Mies Väänsi Käteni Selän Taakse Ja Riuhtoi Minut Olohuoneeseen.En tiedä kuinka kauan lemmiskelymme vei aikaa, mutta sen seurauksena molemmat nukahdimme muutaman raukean suudelman jälkeen. Tanssi-intoni vähän tyrehtyi ja tyydyin oluen juotuani istuskelemaan baaritiskillä cokista ryypiskellen ja seuraillen sisään harvakseltaan tulevia ihmisiä. Minä Ja Pikku Iina Kaiken esivalmistelun jälkeen tunne oli uskomaton.
Varovasti tunnustelin häpyhuulien välistä jo paisunutta klitorista, samalla kun suudelmamme jatkui. Merjan reidet puristuivat pääni ympärille ja hetken aikaa tunsin miltei tukehtuvani, kun orgasmi sai vallan. Tunsin rintaani vasten pehmeät rinnat vielä kovettuneine nänneineen ja kaluni pää painautui pehmeitten reisien ja karhealta tuntuvan häpykarvoituksen kiihottavaan yhdistelmään. Annoin hymyileville huulille pitkän suudelman, jossa maistoin oman itseni.

seksi treffi

Aloitin hieronnan hänen niska- hartiaseudulta ja siirryin sitten alemmaksi kohti täydellisiä pakaroita.

Olivia laskeutui vatsalleen hierontapöydälle. Vedin nyt satulatuolin Olivian taakse. Istuunnuin alas jakkaralle ja säädettyäni sen oikealle korkeudelle upotin kieleni Olivian kiimaiseen pilluun.

Aloimme kirjoitella meilejä, ja yhdessä Olivia lähetti itsestään seksikkään kuvan mikä sai minut miettimään miten saisin meilailun sijaan jotakin muutakin…

Toissa viikolla Olivia vihdoin suostui tapaamiseen. Seuraavaksi lähti minihame, joten jäljelle jäi vain toivomukseni mukaisesti stringit.Vedin stringit polvitaipeeseen sillä en halunnut ottaa niitä kokonaan pois sillä tämä näky kiihotti minua.Olivia otti kullini suuhun mikä välittömästi laukesi. Pyysin että hän kävisi lukemassa kirjoittamiani seksitarinoita itsetyydytys.org:sta. Vastasin 18-vuotiaan Olivian netti-ilmoitukseen missä hän etsi meilailuseuraa.

Yölliset vieraat

Nauraen hän levitti säärensä ja minä nieleskelin sylkeä katsellessani lattialta vaalean karvan peitossa olevaa pillua. Mies väänsi käteni selän taakse ja riuhtoi minut olohuoneeseen. Hän toi kasvonsa aivan kasvojeni Mikä On Paras Deittipalvelu? eteen.

Hän sätti naiset ulos ja kuulin kuinka auto hurahti käyntiin.Vedin kyrpäni ulos perseestä, ja menin Maken vierelle. Lihava tyttö meni kontalleen ja alkoi imeä kyrpää.

”No niin äijä, makaa nyt siinä”, se sanoi kun viskasi minut lattialle.

”Ei saatana en kusekaan”, hän sitten keksi. ”Menes äijä lattialle maate.”

”Me huilataan täällä hetki”, mies sanoi minua katsoen. ”Makaa vaan rauhassa niin ei käy kuinkaan.”Lihava tyttö kirosi ja sylki, mutta aloin pumpata armottomasti. Hän tuli ja rasvasi persereiän kunnolla. Hän työnsi perseensä aivan kasvoihini kiinni. Turpeaa pilluaan levitellen hän alkoi kusta rinnalleni.

seksi treffi
Tags: