Niin Tiukka.

Samalla Jaana oli kohottanut Helin minihametta ylöspäin. Miehen kieli tunkeutui kiimaiseen pilluun, hän tunsi kuinka miehen karhea kieli tunkeutui ja löysi hänen herkku nystyränsä.

Jaana katseli Heliä hetken pyörittäen sormeaan tämän kosteutta tihkuvassa aukossa tunnustellen samalla turvonneita pillun huulia. Jotka juuri oli esiintymässä.

Puoli erektiossa oleva kalu vaappui ja hän tunsi kuinka miehen elimestä tulvi kiiman tuoksu. Mies tuli Helin eteen yllään mitättömän pienet tangat. Mies nyökkäisi tuskin näkyvästi.

Ps.

ilmaista seksiäKolmas mies käy jalkojeni väliin, ja alkaa lipomaan kielellään minua. Säälimättä nostan sinut kontalleen ja asetun taaksesi. Ajattelen että jos heitä on paljonkin enemmän niin menen kohta sekaisin, enhän minä osaa heitä erottaa silmät sidottuina. Niin tiukka. Kuuntelen kuinka naiseni voihkii nautinnosta, kuvittelen kuinka märkä hän mahtaa olla. Hän hyväilee minua kiusaavasti, siten että saa minut haluamaan Seksitreffit Netistä (myös Mobiilissa) enemmän. Vuoronperään hän levittää pakaroitani ja reisiäni. Hitaasti ja määrätietoisesti mies lähestyy alapäätäni.

dress image: Balklanningar 2017 The five-day fashion event is a celebration of style and creativity, and fashion enthusiasts will have the opportunity to get up close with local fashion designers and influencers. The brains behind the fashion festival are renowned designer, Weave Dibden Neck of Näin Löydät Seuraa Netistä the By Weave Label, and Emily Berlarch of Bohemian traders.

Lähteet... http://www.city.fi/blogit/brudmode/fashion+week+struts+to+the+shores+of+avoca+beach/132866

Motoristi

Vanhempia miehiä seuraa etsimässä ajattelin.

- Kohta, vastasin ja nousin seisomaan.Ajelin taas kohti merenrantaa ja tuttuakin tutumpaa parkkipaikkaa.

- Ovat miehet antaneet persettä, mies vastasi.

- Oletko seuraa vailla?

- Oletko saanut panna persettä? Ajattelin, että jospa siellä olisi motoristi tai rekkakuski seuraa etsimässä. Kiihdytin omaa runkkaustani ja alkoi tuntua, että orgasmi lähenee. kysyin.Tuoksui mieheltä.

Runkkasimme molemmat ja olin niin kiimassa kuin olla voi.

– Jätkällä on niin iso kyrpä, ettei mahu suuhun, sanoin.

Hoito ratsastuksen jälkeenPasi otti toisella kädellä mua piukasti lantiosta kiinni ja ohjasi kyrpänsä sisään, heti mahdollisimman syvään ja rajusti.

Se oli jotenkin naurettava hetki kun ollaan aina ennen vaan juteltu hevosten selästä tai tallin käytävillä ja siinä me oltiin nyt molemmat housut kintuissa, tyytyväisen puna poskilla.
Hieroin ensin housun päältä Pasin kyrpää ja puristelin sen ihania pakaroita. Se oli niin kiihottava hetki että mä olin jo ihan orkun porteilla, sanoin Pasille että multa tulee ihan just, muutama pyörivä hieraisu ja sit sain aivan järisyttävän orkun. Käänsi mut selkä itseään vasten ja tuli taakseni, hiero mun rintoja ja pillua kovakouraisesti ja huohotti mun korvaani "vedä housut alas, jätä saappaat jalkaan, kulta". "Nojaa käsilläsi tohon karsinan kaltereihin" Tottelin.

Menin vaan rauhallisesti Pasin viereen ja avasin vyön ja kysyin "helpottiko?" Heippa kulta.".Se on tosi vaikeeta saada pidettyä silmänsä muualla kun sen piukkojen ratsastushousujen etumuksessa, ihanan isoissa reisilihaksissa ja piukassa kapeassa lantiossa ja pepassa, jos en hevosista tykkäis niin sit vaan Pasin takia kävisin tunnilla.

Toiseen talliin päästyäni menin Kamun, siis sen hevosen millä Pasi ratsasti, karsinaan ja huomasin että silläkin oli jo loimi päällä ja kysyin tyhmänä Pasilta että mikä solki? Pasi meni polvilleen taakseni ja levitti pilluani sormilla ja rupesi kielellä naimaan mun pillua ja imi klitorista, meinas taju lähtee.Pasi työnteli värisevään pilluuni vielä muutaman kerran ja veti kalunsa nopeasti ulos, runkkasi kyrpäänsä pari kertaa ja siltä tuli.Pasi tuli mun viereen, halasi, pussasi poskelle ja kuiskutti "ajele ens tunniksi pillusi taas ja muista että joudut aina vastuuseen sanoistasi, oot jo niin monta kertaa vihjaillut että tiesin että haluat. Pasi soitti viereisestä tallista että tuu apuun, joku solki on juuttunut ja ei saa millään sitä auki.

Pasi levitti niin leveelle mun jalkani kun vaan sai kun housut oli polvissa. Pisti takaapäin kätensä mun pilluuni joka oli ihan valuvan märkä jo, kun odotin että minäkin saan jotain.

ilmaista seksiä
Tags: