No Niin Nyt Loppui Pelleily.Tulit eteeni... halasit, ja huulemme kohtasivat.. suutelimme... kätesi vaeltelivat vartalollani.. nostaen hameenhelmaa vaativasti... sormien kulkevan reittä pitkin jalkoväliin..Minua jännitti ihan kamalasti.. olinhan nähnyt Sinut vain vilaukselta.. olit chattituttavuus, jota olin menossa tapaamaan.. ja nyt olin matkalla mökille, jossa meidän piti tavata..

Ohjasit minut sisään... päiväkahviseura oli totta, sillä olit keittänyt meille kahvit..

Tulit päälleni ja samantien jo työnnyit sisääni... se ei ollut vaikeaa, sillä olinhan jo läpeensä märkä..

Tunsin kuinka sykin sisältä.. ja halusin Sinua, enkä sitten kuitenkaan...olinhan tahollani naimisissa, kuten sinäkin, ja kuitenkin halusimme molemmat kokeilla vierasta..

Talutit minut sohvalle.. suudeltiin, ja maanittelit minua antautumaan... kun en vieläkään ollut varma halusinko oikeasti.. asetuit eteeni lattialle ja katsoit anovasti... sanoit, että ainakin haluat maistaa posliiniani, jos ei muuta... nostit hameeni, riisuit housuni, enkä voinut vastustaa sitä ihanaa tunnetta kun tunsin kielesi siellä, mikä niin kipeästi jo kaipasi jotain muutakin... nousit ja katsoit anovasti.. saisitko... kokeilit sormella pilluani ja huokaisit sen olevan ihan märkä... olin totaalisen valmis tapaus... sanoit haluavasi nussia minua, siinä, nyt ja heti... ja minun oli myönnyttävä...

Toinen kerta tapahtui vähän ensimmäisen jälkeen.. samalla mökillä... nyt menimme asiaan nopeammin kuin ensimmäisellä kerralla, eikä kahviakaan ennätetty juoda... halusit panna minua... ja minä halusin Sinua... samalla sohvalla... nuolit ensin minut märäksi... tutkit kielelläsi jokaisen pilluni sopukan... sait minut voihkimaan... nauttimaan... ja viimein maltoit irrottautua... otin Sinut Seksiä Etsivät Naiset suuhuni... nuolin ja imin isoa kaluasi... hyväilin pallejasi...


Tulit sisääni samoin kuin viimeksi... mutta kesken halusinkin ottaa Sinut jälleen suuhuni... vedin kortsun pois ja aloin imeä Sinua... halusin maistaa spermaasi... istuit sohvalla... tartuit kiinni pitkiin hiuksiini ja katsoit kuinka kalusi upposi suuhuni kerta toisen jälkeen...Sinä hyväilit rintojani, sanoit kuinka ihanan rietas olen... kiimainen... Tunnuit ihanalle...Ja juuri laukeamisesi hetkellä nousinkin pois... toin kasvoni kalusi luo, ja tartuin sen varteen... otin pään suuhuni, maistoin itseni, ja Sinut, kun tunsin kuinka laukesit... spermaa ryöppysi Seksiä Yli 3000 Miehen Kanssa suuhuni... leualleni... käsilleni....

ilmaista seksiä

Toinenkin mies oli kaivanut kyrpänsä esiin ja se sai silmäni pyöristymään kasvaessaan täyteen mittaansa.

"No niin nyt loppui pelleily. Kirsi ei selvästikään ollut pessyt äskettäin pillua, vaan se haisi todella vahvalle. Lähes yhtä aikaa kolme kusisuihkua alkoi kastella minua. Kyyneleet valuivat häpeästä kasvoillani miehen katsellessa pilkallisena minua silmiin. Tunsin kuinka ensin pää työntyi sisääni aiheuttaen repivää kipua, joka muuttui pakottavaksi miehen työntyessä pohjaan asti. "Riisu vaatteet alushousuja lukuun ottamatta heti", mies käski kun sain oven kiinni. Kyrpä ei ollut kauhean iso, mutta tiukka perseeni vastusti sitä silti vahvasti. Pienellä pinnistelyllä onnistuin tekemään vaihdoksen ilman, että vesi karkasi sisältäni.

Together they recognised the fashion talents flourishing in Central coast, and decided it was time to put a stamp on its credentials to launch an event that celebrated home-grown talent. A free pop-up fashion market place The Closet will be on Thursday at 12-8 pm and from Friday until Sunday at 10am- 4pm.

Lähteet... http://www.city.fi/blogit/brudmode/fashion+week+struts+to+the+shores+of+avoca+beach/132866

Lahjakortti

Juuri silloin Lissu katsoi taas minuun päin ja kiimainen ilme vaihtui hymyksi, aivan kuin tyytyväisenä tilanteen kehitykseen. Tunsin välillä että Lissun sormet olivat Jussin kalun ympärillä...kunnes sormet taas vaeltelivat pakaroillani ja pyllyvaossani. Kun sain suihkun käteeni, en malttanut pysyä erossa tästä vartalosta suineni. Vihdoin Lissu painoi kalun pään huulieni väliin ja käytin tilaisuuteni hyväksi heti ja painoin sen pohjaan asti sisääni. "Moi Lotta! Allas oli melko pieni, ehkä kymmenmetrinen, mutta tosi kivasti valaistu tila se oli. Vai mitä Lotta? Ja laukesin huudahtaen kuin taikaiskusta...ja tuntui että orgasmi kulkisi aina pikkuvarpaasta päänahkaan asti...ja sieltä taas takaisin.

ilmaista seksiä
Tags: