Olet Tehnyt Tätä Ennenkin.

seksi treffi

Karaokebaarissa siideri vie estoja. Siirrät ne sitten hitaasti läpimärkinä sivuun ja kielesi löytää sisääni. Kolmiota joka ohjaa katseesi kostealle piilopaikalleni. Olet tehnyt tätä ennenkin.

Valomerkin tultua olet yllättäen hävinnyt. Menemme vessaan ja yllättäen huomaan läppääväni sinua kämmenellä pepulle.

Nouset ylös, otat pikkareistani kiinni ja riisut ne.

Ensimmäinen havaintoni sinusta on tanssilattialta. Tutkin sitä suullani ottaen sen välillä syvälle puristaen huuleni tiukoiksi sen varrelle. Revin paketin auki, painan ilmat pois ja pujotan sen kääreeksi patukallesi.

AbsurdiaMiko huokaili tiheään tahtiin minun imiessä ja lutkuttaessa kyrpää kovempaa ja kovempaa, kunnes Miko melkein riuhtaisi minut pystyyn. .Hymyni leveni hänen koskettaessaan hellästi häpykumpua pikkuhousujen läpi vieden kättä pidemmälle. Mä asun kans ihan tossa puiston laidalla."

Tuntui kuin ilma välillämme olisi väreillyt. "Nussi mua kovempaa, mä tahdon sun isoa kyrpää enemmän!" Tunsin kylmät sormet uudestaan klitoriksellani ja henkäisin. Miko virnisti ja tunnusteli kädellään tietä sukkahousujen sisälle. Hengitimme molemmat kuin pitkän juoksun jäljiltä molempien kiiman tuoksuessa kirpeässä ilmassa. "Saanko mä?" Jalkani olivat olleet ristissä ja siirsin päällimmäisen jalkani toisen viereen ja hameenhelmani nousi paljastaen mustiin sukkahousuihin verhotun reiteni. ."Mmm, joutuisin hänen käsiensä armoille.." Voihkin ja vikisin osittain pienestä kivusta, mutta suurimmaksi osaksi kiimasta ja halusta.

Tylsä opiskelijan viikonloppuKun häiritsevät kapineet oli tieltä Kun Sinkku Hylkää Ystävänsä pois, asetti hän minut makaamaan sängyllensä, alkaen hyväilemään minua joka paikasta.

Kauaa hän ei kuitenkaan saanut siinä minua naida, kun orgasmien jäljiltä olevat jalkani eivät jaksaneet olla siinä asennossa, näin ollen painauduin mahallani, hänen edelleen ollessa sisälläni. Leffa oli juuri kerinnyt alkaa, kun eräs samassa kerroksessa asuva Dimmu tuli myös katsomaan kyseistä elokuvaa. Mutta tällä kertaa pystyin pidättelemään jo uutta tulevaa orgasmia hyvän aikaa ennen kuin jälleen tuntui väistämättömältä. Sinne päästyämme istuimme sängyn reunalle suudellen vielä hetken, jonka jälkeen kiskoimme vaatteet Miksi Pitkät Miehet Saavat Enemmän Seksiä - Vai Saavatko? pois. Ainoa joka täällä on, on tuo jätkä tuossa, näinköhän mitään tulisi tapahtumaan, muistan ajatelleeni. Tiedossa oli yksi harvoista viikonlopuista kun en pääsisi oman kullan luokse, joten tylsää oli odotettavissa. Se tuli nopeasti ja todella räjähtävänä. Vielä säin yhden järisyttävän orgasmin, ennen kuin tunsin, kuinka hänen kalunsa antoi merkkejä tulemassa olevasta laukeamisesta, jos suinkin mahdollista hän vielä lisäsi tahtia, ja lopulta hän laukesi tyytyväistä kurinaa kurkusta kuuluen, hetken aikaa makasimme siinä. Sellaista se on se opiskelijaelämä :).

seksi treffi
Tags: