Minä Olen Kuulemma Ihan Hyvä Tyyppi, Mutta Ei.jannen Kanssako?- Tunnet Siis Jannen Hyvin, Mikko Vakavoitui.riitan Yritys Oli Tosi Ystävän Teko, Mutta Ei Valitettavasti Tuottanut Toivottua Tulosta.Anelin sinua Jakoi Ilmaista Seksiä Ja Viinaa Kaikille mukaani mökkiin "pienelle välipalalle", mutta estelit. jatkoit leikkiäsi ja sait minut yhä kiihottuneemmaksi.

Siellä painauduit kiinni minuun ja hieroit reidelläsi haarojen väliä.

Sivelin kädelläni selkääsi ihoa ja haistelin hiustesi tuoksua. Kätesi löysi etumukselleni veden alla. Näin sen pienestä hymystäsi ja siitä, kuinka tahallasi nuolaisit huuliasi. Bikinit ja rintaliivit olivat aivan liian pienet.Taisit tehdä sen tahallasi, sillä kun pääsimme rannalle, niin riisuit itsesi bikinisilleen ihan kasvojeni edessä.

"Oh", huokaisit seksikkäästi, kun sain työnnettyä kaluni pohjaan.En pääsisi milloinkaan ylös vedestä, jos jatkaisit kiusoittelua.

Otin sormet apuun ja työntelin yhtä sisääsi kielen pyöriessä klitoriksen ympärillä. Kiimaisena nuolin sinua villisti kuin hengenhädässä.

seksi treffi

Hetero pulassa 2Ilta eteni ja itse kunkin humala syveni.

- Ai joo.

Tässä sitä nyt sitten siis pähkäillään tämän ’ollako hetero vai homo’ –kysymyksen kanssa. Minä olen kuulemma ihan hyvä tyyppi, mutta ei.Jannen kanssako?

- Tunnet siis Jannen hyvin, Mikko vakavoitui.Riitan yritys oli tosi ystävän teko, mutta ei valitettavasti tuottanut toivottua tulosta. Keittiön pöydältä löysin poikien jättämän lapun: Tuletko illalla homobaariin vai tulemmeko me suoraan sinun luoksesi paneskelemaan?

- Nainen Etsii Miestä Hei, sinunhan pitäisi yrittää keskittyä Mikkoon.

seksi treffi
Tags: