Pena Työnsi Minua Vessaan Samalla Kun Join Sitä Mixiä, Nenästä Kiinni Pitäen.

Olin huomannut että halusin ehdottomasti olla antavana osapuolena. Tällä kertaa rohkaistuin menemään paikalle, odottelemaan parkkipaikalle. Pienen väittelyn jälkeen hän uskoo ja alkaa vetää housujaan alas, tarraan kaluun kiinni, mies voihkii... Odottamaani vanhempi mies katsoo ja istun autoon sisälle. Niinpä chattailin silloin tällöin, ja sovinkin pari tapaamista. Tervehdimme ja mies lähtee ajamaan kohti parempaa imupaikkaa. Siitä en pidä yhtään ja ilmoitankin ettei minuun kosketa. Olin jo kauan halunnut kokea seksiä miehen kanssa.

Pyydän häntä laittamaan kumin paikalleen että voin imeä. Ja toistaiseksi viimeinen...

seksi kontaktit

Kauhistuin, sillä ovella seisoi ainakin 60-vuotias nainen, jonka harmaat, lyhyeksi leikatut hiukset oli kammattu muodikkaasti. Minusta tuntui että tuota naista etoi ajatus jonkin lesbon alapään tutkimisesta. Punastuin. Kädet jännityksestä vapisten avasin rintaliivini. Nainen nousi ja meni tyynesti pesemään Sinkut Helsingissä! Näin Löydät Seuraa Treffeille kätensä. ”Meidän on sovittava uusi aika muutaman viikon päähän… Haluan tutkia vielä vähän lisää…” Nousin ja nyökkäsin.

Jännityksestä vapisten ja huolellisesti peseytyneenä avasin odotushuoneen oven. Elän avoliitossa 26-vuotiaan brunette neitosen kanssa. Aristellen sopersin eläväni yhdessä toisen naisen kanssa.

Läjä paskaa 2

Kotiovelle saavuttuani tuli tekstari " Muistakkin tulla ta kaikki saavat tietää touhuistasi!" Pena kirjoitti. Pena istui naamalleni ja nuolin sitä karvaista ja likaista persettä. "Huomenna nähään töissä Pena sanoi ovella, kun lähdin autolleni...Tähän tarinaan on otettu kimmokkeita palautteesta jota olen saanut!"Nuole se puhtaaksi" Käsky kävi ja minä tottelin. Pena työnsi minua vessaan samalla kun join sitä mixiä, nenästä kiinni pitäen. vastasin kun Pena työnsi minua autotalliin. Ilta kului Penan luona kun putsasin hänen likaisia kalsareitaan ja sukkiaan.

Rajua runkkaamista

Pyyhin ikkunan satiinipöksyillä ja vein ne takaisin narulle. Kukaan ei huomannut minua, joten astuin ikkunalaudalle otettuani ensin housut kokonaan pois. Olin tulossa baarista kotiin lauantaiyönä. Olin sen verran humalassa, etten edes yrittänyt peitellä farkkujeni sisällä jököttävää 20-senttistäni. Poika teki samoin. Mies otti esiin kovan kullinsa ja alkoi runkata kadulla. Ohittaessani jonkun hyväperseisen naisen, hipaisin tämän pakaroita muka ohimennen. Menin pyykkihuoneen ikkunan eteen, avasin housuni ja otin kovan kullini esiin. Katselimme kaikki kolme toisiamme ja tyydytimme itseämme toistemme seurassa. Laukaisin valtavan spermasuihkun ikkunaruutuun. Ohi kulki enemmän tai vähemmän humalaisia miehiä ja naisia. Tyttö, hädin tuskin 20, tiukka toppi, isot hyllyvät tissit, upea perse, pysähtyi, käänsi päänsä hieman vinoon ja hymyili. Runkkasin Haluatko Ilmaista Seksiä? nopeammin. Vedin housut nilkkoihin, kiedoin kiiltäväpintaiset pikkupöksyt kyrvän ympärille ja aloin runkata hitaasti. Puristeltuaan niitä hetken hän avasi omat housunnappinsa. Tykkään katsella ikkunasta ulkona meneviä ihmisiä, kun runkkaan. Tämä lisäsi kiihotustilaani entisestään.

seksi kontaktit
Tags: