Vihdoin Mies Ottaa Kuolaisen Kalun Pois Sarin Suusta Ja Istuu Takaisin Sohvalle.

Mies huokailee. Sari kerää rohkeutta ja yrittää kuulostaa rauhalliselle. Oikeassa kädessä on musta salkku. Mies jyrähtää.

- Hyvä juttu.

Vihdoin mies ottaa kuolaisen kalun pois Sarin suusta ja istuu takaisin sohvalle. Sari joutuu hieman köhimään, sillä hän ei ole tottunut sikarin savuun.

- Sari, sinähän olet vielä kauniimpi luonnossa, mies kehuu. Sari kiljahtaa kivusta ja peittää rintansa uudelleen. Tuollaisen huorahtavan lutkavaimoesityksen jälkeen annan varmaan kuukauden lisäaikaa veloille, mies hekottelee ja pukee päälleen. Eipä pokeriporukka usko mitä isotissinen vaimo tekee iltatyökseen, mies naurahtaa ja alistaa verbaalisesti kaunista Saria. Huoravaimo hankkii tällä tavalla lisäaikaa peliveloille.

Toivoin Veskun rentoutuvan viinalla ja tein aika vahvan paukun. Vesan kädet menivät pepulleni ja puristelivat ihanasti pakaroitani - Sulla on ihana hame. - Tuntuuko se hyvältä päällä?Koko lemmen kalusto oli nyt Veeran kielen ulottuvissa. Vesa huohotti, kiemurteli ja lopuksi tunnusti - en ole ollu tyttöjenkään kans. - Ootko sie neitsyt?Nousin ylös ja käännyin selin, Veera avasi hameeni napin ja vetskarin. En ehtinyt hankkia mitään uutta vaatetusta joten käytin aikaani etsimällä sopivaa yhdistelmää ylleni. 2 päivää voi olla todella pitkä aika, vähänväliä käteni työtyi boksereitteni sisään ja hyväili kovaa kaluani, mutta maltoin olla runkkaamatta loppuun asti. Sitten vihdoinkin hän otti kullini suuhunsa, olen saanut parempiakin poskihoitoja mutta näin pitkään puutteessa Seksitarina: Vaimo Haluaa Antaa Kavereilleni oltuani tämäkin tuntui taivaalliselta. - Vieläkö olet tyttöni? Kuiskasin ja suljin oven Vesan tultua. - En tiiä pitäskö minun lähtee. Tärisin ja nytkähtelin orgasmin kourissa Veera leikki vielä sauvalla peppuni kanssa kunnes otti sen pois ja kääntyi suutelemaan minua. Kuitenkaan se runkkailu ei tyydyttänyt minua ja kuten kerroin edellisessä tarinassa, olin muuttanut hitusen syrjempään.

Ravintolan omistava perheyhtio juhlii ensi vuonna 25-vuotista taivaltaan iloisen olutkulttuurin edistajana. Mielestani Oluthuone Lehdon slogan Olut on iloinen asia kiteyttaa ravintolan toimintaidean taydellisesti.

Lähteet... http://www.city.fi/opas/annankadulle%2Bavataan%2Buusi%2Bolutravintola/10176

seksi deittiDeittailu On Tuuripeliä, Myös Verkossa width="250" align="middle"/>
Tags: