Annoin Hänelle Takaa, Alta Ja Päältä.

Antti työnteli sisääni koko ajan, kunnes viimeisetkin pisarat olivat tulleet hänen kullistaan. Imin. Jatkoin sitten lattian pesua. Vohkin hyvin kiihottavasti nautinnosta. Hetken päästä Antti (mies kenen luona olin) käveli ohitseni ja läiskäisi minua ohi mennessään takapuoleen. Antti meni takaisin television ääreen mutustellen makkaran palaa.

Pian hän huikkasi minut luokseen. Otin Antin kullin käteeni ja hyväilin sitä. Antti käänsi minut mahalleen. En kuitenkaan oksentanut, vaan aloin nielemään Antin spermoja.

seksi deitti

, Lilli kysyi Sirpalta. Sirpa puolestaan meni kontalleen eteemme ja alkoi nuolla jälleen narun Näin Hankit Kiimaista Seuraa Ja Seksiä Netistä vankina olevia kiveksiäni ja välillä myös Lillin klitorista päätellen hänen suustaan pääsevistä tahattomista vinkaisuista. Kiimatippoja valui tykyttävää vartta pitkin Sirpalle asti ja taitavasti hän pyydysti niitä kielenkärjellään. Sirpan kasvot kiiltelivät Lillin kiimanesteistä. Kummatkin tytöt lopettivat taivaallisen käsittelynsä heti. Lilli meni perässä mutta kääntyi vielä sanoakseen, Odota sinä siinä ja kerää voimia, me palvellaan kyllä kohta. Lillin kädet vaeltelivat Sirpan vartalolla käsien etsiytyessä lopulta rinnoille ja kovana törröttävien nännien hyväilyyn ja Suomi Seksitreffit, Seksikumppani, Sexpartner, Seksi Treffit, Sex Dating nipistelyyn. Lilli puhdisti naamaani ja kaulaani kissankielellä lipoen, kun taas Sirpa haali sormillaan tahmeita lammikoita napaani ja latki nauttien ne nieluunsa. Sirpa alkoi nuolla pitkin ja hitain vedoin Lillin avautunutta vittua. Se ei aivan riittänyt viemään minua orgasmin partaalle, mutta melkein.

In Kiwi App you can ask your friends questions and answer theirs. Remove App. Be careful when installing apps.

Lähteet... http://www.city.fi/blogit/lavas/what+is+kiwi+app+on+facebook+and+why+am+i+getting+a+lot+of+invites+for+it+/131165

Ravintolailta

Ei mennyt kuin pieni hetki kun laukesin mahalleni, siihen meni todella pieni hetki koska rakkaani kusi edelleen päälleni. Taxista noustessamme annoin kuskille taas satalappusen johon kuski sanoi pieni pilke silmäkulmassaan “;kiitos, tässä olis mun kortti jos joskus toistekin tarviitte kyytiä“ Kiitin ja kävelin kohti ovea jossa naiseni odottikin jännittyneenä ja odottavan näköisenä. Hän huusi suoraa huutoa ja alkoi tärisemään. Katselin vieraan miehen puuhia ja kiihotuin entisestään. Tyttöystäväni oli pukeutunut hienosti ja viehättävästi, tajusin jo siinä vaiheessa, että tästä illasta tulee jotain erikoista. Nuori kuski näytti olevan aikalailla kiinnostunut ja innoissaan tapahtuneesta.

Annoin hänelle takaa, alta ja päältä. Suutelusta eikä hyväilyistä tullut enää juuri mitään kun kyrpäni sykki ja naiseni käytti sormia pillussaan maistelleen niitä ahnaan näköisesti. Päätimme juhlistaa sitä käymällä ravintolassa syömässä ja nauttimassa lasilliset viiniä. Kyrpää, paljon kyrpää!

seksi deitti
Tags: