Hengitän Syvään Tunteakseni Elisan Tuoksun.

Asetan käteni taas Elisan reisille ja kohotan hänen mekkoansa hitaasti, kunnes se paljastaa Elisan kauniit, turpeat häpyhuulet, joita peittää hento karvoitus. Hänen hiuksensa ovat aivan sekaisin pään pyörittämisestä sohvaa vasten ja kasvot punoittavat orgasmista - hän näyttää aivan järjettömän seksikkäältä. Kohautan hartioitani. Kolmannella kerralla Elisa saa toisen orgasminsa. Alkuun ihan yleisesti, mutta sitten Juha kyseli Jaakolta hänen ja Ninan seksielämän aktiivisuudesta, he kun olivat vielä suhteellisen tuore pari, Nina oli Jaakon toinen vaimo. Hengitän syvään tunteakseni Elisan tuoksun. Yllättäen Hannakin innostuu puhumaan leikkikaluista, vaikkei me sellaisia ole koskaan yhdessä käytetty.

Jaakko nousee ylös, ja taluttaa Hannan lastenhuoneeseen, Juha suutelee Ninaa huulille ja ohjaa hänet makuuhuoneeseensa. En voi käsittää, miten vieras pillu voi tuntua näin hyvältä. Vedän kaluni taakse aina pyllyaukolle, josta se liukuu märkien huulten välissä klitoriksen yli kyrpäni varren hyväillessä Elisan kiihottunutta klitorista niin pitkälle kun pystyn kaluni työntämään.seksi kontaktit

Työnsin niin pitkälle kuin suinkin käsi suostui menemään, ihmetellen ettei homma kovasti kipeää kuitenkaan tehnyt. Ruiskaukset alkoivat vyöryä sisältäni, tullen neljässä viidessä erässä pyhkeen päälle - orgasmini oli hyvin voimakas. Sitten aloin työnnellä kättäni anuksessani ja toisella kädellä otin hieman veltostuneen kaluni puristukseen ja aloin runkata.

Kaveri kertoi naivansa minua täysillä takaapäin.

Arvasin kiihkoltani mitä oli tulossa. Töissä jaksoin vaivoin, ja jatkuvasti tuli mieleen erilaisia eroottisia kuvitelmia ja päivän Mikä On Paras Deittipalvelu? mittaan kehittelin kaikenlaisia suunnitelmia kuinka kotiin Lappeenrantalaiset Miehet Etsivät Innokkaasti Masturbointiseuraa – Nettikartalla Myös Uimahallit päästyäni runkkaisin. Kyrpäni oli paisunut paksuksi ja vereväksi, olihan se jo päivän aikana jäykistellyt monta kertaa. Hyväksyin ja lupasin työntää käteni hänen tunneliinsa.Otin vaatteeni pois ja laitoin ison pyyhkeen alleni tuolille. Myös peukalo on sisällä, luki näytöllä.


Lähteet: http://www.spain-dating.com/?lc=fi-FI


Keikkamuistoja
Voi ei, älä lopeta. Paikka katoaa ja huohotan ääneen.Keinumme musiikin tahdissa ja kätesi koskettelevat kuin vahingossa kylkiäni, rintojani ja nöpöttäviä nännejäni. Katsoin sivulle ja huomasin ihmisten villiintyneen ja illan pimentyneen, eikä ketään kiinnostaisi.Olin tullut katsomaan suosikki esiintyjääni täpötäydelle ulkolavalle. Intoni keikasta oli laskenut hieman, kun sadekuuro oli kastellut yleisön. Juomajonossa näin vilaukselta kauniit silmäsi, ja yrittäessäni katsella perääsi sain lämpimän tunteen märän mekkoni alle.

Lämmintä iltaa halkoi jo viileä tuuli, jota yritin paeta yleisön sekaan. Tunnen kätesi takapuolellani. Siirryt lirputtamaan nappulaani ja se saa minut laukeamaan.seksi kontaktit