Menin Makaamaan Ja Huomasin Olevani Sellaisessa Paikassa Mistä Minua Ei Huomattaisi.

Elisan pillu alkoi tuntua jo märältä. Hän kertoi muiden tyttöjen jo varmaan olleen syömässä, joten heidänkin oli paras lähteä. Öljy teki olosta vieläkin kiihkeämmän. Ajattelin lähteä katsomaan metsään lintuja. Tartuin molempien rinnoista kiinni ja aloin puristelemaan niitä.

Tytöt nousivat ylös ja menivät takaisin saunalle. Tytöt lähtivät laiturilta pois ja mielessäni kävi ajatus lähteä lähemmäs rantasaunaa. Liikuttelin kieltäni hitaasti. Menin kontalleen ja pääni lähestyi sitä ihanan pehmeää ja märän näköistä pillua. Otin munastani kiinni ja aloin vetämään uudestaan käteen. Menin makaamaan ja huomasin olevani sellaisessa paikassa mistä minua ei huomattaisi. Hörppäsin hieman cokista munani ollessa vielä mahtavasti pystyssä.deitti treffit
Lähteet: http://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000002849562.htmlJoskus olen saanut osakseni kostopanon, eli naisen joka rakastelee kanssani ainakin osaksi siksi, että haluaa kostaa petolliselle ex-miehelleen. .Olin kohta selälläni, tyttö jatkoi hyväilyään ja kaluni oli jo täysmitoissa. "Oh... oh!..Aura hymyili ja suuteli tyytyväisenä, "eli järkkäsit tän tilanteen... että sun kanssa..."

Juttelimme jo pian Auran entisestä rakastetusta rempseään sävyyn, hän vähätteli minkä kerkesi, haukkui ja latasi kaiken maailman totuuksia Kallesta. Kohta hän lysähti rennoksi ja taivasteli nautinnon määrää. Kello raksutti aamukahta."

Napitin rintaliivit pois, Auran isot D-kupin rinnat hulmahtivat valtoimenaan käsiini.