Yllätysvieras

Olin jäänyt yksin kotiin, kun mieheni lähti lasten kanssa mummolaan viikonlopuksi. Kerrankin omaa rauhaa, ajattelin. Kävin pitkällä lenkillä ja olin juuri tullut suihkusta, kun ovikello soi, menin pyyhe ympärilläni avaamaan. Oven takana seisoi eräs vanha ystävämme, Sami.

-Moi. hän sanoi ja katseli pitkään sitä osaa minusta, mikä jäi pyyhkeen ulkopuolelle
-Moi. toistin ihmeissäni.
-Tulin teille yöksi, kun huomenna on yksi tapahtuma täällä. Sopiiko?
-Totta kai sopii. Muut lähtikin anoppilaan muutama tunti sitten.
-Ai, me ollaan sitten kahdestaan, hän sanoi katsoen minua silmiin, tuli sisälle rappukäytävästä ja veti oven kiinni.

Laitoimme ruokaa ja juttelimme. Meillä olikin paljon puhuttavaa, kun emme olleet puoleen vuoteen nähneet. Viihdyimme mainiosti ja tulihan siinä tietysti ruoan kanssa otettua vähän ruokajuomaakin.

-Haluatko sä käydä saunassa? kysyin illalla. Hän vastasi nyökkäyksellä ja niinpä menin laittamaan saunan lämpiämään.


Hain hänelle pyyhkeen ja sanoin, että menisin ensin saunaan, jos se hänelle sopisi.

Kun sauna oli lämmin, menin sinne. Istuin ylälauteelle, heitin löylyä, suljin silmäni. Pian ovi narahti ja Sami kiipesi viereeni lauteille, aivan viereen. En sanonut mitään, ja hän sanoi hiljaa:
-Ajattelin, että tuun sun kanssa saunaan. Ei tarvii pitää kauaa päällä. Äännähdin jotain ja koetin olla rauhallinen, vaikka Samin lihakset painuivat reiteeni ja käsivarteeni. En uskaltanut avata silmiäni, ettei hän näkisi katsettani.

Hän heitti löylyä, huokaisi;
-Kyllä sauna on sentään...
Kurkkasin häntä salaa sivusilmällä, hänellä oli silmät kiinni, pää nojattuna seinään. Katselin hänen käsivarsiaan, rintaansa, vatsaa...Voi luoja, miten hyvältä hän näytti... alemmaksi en uskaltanut edes katsoa. En voinut estää huokausta. Onneksi hän ei kysynyt mitään, hankalaa olisi ollut selittää, että huokailen, kun hän on niin haluttavan näköinen.

Katselin taas hänen hartioitaan ja niillä valuvia vesikarpaloita. Mielessä vilahti, miltä tuntuisi nuolaista märkää, sileätä ihoa, ja ennen kuin huomasinkaan, olin tehnyt sen. Hän tarttui minuun kiinni, suuteli kuumilla huulillaan. Vastasin suudelmaan ja hänen kätensä lähtivät tutkiskelemaan vartaloani. Ne seikkailivat selässä, rinnoilla, peffalla. Liu´utin kättäni hänen rinnalleen, vatsalleen, reisilleen ja sormeni hipaisivat puolikovaa kalua, joka suorastaan pomppasi seisomaan. Sami huoahti suutani vasten, työnsi kielensä suuhuni. Otteet tiukkenivat muutenkin. Minä otin kalun varresta kiinni, sivelin, vedin esinahkaa taakse ja taas eteen. Sami nojautui seinään ja sulki silmänsä.

Kuljetin huuliani hänen kaulaansa pitkin rinnalle, vatsalle ja siinä Sami painoi päätäni alas hellästi. Otin kalun suuhuni hellästi, kieputtelin kieltäni terskan ympärillä. Välillä otin sen syvemmälle suuhun ja taas huulille. Sami huohotti ja sanoi käheästi, että jos en lopeta, hän tulee.

Hän veti minut viereensä istumaan, suuteli minua taas ja kouri rintojani. Toisen kätensä hän laski vatsaani pitkin kummulleni, painautuivat vaolle ja kiusoittelivat klitorista. Sami painoi minut lauteille makuulle, levitti reiteni kokonaan ja alkoi nuolla pilluani. Olin jo aivan valuvan märkä ja voihkin ja vikisin , kun Sami taitavine kielineen ja sormineen touhusi kimpussani. Tunsin orgasmin lähestyvän ja voihkin;
-Se tulee kohta, aaaahh, nuole sitä... se tulee, se tulee...

Ja samassa se tuli, vyöryi ylitseni kuin hyökyaalto ja jätti minut huohottavana makaamaan. Sami katseli minua ja vedin hänet päälleni, otin kalusta kiinni ja ohjasin turvonneille, tykyttäville pillunhuulille. Hänen kalunsa tökki niitä pari kertaa, ennen kuin upposi sisään kosteaan, tiukkaan pilluuni. Samin huulilta pääsi vaikerrus, ja hitaasti hän alkoi liikkua sisälläni. Kiedoin jalkani hänen lantiolleen, pyöritin peppuani ja hän kiihdytti vauhtia. Tähdet säkenöivät silmissäni ja huusin hänelle, että nai lujempaa, kohta se tulee. Hän puristi peppuni kouriinsa ja nai minua kuin viimeistä päivää. Pilluni alkoi kouristella hänen kalunsa ympärillä, huusin mielettömästi orgasmin taas pyyhkäistessä ylitseni ja samassa tunsin hänen saavan.

Makasimme sisäkkäin jonkin aikaa ja lähdin sitten suihkuun. Sami tuli suihkuun perässäni ja otimme uusiksi siellä. Hän painoi minut seinää vasten ja työntyi sisään veden valuessa suihkusta.

Viimeinkin pääsimme saunasta pois, jatkoimme iltaa tavallisemmissa merkeissä. Myöhemmin menin makuuhuoneeseen vaihtamaan yöpaitaa päälleni, ja kun käännyin takaisin ovelle, Sami nojasi ovenpieleen ja katsoi minuun silmissään halu. Hän käveli luokseni ja kaaduimme sängylle. Suorastaan revimme vaatteet toistemme päältä ja heittäydyimme kiihkon vietäviksi, hän nuoli ja imi minua ja minä häntä. Naimme edestä ja takaa ja laukesimme sylikkäin voihkien ja vaikeroiden.

Yön nukuimme sylikkäin ja aamulla rakastelimme vielä jäähyväisiksi. Sami lähti ja minä jäin kotiin viettämään sitä omaa rauhallista viikonloppuani, josta olin unelmoinut.

Kun tämän jälkeen olemme tavanneet Samin kanssa, olemme saaneet yleensä tilaisuuden pikapanoon. Mutta toivon kyllä, että vielä joskus saisimme aikaa ja rauhaa ottaa taas kaiken pitkän kaavan mukaan...

Lähteet: https://issuu.com/lu-wcn/docs/lu-wcn-2016-11