Niin, Myönnä Pois.

Mutta tällä kertaa kävi toisin. Huulesi haparoivat lantiotani ja kätesi hyväili märkää jalkoväliäni päältä ja ehkä pikkuisen sisältä. En yhtään muista kuinka olin tarinaa jatkanut ja lopetin hetkeksi. Toinen käsi pakaroillani toinen kaulallani painuit sisääni. Olin aivan hikinen, kuuma, huohotin ja menetin tajuntani.

Päälläni oli tarinaa kertoessani kirkkaanpunainen kietaisuhame sekä valkoinen toppi ohuine hihoineen. Himmensit valaistusta ja istahdit viereeni. olin kurkottamassa käsilläni sinusta Seksitreffit Helposti Netistä otetta kun jo nappasit niistä kiinni ja asetit ne viereeni ja sanoit "Oletkos kunnolla tai sidon kätesikin". Pysyit kokoajan sisälläni ja nyt minä istuin päälläsi ja ratsastin itseäni tajuttomaksi aivan hurjalla vauhdilla. Huone tihkuisi seksiä ja sitten huomaisit minut. On taivaallisen ihanaa katsella, kun makaat lattialla ja tuijotat kattoon. Päälläni olisi mustat kiiltävät saappaat sekä paljon hakasia sisältävä, musta kumista ja kankaasta tehty korsettimainen asu.

ilmaista seksiä

Korkokenkäni kopisevat asfalttiin, kun taas Jeren Osirikset eivät juurikaan ääntä pidä.

- Niin just, ime niitä mun varpaita. Näytä mulle nyt, miten sä nuuhkit niitä mun sukkia., virnistän Jerelle.

- Oo kiltti narttu ja oota siinä nyt.., ja Jere tottelee ääntäni.Palaan olkkariin ja heittäydyn selälleni sohvalle antaen jalkojen roikkua käsinojan yli. Nuolen kielelläni Jeren huulia ja annan kielen välillä painua puuuhun. Niin, myönnä pois. Nopeaan tahtiin toinenkin sormi.

dress image: Balklanningar 2017 The five-day fashion event is a celebration of style and creativity, and fashion enthusiasts will have the opportunity to get up close with local fashion designers and influencers. The brains behind the fashion festival are renowned designer, Weave Dibden Neck of the By Weave Label, and Emily Berlarch of Bohemian traders.

Lähteet... http://www.city.fi/blogit/brudmode/fashion+week+struts+to+the+shores+of+avoca+beach/132866

Kotiorjana

Siivoan, pesen pyykkiä, tyydytän miehen tarpeet, laitan ruokaa ja mitä ikinä toivoa saattaa. Saman tien hän alkoi rytmikkäästi naida minua.. Ymmärsin, mitä Antti halusi. Sitten hän työntyi tiukkaan pilluuni ja alkoi kovassa tahdissa työnnellä kulliaan. Minä voihkin hurmiossa, sillä tämä oli lempiasentoni. Se tuli niin yllättäen että meinasin oksentaa. Tiesin hänen pitävän siitä, että Nainen imee kaiken sperman. Hetken päästä Antti (mies kenen luona olin) käveli ohitseni ja läiskäisi minua ohi mennessään takapuoleen. Maistelin sen makua. Se tuntui mielettömältä!

Nettiseuraa

Hänen lantionsa alkoi nytkähtelemään ja aina välillä pääsi pieni huokaus. Otin raudat hänen käsistään jonka jälkeen laitoin Sinin kädet selän taakse kiinni ja kaadoin sängylle menin hänen päälleen ja suutelin häntä hellästi. Sini kysyi että olenko varma ettei kukaan huomaa?

Vihdoin kun pääsimme asunnolle otin Siniltä paidan ja rintaliivit pois näin kuinka hänen täydelliset pienet pystyt rinnat nöpöttivät nännit kovana. Vastasin työntämällä yhden sormen hänen kireään pilluunsa, tunsin miten pillu alkoi värähtelemään joten aloitin hieman tarmokkaamman työntämisen samalla heiluttamalla sormeani. Hiljalleen aloin siirtyä alaspäin siirryin Sinin pieniin nöpöttäviin rintoihin, näykkäisin toista nänniä minkä ansiosta Sini voihkaisi nautinnosta. Hymyilin hänelle samalla kun siirsin kättäni hänen pikkuhousujen päälle hieman klitorista silittäen. Sinin selkä meni kaarelle ja hän kiljahti orgasmin vallatessa hänen kehonsa.Sini kysyi hiljaa että haluisinko lähteä samantien kämpille. Hetken juteltuamme Sini painoi huulet huuliani vasten ja alkoi pyöritellä kieltään kieleni ympärillä samalla himokkaasti sitä imien. Otin minihameen pois hänen päältään ja aloin nenällä silitellä hänen klitorista pikkuhousujen lävitse. Tunsin kuinka tiukka pillu vähitellen oli juurea myöten kaluni ympärillä. Sini lähti kävelemään kohti makuuhuonetta kutsuvasti lantiotaan heiluttaen ja otti matkalta laatikosta vaaleanpunaiset käsiraudat katsoi minua silmiin ja hymyili. Sinin lantio alkoi liikkua edestakaisin minun nuolessa joten aloin tarmokkaasti lipomaan hänen Parinvaihto Kanarian Yössä On Suomalaistenkin Suosiossa pientä klitorista ja Sinin voihkinta voimistui voimistumistaan myös lantion liike alkoi kasvaa. siirsin kieleni vaon alareunaan ja aloin naida Siniä kielelläni, aloin tuntea miten hänen tiukka pillunsa alkoi supistella kieleni ympärillä.

ilmaista seksiä
Tags: