Latest

Vihdoin Mies Ottaa Kuolaisen Kalun Pois Sarin Suusta Ja Istuu Takaisin Sohvalle.

Mies huokailee. Sari kerää rohkeutta ja yrittää kuulostaa rauhalliselle. Oikeassa kädessä on musta salkku. Mies jyrähtää.

- Hyvä juttu.

Vihdoin mies ottaa kuolaisen kalun pois Sarin suusta ja istuu takaisin sohvalle. Sari joutuu hieman köhimään, sillä hän ei ole tottunut sikarin savuun.

- Sari, sinähän olet vielä kauniimpi luonnossa, mies kehuu. Sari kiljahtaa kivusta ja peittää rintansa uudelleen. Tuollaisen huorahtavan lutkavaimoesityksen jälkeen annan varmaan kuukauden lisäaikaa veloille, mies hekottelee ja pukee päälleen. Eipä pokeriporukka usko mitä isotissinen vaimo tekee iltatyökseen,

... Read more

Hän Ei Voinut Oikein Sitä Edes Käsittää.

Istuuduin tietokonepöydälle siten, että Jukalla oli suora katseyhteys haaroihini. Työntelin dildoa hänen sisäänsä vauhdikkaasti. Tunsin, että oma orgasmini saattaisi olla lähellä, kun Jukka alkoi huusi tulevansa ihan kohta Katja nappasi hänen kalustaan kiinni, repäisi kondomin pois ja nappasi kalun suuhun, samalla hän työnsi nopeasti dildon sisääni ja Jukka alkoi työnnellä sitä. Laitoin siitä vibran päälle. Katja oli allani ja olimme ikään kuin 69 asennossa. Ja Jukkahan työnsi. Katja lähti eräänä aurinkoisena keskiviikkona kuvauksiin jonnekin. Kysyin, että kuinka monta kertaa Jukka oli ennen

... Read more

Hän Oli Niiin Seksikäs.

Päässäni pyöri ja yritin pidätellä naurua.

Lento sujui hyvin ja Riiassa oli loistava ilma. Välillä Jussi nuoli minun vartaloani. Kävimme tyttöjen kesken vaihtamaan kevyet kesämekot päällemme lentoaseman wc:ssä ennen kun jatkoimme matkaa kohti yöpymispaikkaa. Nopea vaatteiden vaihto, meikit ja hiukset. Samassa Jussi kaatui niin, että minä jäin hänen alleen.

Ryhmämme kokoontui Helsinki-Vantaan lentokentälle, kaikki olivat ennestään tuttuja taidekursseilta. Yritin olla hiljaa ettei muut herää, mutta se oli vaikeaa. Kädet Seksiseuraa Netistä Helposti, Nopeasti Ja Ilmaiseksi sivelivät reisien si

... Read more

Annoin Hänelle Takaa, Alta Ja Päältä.

Antti työnteli sisääni koko ajan, kunnes viimeisetkin pisarat olivat tulleet hänen kullistaan. Imin. Jatkoin sitten lattian pesua. Vohkin hyvin kiihottavasti nautinnosta. Hetken päästä Antti (mies kenen luona olin) käveli ohitseni ja läiskäisi minua ohi mennessään takapuoleen. Antti meni takaisin television ääreen mutustellen makkaran palaa.

Pian hän huikkasi minut luokseen. Otin Antin kullin käteeni ja hyväilin sitä. Antti käänsi minut mahalleen. En kuitenkaan oksentanut, vaan aloin nielemään Antin spermoja.

, Lilli kysyi Sirpalta. Sirpa puolestaan meni kontalleen eteemme ja alkoi nuolla

... Read more

Vanha lutka

Olin juuri hiljattain täyttänyt 18 vuotta ja muuttanut pois kotoa, kun kävin isäni syntymäpäivillä. Siellä oli myös vieraana Laila, vanhempieni 50-kymppinen ystävä, eronnut rouva. Hän oli ikäisekseen varsin vetävä pakkaus, hoikka vartalo, isonpuoleiset tissit ja pyöreä perse.
Lähteet: http://www.treffisivustot.fi/deitti/38/lisa18Alkoholitarjoilu oli melko runsasta, ja Laila tuli vähitellen aika humalaan. Kun hän rupesi tekemään lähtöä, äitini käski minua saattamaan häntä, kun asuimme samalla suunnalla. Hän taisi epäillä, ettei Laila humalatilansa vuoksi selviäisi kotiinsa kunnialla.... Read more

Asetuin Polvilleni Hänen Eteensä Ja Vedin Taaksepäin Hänen Esinahkansa, Jollaista En Ollut Koskaan Omistanut.Sehän sanoi itseään sedäksi, siispä käytin samaa sanaa.

Mies nosti hameeni helmaa, työnsi paksut sormensa häpyhuulteni väliin, klitorikseni kurkotteli paisuneena, odotti sedän sormien hyväilyä.Haluuko pikkupillu saada sedän mulkkua sisäänsä? Kiltit tytöt eivät levittele pillua vieraille miehille. Nyökkäsin, levitin jalkojani vielä vähän.

- Mitä setä sitten haluaisi lipoa? Olin aikeissa nousta ja häipyä puistosta kiireesti, mutta sitten mies alkoikin kiinnostaa minua jostain kummallisesta syystä.
Lähteet: http://elaparemmin.fi/blogi/8-hemmetin-hyvaa-syyta-miksi-et-loyda-parisuhdetta-e... Read more

Juhlissa

Vihdoinkin sinä saavut takaisin. Olet ollut neuvottelemassa uusista työkuvioista koko pitkän viikonlopun. Perjantai- ilta sujui vielä ilman suurempaa ikävää mutta jo lauantai- iltana kiemurtelin ikävissäni manaten työtäsi. Onneksi tekstiviestit ovat kulkeneet ja luvanneet suhteellisen kuumaa sunnuntaita. On iltapäivä ja odotan sinua malttamattomana. Puhelin piippaa. Ilmoitat tyynesti, että meidän on mentävä illalla juhliin. Olet saanut sopimuksen.Koetan niellä kiukkuani. Olisin tahtonut viettää kanssasi ihanan illan. Olin jo aloitellut ruoantekoa, lohimedaljongit ovat marinadissa jä... Read more