Kävelimmekin Sitten Huomaamattamme Saran Vanhempien Makuuhuoneeseen.No vähän jännitti sitten kotiintulo, paikat oli arkana, en tosiaan kaivannut enää seksiä enkä varmaan olisi pystynyt enää laukeamaan.

Tämän reissun jälkeen mies on ollut aika kiihkeä, vaikka en todella mitään tunnustuksia koskaan tee mutta pieni epäilys on aina paikallaan. Minun parini on vähemmän puoleensavetävä ikäiseni 60 mies. Kumppanini ei tanhua harrasta mutta ei harrastustani pahaksi pane.No tällä reissulla se sitten tapahtui, Harri oli varannut hotellista eka yöksi huoneen, vaikka meillä oli varattuna porukkamajoitus yhdestä majatalosta.No oltiin taas tässä kesällä tanhuporukan kanssa esiintymisreissulla vieraassa kaupungissa koko viikonloppu. Olen myös päättänyt jatkaa tätä leikkiä molempien Näillä Vinkeillä Saat Seksiseuraa Netistä miesten kanssa aina sopivan paikan tullen, sillä se todella piristää.

seksi kontaktitJanne tarttui minuun kovin käsin, ei lempeästi kuten Jussi, totesin mielessäni. Minua hävetti....
Yksi sormi teki samalla tutkimusretkeä pehmeään pilluuni. Hän nipisti varovasti nänniä samalla kun Jannen kokeneet kädet hyväilivät rohkeasti pilluani. Meillä on koko viikonloppu aikaa kolmistaan...

Jussi tuli.

Janne luki siis ajatukseni.

- Kunnon narttu, Janne naurahti. - Yritit esittää, ettet halua mua, mutta ei mennyt läpi..

Sara

Saran vittu supisteli ja hänen nesteensä valuivat hänen huutaessa nautinnosta. Sara yritti taistella orgasmia vastaan peppu vispaten, mutta hän oli tuomittu häviämään. Kävelimmekin sitten huomaamattamme Saran vanhempien makuuhuoneeseen. Sara alkoi vastustella, ja sanoi ettei halua sitä. Sara kiljahteli tuskasta, ja ehkä tahtomattaan myös nautinnosta. Hän oli nyt vain alushoususillaan. Sen jälkeen sanoin rakastelevani häntä peräaukkoon. Sen sijaan vetäisin pari runkkausta jöpöttävällä sauvallani ja työnsin sen hitaasti Saran pyhimpään. Lähdin Saran luota tyydytettynä, ja aioimme ottaa homman uusiksi niin pian kuin mahdollista.Menimme yhtä matkaa jutellen niitä näitä, ja kuitenkin tietäen mitä kohta tuleman piti. Suutelimme monta kielisuudelmaa, ja tunsin kaluni kovettuvan. Olin katsonut Saraa jo pidemmän aikaa, kunnes eräänä iltapäivänä koulun jälkeen lähdin kävelemään Saran jälkeen hänen ollessa kotimatkallaan. Kaaduimme sänkyyn, ja käteni kulki Saran pakaroille, joita raotin. Olin varannut mukaani käsiraudat, ja kahlitsin Saran sänkyyn sellaiseen asentoon, jossa hänen peppunsa oli pystyssä ja houkuttelevana.

Opiskelijan yllättävät Orgiat osa 1Aamulla hän heräsi alastomana ja kuuli kuinka oven nuppia väännettiin ja toimiston omistaja tuli paikalle.

Jack rauhoittui ja veti kullinsa pois Tomin suusta. Tom oli tyttöjen suosiossa ja siksi hän nauttikin olostaan bileissä, tytöt ympäröivät häntä koko ajan ja juottivat hänelle lisää alkoholia. Tom voihkaisi ja alkoi kiihkeästi imeä kullia sperma lastit suussaan, se tuntui tummasta komistuksesta niin hyvälle että antoi hänen imeä niin kauan aikaa ennen kuin laukesi uudestaan toisen kerran Tomin suuhun.Jack nautti ottaen samalla rennosti ja antoi hänen kullinsa antaa kiimaisia värähdyksiä hänen kehoonsa samalla kun tumma komistus nuoli ja imi hänen kulliaan.

Tom nautti ja tunsi itsensä saavan rentoutua vihdoinkin koko nainti session ajaksi.


Tomia naitiin kaikin voimin ja pöytäkin tuntui olevan liukas hiestä ja spermasta. Tom katsoi kuinka toinen komistus veti kullinsa ulos tyydyttyneesti ja antoi vuoron vaalea verikölle, vaalea komistus otti ohjat käsiinsä ja painautui sisään tuntien koko rajusti naidun suolen tiukkuuden ja löystyneisyydenkin. Tom opiskeli hyvin tiuhaan tahtiin ja siksi päättikin eräänä päivänä antaa itselleen mahdollisuuden päästä juhlimaan kovan koe viikon päätteeksi.Tom oli varma että vaaleahko mies naisi yhtä kovaa kuin kaksi muuta tummaa ja kiimaista oria mutta vaalea verikkö otti itselleen kunnon asennon, työntyi sisään ja aloitti hitaan naimisen nauttien kaikessa rauhassa nainnista ja kuunteli miten Tom huohotti hänen allaan.Yksi vaalea verikkö tuli hänen luokseen ja alkoi runkata hänen kulliaan, Tom sulki silmänsä ja antoi heidän Katso Miten Löydät Panodeitin 2017 tuottaa Tomille nautintoa jota hän ei ollut koskaan näin rajusti saanut. Jack asteli Tomin pään kohdalle ja työnsi kullinsa hänen suulleen käskien häntä alkamaan imeä hänen kulliaan, Tom otti kullin suuhunsa ja antoi Jackin työnnellä kulliaan sisään omaan tahtiinsa, Tom hieroi kielellään Jackin terskaa ja tunsi sitten kun Jackin kaverit alkoivat olemaan siinä kunnossa että haluisivat tyydyttää himonsa, ensimmäinen mies laittoi kullinsa paikalleen ja alkoi työntyä paksun kullinsa kanssa sisään.Loppu illasta he olivat molemmat aikamoisessa humalassa varsinkin Tom kun tämä oli hänen ensi kertansa ja Jack puolestaan oli hieman humaltunut koska eihän se ollut hänen ekakertansa.

seksi kontaktit
Tags: