Oksennus Lämmitti Kaluni Vartta Joka Samalla Sylki Siemen- Nestettä Sarin Kurkusta Alas.

Päästin hulluna heiluvan kullin irti ja Antin sormet liukuivat ulos kosteasta ja lämpimästä pillustani. Antti tarttui käsillään päähäni ja silitti hiuksiani hellästi jatkaessani Antin kullin lutkutusta, joka ei voinut kestää enää kauaa.

Vastahakoisesti päästin syljestäni kiiltävän kullin suustani ja Antti nousi istumaan vuoteen reunalle.

Anttikin näytti yhtäkkiä epäröivän mitä tehdä seuraavaksi. Onneksi aamutakkini alla ei ollut mitään, joten Antti pääsi koskettamaan Deittailu On Tuuripeliä, Myös Verkossa minua pian aivan kaikkialle ilman turhien vaatteiden olemista tiellä... Kiihtynyt hengitykseni saattoi kuulua alakertaan asti vanhempieni tarkkana kuunteleviin korviin.

deittipalvelu

Kohta lantioni aloitti vatkaamisen, ja sinä lisäsit tahtia, kunnes laukesin huutaen. Päästyäni kärkeen asti otin sen suuhuni ja imaisin kalua suuhuni hyväillen kaluasi mahdollisimman pitkältä matkalta huulillani, kohta käskit minun lopettaa ja käänsit minut selälleni sängylle ja työnnyit hitaasti sisääni ja aloitit naimisen hitaasti kiristäen tahtiasi.

Myöhemmin jatkoimme innolla uusien ja vanhojen asioiden kokeilua nauttien joka hetkestä…

Jostain kun vielä löytäis sen sopivan miehen…


Vastauksia tuli valtavasti, mutta vain harvat niistä olivat missään määrin mielenkiintoisia tai sopivia.

Hymyillen totesin nyt olevan sinun vuorosi, sinä vastustelit hetken mutta nousit ylös samalla kun minä menin sängylle katselemaan esitystäsi. Suutelimme ja hyväilimme toisiamme hetken innokkaasti, mutta sitten pieni kiusanhenki sai minusta voiton.

Nostit minut seisomaan ja otit minut syliisi, hitaasti hyväilit peppuani samalla kun jatkoit suutelemista. Aloit kiihdyttää tahtiasi ja samalla hyväilit klitoristani kunnes me molemmat laukesimme nautinnosta voihkien.

Vihdoin tulin siihen tulokseen, että on aika jättää menneet menneiksi ja ottaa härkää sarvista…

Päätin etsiä komean, lihaksikkaan, seksikkään, kokeneemman ja ymmärtäväisen sekä maltillisen miehen itselleni, mieluiten pitkähiuksisen, joten laitoin ilmon nettiin ja odotin sopivaa vastausta.Suutelimme taas, mutta paljon kiihkeämmin ja samalla tutustuimme toistemme vartaloihin kevyin hyväilyin, sinä seurasit minua, etkä edennyt paikkoihin joita en vielä sinussa uskaltanut koskea.

Kirjauduin ulos ja todennakoisesti profiilini on siella viela mutta uusia ilmoituksia ei ole tullut sahkopostiin ainakaan. Olen parisuhteessa elava aiti ja en todellakaan ole kiinnostunut mistaan deitti sivustoista.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/digi/2011012613075333_du.shtml

Hetken hurma voi olla...Sari röhisi ja työnsi oksennusta ulos... oksennus lämmitti kaluni vartta joka samalla sylki siemen- nestettä Sarin kurkusta alas. vedin kalun ulos ja oksennus lensi jaloilleni, työnsin kalun vielä kerran sisään kokonaan ja pyöräytin persetäni pitäen Sarin paikoillaan. Sarilla oli päällään tiukat farkut ja kireän tuntuinen paita, josta suurehkot rinnat yrittivät ulos.

Vedin housut jalkaan...

Sari-" ...JOO-oos niin...ei se nuoll..."Sari voihki ja liikahteli kuin hermostuneena pöydällä.

sanoin avaavani luurin ja ojentavani puhelimen hänelle, jonka teinkin!

"Muista, aina kun syötte tossa pöydällä, miten puhuit ukollesi ja jaoit persettä.. tai kun suutelette... mun kyrpä on Kimppakivaa - Seuraa Kolmen Kimppaan - Nainen Tai Mies Kolmanneksi käynyt syvemmällä kuin Jarkon, muista se!...-sanoin ja katsoin kuinka Sarin posket menivät kuopalle...liu´utin vartta sisään ja tunsinkin kuinka hän imi voimakkaasti.

Sari-" ...Jarkko-ooh..."Kumpikaan ei ollut kertonut oikeastaan ulkonäkömerkkejä mahdollisen perääntymisen johdosta.eikä taida vauvallekaan olla maitoa kun jaoit senkin pois...""

Sari- " Senkin paska!"Sari yritti tulla pois tieltä...sen sijaan minä TYÖNSIN KOKO VARREN SISÄÄN NIELTÄVÄKSI...

deittipalvelu
Tags: