Yhtäkkiä Miehet Kaivoivat Housujaan Ja Hetken Kuluttua Autoni Konepellillä Oli Kaksi Komeaa, Terhakkaasti Pystyssä Sojottavaa Kyrpää.jouduin Pysäyttämään Autoni Liikennevaloihin Ja Sitten Koin Erään Elämäni Suurimmista Yllätyksistä.

Valehtelematta siihen kului vain muutama minuutti.Tepa oli ottanut paksun kyrpänsä päältä pyyhkeen pois jotta sain aloitettua suihinoton. Tepalle oli tehty terskan kohdalta ympärileikkaus mikä sai hänen kyrpänsä näyttämään todelliselta juhlakalulta. Tepan ohjeiden mukaisesti olin lisännyt suolaa hunajaliuokseen jottei liuos vahingossa jäätyisi ennen käyttöä.Tunsin jokaisen lyönnin jälkeen pienen kiihottavan värähdyksen pillussani mistä valui kiimanesteitä pitkin sisäreittäni.En tuntenut anuksessa spermaryöppyä, mutta kun Tepa veti kyrpänsä ulos tunsin kuinka spermaa alkoi valumaan pilluuni sekä reisilleni. Kun varttia myöhemmin tekokyrvästä oli vielä arvioltani kolmannes jäljellä Tepa tuli taakseni survaisten loput sisääni yhdellä rajulla työnnöllä. Lyönnit eivät olleet kovia, mutta jokaisesta lyönnistä lähti kipua huomattavasti kovempi ääni. Tunsin samalla kuinka rinsikkani revittiin yltäni kuten kankainen valkoinen minihameenikin. Hänen silmistään näki että hän oli tyytyväinen näkemäänsä ja tunsin tuon katseen alla kuinka pilluni alkoi kostumaan entisestään.

seksi kontaktit

Mites sun? Kukaan miehistä ei lähtenyt, ja Kari ja Olli kiipesivät meidän molemmille puolille ja katselivat meitä himokkaasti. Eroottisia Nautintoja Elämääsi

-Selvä, Milla sanoi ja painoi mut selälleni.

-Mee sitten isäpuoles syliin ratsastamaan, Olli sanoi mulle ja ne nostivat mut pystyyn Raunon istuessa lauteille ja Olli painoi mut varovaisesti Raunon hyvännäköisen kyrvän päälle. Sitten Millakin tuli, ja me kaikki oltiin tyydytetty.

-Näin sitä isäpuoles kyrvällä ratsastat.

Mä vilkaisin Millaan joka nyökkäsi, ja mä otin Ollin kyrvän käsittelyyn, ja Milla Karin.

-Täs olis yksi halukas, jos sä haluat kokeilla, mä vastasin ja milla vilkaisi mua ja naurahti.

xn--eplja-gya30d.si Screenshot are treated as duplicate content! ?

Lähteet... https://www.woorank.com/en/www/xn--eplja-gya30d.si

Nuoren parin kanssa saunassa

Huohotimme voipuneina ja vasta kun hengityksemme alkoi tasaantua Tuomo veti kalunsa ulos joka laukeamisesta huolimatta ei ollut veltostunut juuri nimeksikään.Mutta kuinkas siinä sitten kävikään, viikko vierähti ja ehdin unohtaa koko asian ja menin tavanomaisella vuorollani saunaan.

- Miksen olisi.

Kipusimme lauteille Tuomon seuraksi. Hän kysyi voisinko vaihtaa seuraavalla viikolla heidän kanssaan saunavuoroa. Tuomo istui toisessa laidassa, minä toisessa ja Kaisa keskellämme.

- Juu, piti, piti… mutta mä tietty unohdin, tunnustin nolona.

- Taidan mennä jo pesulle, sanoin ja kapusin alas lauteilta ja menin suihkuhuoneeseen.

Tämän tapauksen myötä naapuruussuhteemme on syventynyt entisestään.

- Saat kyllä naida toistamiseen, mutta nyt tehdäänkin niin, että nait orkut tyttöystävällesi ja mä vuorostani katselen!

Huomasin kuinka hänen kalsareissaan pullotti lupaavasti.

- Ajattelin että tarvitset apua selän pesussa, Tuomo sanoi ja alkoi saippuoida selkääni.

- Oiiih, uiiiih, varovasti, sulla on niin iso!

Yllätys liikennevaloissaOlisi mielenkiintoista tietää, mitä te oikein ajattelitte kyseisen tempun tehdessänne?
Toivuttuani hämmennyksestä lukitsin varmuuden vuoksi auton ovet.

Viime kesänä kotikaupungissani oli kansainvälinen urheilutapahtuma, jolloin paikalle tuli tuhansia vieraita ulkomaita myöten.Autoani lähestyi kaksi nuorta miestä, jota olivat ilmeisesti tulossa ravintolasta, eikä aivan selvinä, koska oli ravintoloiden sulkemisaika. Tuijotin yllättyneenä miehiä melko pitkään. Yhtäkkiä miehet kaivoivat housujaan ja hetken kuluttua autoni konepellillä oli kaksi komeaa, terhakkaasti pystyssä sojottavaa kyrpää.

Jouduin pysäyttämään autoni liikennevaloihin ja sitten Nainen Etsii Miestä Seksiä koin erään elämäni suurimmista yllätyksistä.

Vedin nopeasti kevyen kesämekon päälleni enkä viitsinyt laittaa edes alusvaatteita, koska kyseessä oli pikainen piipahdus kaupungissa ja sitten taas nukkumaan.

Yhteensattumista johtuen jouduin heräämään kolmen jälkeen aamuyöllä viedäkseni eräitä tavaroita linja-autolle, joka lähti klo neljä.

Mieheni oli pitkällä työmatkalla ulkomailla, joten olin ollut puutteessa jo hyvän aikaa.

Kotiin saavuttuani mietin makuuhuoneessa tapahtunutta ja käteni liikkui vaistomaisesti kohti alavatsaani. Sormeni sivelivät punaisia häpykarvojani ajatellessani, mitä olisi voinut tapahtua.Onko tämä hyvinkin yleinen seuraleikki?

Elekielellä kiitin ja kieltäydyin houkuttelevasta tarjouksesta, vaikka olen aina haaveillut useammasta miehestä yhtä aikaa.Miehet hieroivat jäykkiä kyrpiään siihen tapaan, ettei heidän tavoitteistaan ollut epäselvyyttä.

seksi kontaktit
Tags: