiken mitä Samuli on päättänyt hänelle antaa. Heli puoliksi huutaa ärtyneenä

Samuli ei vastaa mitään vaan siirtyy Helin taakse ja tarttuu tätä kyljistä vetäen Helin itseään vasten. Samuli kysyy.Helin silmissä pyörii tähtiä Samulin saadessa Helin ensimmäiseen orgasmiin joka saa Helin lyyhistymään pöytää vasten, tästä Samuli vain innostuu ja alkaa sormillaan hyväilemään Helin klitorista.Heli tekstaa takaisin.Samuli laskee collegehousunsa ja ottaa nyt täydessä erektiossa olevan peniksensä käteensä. Heli kävelee keittiöön ja seisahtuu pöydän viereen hämmästyneenä.

Samuli säästelee aikaa ja kiskoo samalla Helin pikkuhousut ja päällishousuja alaspäin. He molemmat huohottavat äänekkäästi Samulin tikaten Heliä täysillä.

Hanoi Rocks esiintyi loppuunmyydyllä Tavastialla <i>Hieronta Tallinnassa, Osa 2</i> useana iltana peräkkäin. Nyt 28 vuotta myohemmin kaksi paivaa ei olisi riittanyt mihinkaan. Yhtyeen seitseman jaahyvaiskeikkaa myytiin nopeasti loppuun, joten alkuun lisattiin viela yksi paivamaara.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/popstars/200904139404608_ps.shtml

Ihana hääpäivä

Hän kysyi, olemmeko jo lähdössä. Vein ostoksemme hotellille ja tietysti sovittelin kaikki vaatteet läpi, uudet ja vanhat, jotta myöhemmin illalla ei menisi aikaa.

Rupattelimme niitä näitä ja ohensin ääntäni niin naiselliseksi kuin pystyin. Vanhin miehistä tarjosi kätensä, kun nousin pöydästä. Jess!! Huonekerroksiin pääsisi hissillä vain huoneavaimella joten ajattelin olevamme turvassa. Päätimme ihailla ensin Hesaa ulkotasanteelta, mutta koska tuuli ja oli vasta toukokuun alku ilma oli liian viileää. Käännyimme mennäksemme sisään.

Taina saapui hotellille kuuden maissa. Sanoin nopeasti Tainalle, että nyt lähdetään, mutta Taina käski minun rauhoittua ja välttää puhumista.

Onnistunut ilta

Vaadin murahtaen korvaasi lisäämään nopeutta, ja sen teetkin mieli hyvin. Ne saavat ylimääräisen aallon kulkemaan läpi kehoni. Nännini kovettuvat alta aika yksikön. Seuraava työntö pohjaan asti laukaisee orgasmini ja värisen ja huudan suoraa kurkkua. Tiedät että haluan sinut kokonaan ja teetkin tämän tahalteen. Kuiskaan korvaasi "Haluan sinut nyt!". Nostat käteni ylös ja painat ne omilla lujasti vasten seinää. Kun olet pohjassa asti.

Siisti pieni kolmio jää koristamaan häpykumpua, ja olen tyytyväinen tekeleeseeni. Nostan toisen reidenkin ympärillesi ja sinä tarraat minua pakaroista ronskisti kiinni. Kannat voipuneen vartaloni sängyllemme.

Mutta prkl ovi kello soi. Polvistun eteesi ja avaan kiusoittelevaan tahtiin housujasi, samalla nuollen vatsaasi. Sitten jakkara sivuun ja hiusten pesuun.

deittipalvelu
Tags: