”mikä Sil On?” Taas Näitä Unia.

Aika pikkunen jätkä. Mä näin sen taas vaan takaapäin ja se oli vetäny takin niskaansa, mut mä tunnistin sen silti. Vastasin, et joo. Just sellanen millin kalju, josta huomaa, ettei sitä oltu ihan tänään ajettu, Eckön college, lökärit ja valkoset koristossut.

Jotenkin mä onnistuin kadottamaan sen keikan jälkeen. Mä oisin halunnu panna sitä. Päätin, et paras ois lähtee vaan vetämään lapaseen, mikäli se näiltä känneiltä onnistuis, ja hain takkini narikasta.Olin penkonu vaatekaapin ympäri löytääkseni ees jotain sopivaa puettavaa, mutta silti musta tuntui, että sulauduin massaan yhtä hyvin kuin verkkareilla linnanjuhliin.

Mä jäin sen kanssa jutteleen ja kaivoin itsekin tupakat taskusta. Se näytti hyvältä niissä hopparikuteissaan.

seksi treffi

-Luutnantti pitää nyt vain suunsa kiinni.

Asetuin tytön pään viereen kyykylleni ja nopeasti nappasin kamppailevan Vilhelmiinan käsistä kiinni ja vedin ne hänen päänsä ylitse painaen ranteet polvieni väliin ja pidellen niitä tiukasti. Aloin itse nopeasti kiihottua ja halusin Vilhelmiinan ihanasta vartalosta osani.Pete oli jo hidastanut etenemisensä kävelyksi, itse hölkkäsin kevyesti muutaman askelen Onko Suomi Seksi Haaveenasi? hänen perässään.

Pete nosti Vilhelmiinan liivit pois paikoiltaan ja alkoi silitellä tytön vaaleanpunakärkisiä tisuja karheilla kourillaan. Tytön ylävartalo oli siro kuin ballerinan ja jokainen lihas erottui tiukan fyysisen harjoittelun myötä selkeästi.
Umpikujaa ympäröivien rakennusten seinät rajasivat tilaa joka puolelta, pakomahdollisuutta ei ollut. Pete napitti jo tottunein käsin tytön paitapuseron ylänappeja auki.

Kuuma kesäpäivä 2

Jere työnsi sormeaan syvemmälle ja aloin pyristellä jälleen. ”Mikä sil on?” Taas näitä unia. Vatsaa alkoi vääntää. Rasvattu sormi etsi tietään ja työntyi hiukan sisään. Dennis pudisteli hiukan päätään ja Jakoi Ilmaista Seksiä Ja Viinaa Kaikille katseli minua. ”Miks et?” Mutta siltä se oli iso uhraus. ”Kiitti”, naurahdin ovelta ja kävelin pihaan risoissa lenkkareissani. Ulko-ovi oli auki. Silmäilin vielä pikaisesti kaikki kolme jätkää läpi ja käännyin. Huoneessa oli kirkasta. Oma stondis vain koveni. Alkoi tuntua ihan helvetin hyvältä. Toinen silmä oli tummunut ympäriltä ja veresti hiukan.

seksi treffi
Tags: