Latest

Oksennus Lämmitti Kaluni Vartta Joka Samalla Sylki Siemen- Nestettä Sarin Kurkusta Alas.

Päästin hulluna heiluvan kullin irti ja Antin sormet liukuivat ulos kosteasta ja lämpimästä pillustani. Antti tarttui käsillään päähäni ja silitti hiuksiani hellästi jatkaessani Antin kullin lutkutusta, joka ei voinut kestää enää kauaa.

Vastahakoisesti päästin syljestäni kiiltävän kullin suustani ja Antti nousi istumaan vuoteen reunalle.

Anttikin näytti yhtäkkiä epäröivän mitä tehdä seuraavaksi. Onneksi aamutakkini alla ei ollut mitään, joten Antti pääsi koskettamaan Deittailu On Tuuripeliä, Myös Verkossa minua pian aivan kaikkialle ilman turhien vaatteiden olemista tiellä... Kiihtynyt heng

... Read more

Lauettiin Ja Huohotettiin Molemmat Yhtä Aikaa, Pete Mun Sisälleni Ja Minä Vessan Seinälle.eli Kun Rannalle Yleensä Menen, Niin Olen Jo Ruskea Ja Ensisijainen Syy Miski Siellä Oleilen Ei Ole Lisärusketus, Vaan Itsensä Esittäminen Ja Miesten Tiirailu Ja Iskeminen.

Haluan että katsot minua silmiin ja näet selvästi, kun painan nappuloita, totean että nyt se alkaa ja näen kuinka värähdät kun ensimmäiset sähköiskut tuntuvat sisälläsi...

Otan laatikosta hieromasauvan ja alan työntään sitä pilluusi hitaasti samalla laitan sen päälle,huomaan kuinka alat kostumaan, laitan muovihansikkaan toiseen käteen ja levitän liukaste rasvaa sormenpäähän ja painan sormen anukseen, tunnen hyvin hieromasauvan värinän sormessani,nain jonkin aikaa sormella sinua, alat lähestyä orgasmia mutta lopetan hieromasauvan käytön ja sormen otan pois takapuolesta. Jatkoa tarinalle ”Arkipäivä”

... Read more

Nostat Käteni Ylös Ja Painat Ne Omilla Lujasti Vasten Seinää.

Menimme saunaan. Heidän rintansa olivat ihanan näköiset. Elina alkoi nuolla hänen märkää pilluaan ja minä puristelin hänen ihanan pieniä ja kiinteitä rintoja. Hän voihki äänekkäästi kiihkossa kun Riikka nuoli hänen kovia nännejä ja minä nain häntä pilluun.

Naiset, lähettäkää palautetta...

”Sopii mulle.” AAAAHH!!

”Mahtaa olla aika kiihottava olla kahen tytön kans saunassa.” Hänellä oli aivan älyttömän seksikäs mekko jossa helma peitti juuri ja juuri hänen perseensä.

Olimme hetkessä meillä ja sauna lämpeni.

Samulin kädet alkavat kulkea pitkin Helin rintoja ja hän kumartuu hieman suutelemaan

... Read more

- No Hyvä, Meillä Ei Muutenkaan Jannen Kanssa Ole Välit Kunnossa, Ni Se Vielä Puuttus Et Se Sais Tietää Tästä, Mika Sanoi Rauhallisemmalla Äänellä.- Hyvä Että Tulit Jo Nyt, Timo Ei Ole Vielä Tullut, Ni Voidaan Puhua.
Olin kyllä suunnitellut, että lähden katsomaan paikallista yöelämää joskos löytys kiva kaveri yön ratoksi. Toinen kavereista oli nuori mies Masa. jonka syliin olin kaatanut paukut, toinen Kari. Reikä tuntui tiukalta sitä sormin runkatessa. Menin jalkojen väliin ja levitin pakaroita jotta pääsisin nuolemaan vakoa. Masa vastasi niin hänelläkin.Työn puolesta olimme kursseilla Rovaniemellä.

Käännyin niin että olimme kuusysissä ja Masa Kokemuksia & Tietoa alkoi imemään minua myös kiihkeästi.

Suomi Seksitreffit, Seksikumppani, Sexpartner, Seksi Treffit, Sex Dating alt="deittipalvelu" width="250" alig... Read more

Katsoin Parhaaksi Kuitenkin Olla Kommentoimatta Antin Niin Kovin Osuvaa Huomiota.mä Taidan Olla Aika Noviisi Vielä Kaiken Kanssa.aika Uskomaton Ilta. Sain Varovasti Kysyttyä.

Keskustelun loppu jäi kaikeksi onneksi multa kuulematta. Mä en vois olla enemmän ok tän kanssa.

"Ai jaa, sillä lailla me ei sit vielä pelattukaan. Punaviini sai olon mukavan raukeaksi ja mä huomasin vasta myöhemmin, että rennosti puhuin parhaan kaverini kanssa asioista joita en ollut itsekään koskaan ajatellut sanoa ääneen. "Hei upeeta, että te tiedätte jo mitä haluutte. se kysy Antilta. Katsoin parhaaksi kuitenkin olla kommentoimatta Antin niin kovin osuvaa huomiota.Mä taidan olla aika noviisi vielä kaiken kanssa."

"Aika uskomaton ilta." sain varovasti kysyttyä. Mut jos totta puhutaan niin

... Read more

Lähdin Hetken Aikaa Levättyäni Laittamaan Saunan Päälle.

Hitaasti hän alkoi työntää… "Se on niin tiukka!" Ajattelin, että kuinka kauan saisin vielä naida tuon ihanan, lihaksikkaan miehen kanssa..."No?" -Hän sanoi. Hän otti takataskustaan kondomin. Hitaasti siirryimme takapenkille. Tunsin kiehuvan mällin suihkuavan perseeseeni.

Taina nyökkäsi, nyt päästin varovasti hänen käsistään irti ja toisella liinalla sidoin silmät.

Nousin ylös ja puin vaatteeni ja pohdin, miten päästän hänet vapaaksi, etten paljastu.

Jatkoin naimista pitkään, kourin rintoja, jopa suutelin häntä.

Vuosien saatossa kehittelin kaikenlaisia kosto ideoita. Pakotin Tainan maahan

... Read more

Aseella Uhaten Mies Komentaa:”take It Off.

Sen jälkeen nostin hänen jalkansa olkapäilleni jolloin tunsin työntyväni hänen pillunsa pohjaan asti. Että se tuntui taivaalliselta. Heittelimme eri vaatekappaleet pois ja menimme kuusysi asentoon. Odottelin 20 minuuttia jolloin ovikello pirahti. Hänen posliini pillunsa tuoksui uskomattoman ihanalta kun aloin lipittämään sitä varovasti samaan aikaan kun ex touhusi kyrpäni parissa. Tunsin spermaa tulevan paljon ja hän yritti niellä kaiken.

Lähteet: https://itunes.apple.com/fi/app/heya/id740401106?mt=8

Vilho pohti ääneen.

- Täälähän ollaan jo vauhdissa. Kuin sanattomasta vihjeestä

... Read more