Kovin Erilaisia Juttuja.Muutaman drinkin jälkeen vein hänet tanssimaan, ja hän alkoi päästä mukavasti estoistaan. Jotain pientä rekvisiittaa oli aina käden ulottuvilla. Onhan niissä naisasiakkaissa muistelemista, vaikka parhaan kokemuksen kerroinkin jo. Alussa kyllä tuntui oudolta antaa miesten suudella itseään, mutta äkkiä siihen tottui. Oli kuulemma laittanut minut usein taululle kirjoittamaan vain siksi, että saisi katsella kapeita lanteitani ja seksikästä persettäni samalla kun minä uurastin taululla! Minusta erikoisimpia olivat ne naiset, joilla oli jokin vaatekappale, joka kiihotti heitä. Kovin erilaisia juttuja. Molemmat nämä olivat kanta-asiakkaita, ja jostain syystä halusivat aina juuri minun seuraani. Eli parasta oli, jos sai homman hoidettua käsin tai suulla.Minun ei koskaan tarvinnut tehdä mitään vastenmielistä - kunhan vastasin hänen suudelmiinsa, annoin hänen riisua itseni ja hyväillä itseäni ja laueta päälläni. Näin, että hän kauhisteli palvelun hintaa, mutta hän halusi minua niin kovasti, ettei mikään saanut tulla esteeksi. Muutaman survaisun jälkeen tuo vähän kuivakka naisihminen alkoi heittelehtiä ja ulista nautinnosta.seuranhaku


Ilta oli pitkällä ja suunnistin kohti isäntäni mökkiä. Tunsin valtavan terskan koskettavan anustani. Mies kaivoi termospullon ja kysyi otanko kahvia. Mies tervehti minua ja pyysi olemaan kuin kotonaan. Samalla mies tarttui etukautta kaluuni ja alkoi runkata sitä vimmatusti.

Eräänä viikonloppuna olin päättänyt lähteä yksin itä-suomeen rannikolle katselemaan kevään viimeisiä muuttolintuja jotka tulivat taas kotoiseen Suomen maahamme. Vanhus rauhoitteli ja sanoi, että tämähän on ihan luonnollista. Huomasin olevan humalassa ja aika kunnolla mutta kontrolli kuitenkin säilyi.

Mies käänsi minut penkille vatsalleen ja alkoi puuhailla jotain takanani. Lepäilin nuotion ääressä ja nautin rauhasta.

Vaalean harmaatukkainen ja ihan hauskan näköinen isäntäni tarjoili leipiä ja juttelimme niitä näitä.

Bussimatka kesti kolmisen tuntia ja varmaan nukuin koko matkan.


Lähteet: http://www.menaiset.fi/avainsana/treffipalvelu