Valitsin Tiukat Jlo-malliset Farkut, Mustan Avokauluksisen Topin Ja Mustat Piikkikorko Saappaat.

Teron suora avaus laukaisi jännittyneen tilanteen . Olimme Jennin kanssa hakeneet pitkään kundia leikkeihimme, mutta vähän pelkäsimme uusia kundeja sängyssämme.

Tulimme ajatelleeksi työkaveriani Teroa, joka oli kerran ollut mukana vähän isommassa ryhmässä. Laukesin Teron käsille ja Jennin toivomuksesta asettui päälleni 69 Seksiseuraa Internetistä Ilmaiseksi! .Nuolimme vielä Näin Löydät Luotettavan Seksikumppanin toisemme puhtaiksi tyttöni katsellessa vieressä.Jenni tarjosi juotavaa emmekä oikein tienneet miten edetä, kun Tero sanoi suoraan etteikö mentäisi makkariin ja alettaisi hommiin. Tero nosti Jennin jalat olkapäilleen ,jolloin koko sulo oli avoimena Terolle.

Suihkun jälkeen pukeuduttuamme Tero alkoi lähteä ja ovella antoi Jennille kiihkeän suudelman, luvaten tulla uudestaan jos haluaisimme. Lupasimme harkita...

seksi kontaktit

(huoneisto koostui keittiöstä, 2 suihkusta, 2wctä, oleskelu tilasta ja makuuhuoneesta jossa oli kerrossängyt.)

Kello oli vähän yli kymmenen illalla kun pääsimme lähtemään. Nuolaisin pienillä vedoilla terskaa. Sormet hakeutuivat klitorikselle ja syvälle sisääni. Päälleni jäi pienet pikkuhousut. Valitsin tiukat jLo-malliset farkut, mustan avokauluksisen topin ja mustat piikkikorko saappaat. Jussi nousi suutelemaan minua ja asetti munansa pillun huulilleni. Portsari pyysi meitä poistumaan. Kun olimme päässeet passin tarkastuksesta, huomasin Jussin, jonka ei pitänyt lähteä matkalle töiden takia. Hän nuoli rintojani ja laskeutui alaspäin.

seksi kontaktit
Tags: