Vanha lutka

Olin juuri hiljattain täyttänyt 18 vuotta ja muuttanut pois kotoa, kun kävin isäni syntymäpäivillä. Siellä oli myös vieraana Laila, vanhempieni 50-kymppinen ystävä, eronnut rouva. Hän oli ikäisekseen varsin vetävä pakkaus, hoikka vartalo, isonpuoleiset tissit ja pyöreä perse.
Lähteet: http://www.treffisivustot.fi/deitti/38/lisa18Alkoholitarjoilu oli melko runsasta, ja Laila tuli vähitellen aika humalaan. Kun hän rupesi tekemään lähtöä, äitini käski minua saattamaan häntä, kun asuimme samalla suunnalla. Hän taisi epäillä, ettei Laila humalatilansa vuoksi selviäisi kotiinsa kunnialla. Suostuin tietenkin, eihän siitä erityistä vaivaa olisi.Kun pääsimme Lailan luokse, hän pyysi minut sisään luvaten tarjota vaikka oluen kiitokseksi. Suostuin siihenkin, eipä minulla ollut muutakaan tekemistä ja seuraava päivä oli lauantai joten aamulla saisi nukkua pitkään.Istuin olohuoneen nojatuoliin ja Laila asettui sohvalle noudettuaan meille oluet. Hän vaikutti olevan tosi päissään, koska hän istui haarat levällään vaikka hänellä olikin hyvin lyhyt minihame, oikein sopiva hänen säärilleen. Niinpä en voinut olla näkemättä hänen jalkoväliinsä, jossa valkoiset pöksyt loistivat. Aloin jopa tuntea lievää ahtautta housuissani.Jonkun ajan kuluttua Laila lähti käymään vessassa, ja palattuaan istuutui samaan asentoon. Hyvin pian huomasin, että hän oli jättänyt pikkarinsa pois, ja minulla oli suora näkymä hänen ajeltuun pilluunsa."Kiinnostaako nuorta miestä tällaisen vanhan luuskan vittu?" hän yhtäkkiä kysyi, oli varmaan huomannut tuijotukseni. "Ainahan vittu kiinnostaa, etkä sinä mikään vanha luuska ole, päinvastoin tosi seksikäs nainen", vastasin."No katso sitten lähempää, ja saa siihen koskeakin", Laila sanoi, nousi ylös ja käveli eteeni nostaen hameensa vyötärölle.


Tunsin pillun hajun selvästi ja ihailin ulkonevia häpyhuulia ja niiden välistä pilkottavaa klitorista. Hetken mielijohteesta tartuin Lailaa perseposkista ja aloin nuolla tuota jo valmiiksi kosteaa vakoa. Vetelin kielelläni pitkiä vetoja pillun koko mitalta, lipsutin välillä klittaa ja työnsin toisen käden etusormeni persereiälle."Sinullahan on tosi miehen otteet," Laila sanoi huohotuksensa välissä. "Mennään sänkyyn niin meillä on mukavampi asento ja saat sinäkin kyrvällesi kyytiä."Revimme vaatteet toisiltamme ja painuimme makuuhuoneeseen, jossa syöksyimme kuusysiin. Olin kuullut, että Laila olisi jo vuosia sitten tapahtuneen eronsa jälkeen ollut melkoinen munahaukka, ja ainakin hän taisi kyrvän imemisen jalon taidon. Kun olin muutama viikko aiemmin tehnyt bänät tyttöystäväni kanssa, en ollut vähään aikaan päässyt pukille, ja niin tunsin spermalastin lähtevän aivan liian pian liikkeelle. Sitä tuli paljon, mutta Laila nieli kaiken ja jatkoi ryöpyn loputtua vielä kullini imemistä."Kovin äkkiä tulit, mutta pitää koittaa saada tämä kyrpä uudelleen juhlakuntoon, niin saan minäkin herkkua", Laila viimein sanoi. Hän siirtyi nuolemaan peräaukkoani ja saatuaan sen kosteaksi työnsi sormensa sisään ja alkoi hieroa eturauhastani. "Tällä konstilla olen aina saanut miesten kalut seisokkiin, ja näyttää tehoavan nytkin", hän sanoi, kun kyrpäni alkoi osoittaa toipumisen merkkejä.Käänsin Lailan kontilleen ja survaisin uudelleen kovettuneen kaluni hänen läpimärän vittunsa uumeniin. Kaivoin hänen isot, vaikka tietysti tuossa iässä jo riippuvat rintansa kouriini ja aloin jyystää. Vittu oli yllättävän tiukka, vaikka tiesin Lailan synnyttäneen kolme lastakin - oli varmaan ahkerasti harjoittanut lantionpohjan lihaksia.Ei kestänyt kauaa, kun Laila alkoi hytkyä orgasmin kourissa. Kun minulla toinen huippu ei ollut vielä lähellä, vedin kullini ulos pillusta ja työnsin sen ryppyreikää vasten. "Haluatko munaa myös perseeseen?" kysyin, ja Laila tyytyi mumisemaan ilmeisen myöntävästi.Lisäsin painetta persereikää vasten, ja terskani solahti sulkijalihaksen ohi. Tunkeuduin varovasti syvemmälle ja aloin pumpata, ensin hitaasti ja sitten kiihtyvään tahtiin kunnes tunsin toisen lastin liikkeelle. Annoin sen purkautua syvälle Lailan suoleen ja retkahdin hänen viereensä sängylle."Tule vain toistekin saattamaan minua", Laila sanoi ennen kuin nukahdimme voipuneina.