Ripittäytyminen 1

Olen menossa taas tapani ja määräysten mukaan jokaviikkoiselle ripittäytymiselleni. Asun pienessä ja tiukassa uskovaisessa yhteisössä, joka ei hyväksynyt muuta kanssakäymistä ulkopuolisten kanssa. Olen 18-vuotias nuori neito, vielä neitsyt ja asun pienessä yksiössä kerrostalossa joka kuului uskontokunnallemme. Olin menossa tunnustamaan syntini ja katumaan vanhimmalle ja viisaimmalle yhteisömme jäsenelle, joka toimi meidän johtajanamme.

Saavuin paikalle ja aloitin perinteisellä rukouksella. Kun olin luetellut pieniä pahoja tekojani, kuten ulkopuolisen elämän ajattelua, ja katunut niitä, johtaja yllättäen pudisteli päätään ja katsoi minuun synkästi. "Aijai, sinä ajattelet kovin usein muuta syntistä maailmaa ja pelkään että tämä ja muut syntisi saastuttavat sinut." Hämmästyin tästä koska, yleensä hän vain laski kätensä pääni päälle ja antoi anteeksi. "Luulen että sinun täytyy tehdä jotakin hyvää saadaksesi syntisi anteeksi, seuraa minua niin autan sinua." Seurasin hieman pelokkaana häntä tilavaan huoneeseen jossa oli vain suuri kaappi ja sohva, sekä koukkuja katossa. Hän lukitsi oven takanani. Vapisin jo pelosta sillä minulla ei ollut aavistustakaan mitä hän oli tekemässä. Hän tuli luokseni ja käski riisuutua. Hämmästyin tästä enkä hievahtanutkaan. Hän väänsi lujasti kädestäni ja käski tiukemmin riisuutua. Pelokkaana ja vapisten riisuin hitaasti paitani, pitkän hameeni ja rintaliivini, kunnes johtaja käski minun lopettaa. Hän otti toisen rintani viileän kätensä hyväilyyn. Minä seisoin jäykkänä hänen edessään, peläten tulevaa. "Olethan vielä neitsyt?", hän kysyi pehmeällä äänellä. En peloltani pystynyt puhumaan mutta nyökkäsin nopeasti. Aloin pikku hiljaa tajuta kuvion juonen. "Hyvä...", hän kuiskasi korvaani. "En tällä kertaa aio muuta kuin naida sinua, mutta voit olla varma että syntisi saavat tulevaisuudessakin hyvityksen." Nielaisin kuuluvasti silmissäni silkkaa kauhua. "Riisu pikkuhoususi ja mene sohvalle istumaan" Kävelin jäykin jaloin sohvalle. Hän tuli heti perässäni.

Lähteet: http://www.panemaan.fi/artikkelit/seksiseuraa-ilmaiseksi-internetista/

Tuskin olin ehtinyt istua kun hän levitti raa'asti jalkani ja alkoi hieroa klittaani. Tarrasin sohvan kaiteisiin ja voihkin hiljaa. Aloin kostua, minua kiihotti outo tilanne ja johtajan hellä käsittely. "Jaahas, sitäkö ollaan märkänä. Voi kuinka syntinen sinä oletkaan, oikea huora." Hän lopetti sormeiluni ja veti vaatteensa pois, ensin paitansa ja sitten housut. Vaikka hän olikin yli 50, hän oli hyvin säilynyt ja hyvässä kunnossa. Housujen alta paljastuikin oikea jättikyrpä. Katselin sitä säikähtäen, tuo ei koskaan mahtuisi minuun. Hän työnsi itsensä lähelleni, nappasi leuastani kiinni pakottaen suuni auki ja työnsi kyrpänsä suuhuni käskien imeä. Lutkutin ja nuolin hetken kömpelösti, saaden kuitenkin hänen kalunsa juhlakuntoon. Hän riuhtaisi minut pystyyn, talutti sohvan taakse taivutti makaamaan kaiteen päälle, potkaisi jalat haaralleni niin että olin somasti avonaisena hänelle. Hän varmisti vielä kädellään että olin märkänä, ja vei sitten kovan kalunsa häpyhuulilleni. Kirkaisin ja yritin ryömiä pois hänen ulottuviltaan mutta hän tarttui lujasti lantiooni vetäen minut takaisin. "Äläs huora yritä karkuun, sinä et mahda asialle mitään, pahennat vain omaa tilannettasi hangoittelemalla." Rangaistukseksi hän läppäsi minua viidesti lujaa perseelle. Itkin hänen allaan kivusta ja häväistyksestä. Sitten hän taas aloitti raiskaukseni. Hän tarttui taas lujasti lantiooni vetäen minua itseensä päin, ohjaten samalla kyrpäänsä häpyhuulieni väliin. Itkin ja huusin mutta hän ei välittänyt, jatkoi vain sanoen "Huuda vain huorani, huone on äänieristetty juuri tuollaisten pikkulutkien takia." Hän työnsi hitaasti kaluaan pilluuni, vain vähän kerrallaan. Joka hetki tuntui kuin pilluni räjähtäisi, itkin sanoinkuvaamattomasta tuskasta. Olin kuitenkin niin märkä, että kun hän oli saanut kalunsa pään sisälleni, loppu sujahti sisään kohtuu helposti, kuitenkin hirvittävän kivun siivittämänä. Kun hän oli painunut pohjaan saakka, antoi sen olla siellä hetken, kunnes tuskani oli hieman tyyntynyt. Sitten alkoi hitaasti työntyä ulos minusta, kunnes oli melkein ulkona, jatkoi hän taas sisäänpäin työntymistä. Tunsin että pilluni repeäisi minä hetkenä hyvänsä ja tarrauduin sohvaan nyyhkyttäen. Hän vain jatkoin minun puskemistani.

Hetken nainnin päästä kipu laantui hieman, ja saatoin nauttiakin raiskauksestani. Itkuni vaihtui voihkinnaksi. Hän nai minua vielä pitkään kunnes vihdoin tunsin hänen työntyvän aivan pohjaan ja laukeavan karjahtaen. Hän jäi sisälleni hieroen samalla klittaani, kunnes sain tuskasta huolimatta orgasmin. Kiemurtelin hänen allaan ja voihkin kiimaisena. Hän katsoi minuun hymyillen ja sanoi: "Pikku huora taitaa oikein nauttia tästä. Näytät aivan siltä että suorastaan janoat lisää. Mutta ei tällä kertaa, saat odottaa viikon." Hän vetäytyi minusta irti, ja kun katsoin alapäähäni, näin sen vuotavan verta. Säikähdin ha hapuilin jotain millä pyyhkiä sen. Hän kuitenkin esti minua tarttumalla käsiini. Sitten julma raiskaajani käski minua pukeutumaan mutta jättämään pikkuhousut tänne. En saanut edes siistiytyä mitenkään, vaan itkun juovittamin kasvoin hän laittoi minut matkoihinsa. Vielä hän huusi perääni: "Muista sitten tulla ensi viikolla taas ripittäytymään, eikä ole pahitteeksi jos sinulla on ikäviäkin syntejä. Minulla on nimittäin jotakin mukavaa sinun varallesi!" Niin juoksin kotiini saaden matkalla paheksuvia katseita. Mutta pakkohan minun on ensi viikollakin mennä ripittäytymään, muuten he varmasti erottaisivat minut. Ja kukaan ei kuitenkaan uskoisi minua. Niinpä kauhulla jäin odottamaan ensi viikon perjantaihin...

Jatkuu tarinassa Ripittäytyminen 2