Hyvän olon tunne 1

Asun Tuulan kanssa kaksistaan pienessä kaksiossa suloisessa pikkukaupungissa. Olen asunut Tuulan kanssa noin viitisen vuotta, muutin hänen luokseen kun täytin kaksikymmentä. Tuula on itse melkein neljäkymppinen, mutta ihana pakkaus, jota kelpaisi kullinkin siementää. Tuulalla on ruskeat hiukset, ja hänellä on hiukan ylimääräistä kaikkialla, mutta se tekee hänestä Naisen isolla ännällä.


Lähteet: https://anna.fi/suhteet/seksielama/haluaisitko-parempaa-seksia-nain-neuvot-kumppaniasi-loukkaamatta-hanta

Olin ollut koko päivän puutteessa. Ilman Tuulan taitavaa kieltä, ilman Tuulan sormia, ilman hänen uhkeita rintojaan.. ilman tätä ihanaa naista jota rakastin. Kun kuulin oven kolahtavan, vetäisin silkkisen, paljastavimman aamutakin päälleni, ja menin rakastani vastaan. Tummanpuhuvat nännini nöpöttivät oikein kauniisti, ja suorastaan paistoivat läpi aamutakin.Tuula seisoi ovensuussa.


Hänen kauniit hiuksensa oli kierretty nutturalle. Hänellä ei ollut meikkiä, huulirasvaa hän ei laskenut. Musta jakkupuku ja pitkä hame salkkuineen teki hänestä täydellisen. Tuulalla oli nyrpeä ilme, mutta minut nähdessään hänen kasvonsa sulivat kiimaiseen hymyyn, josta kertoi pilke silmäkulmassa. Tuula riisui kaiken pois, ja minä suurin piirtein juoksin hänen luokseen. Kiitin onneani, että verhot olivat kiinni. Pilluani kuumotti, ja kiimalimat valuivat reisilleni. Halasin ja suutelin Tuulaa. Aloin pitämään hyvänä häntä. Nuolin ja purin hänen rintojaan. Nainen huohotti, ja laukesi suoraan suuhuni. Vaihdoimme pusun, jossa oli ripaus Tuulaa itseään. Nuolin vieläkin Tuulaa, ja kutittelin häpäreitä kielelläni. Työnsin ne syrjään, ja nautin ihanasta työskentelystä, jota Tuula minulle antoi. Kielsin häntä, minä teen nyt hyvää, sanoin hänelle. Hieman suutahtaneena Tuula antoi minun tehdä työni loppuun antaen hänelle rajun organismin.Nousin istumaan. Kerroin, että olin ollut tuhma tyttö. Olin masturboinut. Tämä on kyllä sallittua "säännöissämme", mutta siitä voi anoa rangaistusta. Tuulan nännit nöpöttivät oikein kauniisti, mutta Tuula otti mintut polviensa päälle nussien kahdella sormellaan pilluani. Hän lopetti liian aikaisin, juuri kun olin tulemassa. Sen sijaan hänen vahvat kämmenensä alkoivat kevyesti läpsiä pakaroitani. Kiihotuin kevyistä iskuista, ja anoin lisää piiskaa. Tuula kieltäytyi.____Jatkoa seuraa.