Kari Esitti Toiveen: Hän Sitoisi Vuorostaan Silmänsä Ja Minä Ratsastaisin?

Olimme hetken aivan hiljaa kunnes hän kysyi: "Mihin aikaan lenkkeilet huomenna?"Näykin ensiksi terskaa ja kiusasin sitä kielelläni. Hän veti sekä omat että mun verkkarit jalasta ja tuli päälleni makaamaan. Oltiin törmätty siellä joskus aikasemminkin ja joka kerran katseemme oli viipynyt toisissamme aika pitkään.

Samassa kuulimme askelten äänet. Se oli himosta märkä ja valui koko ajan.

Lopulta hän ei enää kestänyt vaan pyysi lopettamaan ja käski minut selälleen maahan.

seksiseuraa helsinki

Räjähdin. Näin Saat Seuraa Ja Seksiä Netistä
Sellainen halu ja tahto?
Halusin ja tahdoin..
Tuo uljas ja kova kulli, oikeammin kyrpä, työntyi minuun, työntyi lujaa, kiihkolla, pillun pohjaan saakka.

Mutta tuo kyrpä. Se oli niin kova, terhakas ja valmis toimeen!Tahdoin tuon kullin, kyrvän, sisääni. suoraan ja syvälle. Huohotin, huusin.

I had been wondering if your web hosting is OK? Not that Im complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and can damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords.

Lähteet... http://blogs.mycentraljersey.com/pigskinpost/2008/12/20/questions-abound/

Vanhemman kanssa... (jatkuu)

No, oikeastaan parempi, tunsin itseni aina noloksi miehen kanssa seksin jälkeen. Koska hän ei nähnyt nyt mitään, käytin samalla tilaisuutta hyväkseni ja runkkasin häntä hitaasti kädelläni samalla katsellen.

Hiljalleen Kari aloitti rauhalliset työnnöt ja minä työntelin tahdissa voimakkaasti vastaan. Kari esitti toiveen: hän sitoisi vuorostaan silmänsä ja minä ratsastaisin? Pian Kari taas rauhoitti tahtia ja melkein pysäytti kokonaan... kuitenkin jatkoi aivan hitaasti liu`uttaen mulkkuaan sisälläni ja avasin silmäni. Vihdoin kalu kuitenkin upposi uudelleen sisääni ja se tuntui taas miltei yhtä taivaalliselta kuin aivan ensikerralla - siis ensikerralla Karin kanssa - muutoin ensikertani ei ollut taivaallista.

En voinut käsittää kuinka Kari pystyi pidättelemään itseään niin pitkään kuitenkin kokoajan naiden minua rajummin ja rajummin... tietenkään mulla ei ollut asian suhteen valittamista. Juuri saaneenakin kiihotuin välittömästi kun sain pyöritellä löysää mulkkua suussani ja katsella sitä samalla... Niin oli käynyt aivan liian monta kertaa, mutta Kari ei tuottanut pettymystä tässäkään asiassa, vaan hidasti tahtia reilusti ja vetikin pian kalunsa pepustani pois.

Kun molemmat saimme hengityksemme tasaantumaan ja voimat hieman palautumaan, Kari vakuutteli hymyssä suin saaneensa parempaa seksiä kuin ikinä aiemmin.

Tarina Osa1 "Pelkoja ja Bileitä"

Timo toteaa pettyneenä, heidän kävellessä portaita alas.

“Hei Jani vedä esinahka päähän ja pakene vuorille, senhän sä osaat!”

Timo ja Make ovat siirtyneet parvekkeelle tupakalle.Make selvittää.Make jatkaa keskeyttäen Timot.Hän huomasi muutaman kaverinsa odottelevan häntä ulko-oven luona. Timo kysäisee matkalla keittiöön.

“nyt se menee” Timo kuiskaa Makelle. Jani kuulostaa taas piristyneemmältä.

“No hyvä on” Timo tokaisee kärsimättömästi. Pojat tilaavat taksin ja lähtevät kohti Samin kotia jossa bileet ovat.Yhdellä tumma puolipitkä tukka joka on laitettu viimeisenpäälle, musta toppatakki, farkut, merensiniset silmät joita voisi jäädä tuijottamaan vaikka kuinka pitkäksi aikaa ja muutenkin kasvoiltaan syötävän näköinen, ei voi erehtyä sama huutaja kuin päivällä ja puhelimessa. Jani vastaa ja osoittaa sormella vasemmalle käytävästä.

“heh” Jani vain naurahtaa vastaukseksi.

seksiseuraa helsinki