Aloin Jo Vääntelehtiä Miehen Alla (mikä Ei Ollut Luonnollinen Reaktio Tässä Tilanteessa), Kun Kundi Yhtäkkiä Lopetti Ja Nakkasi Minua Puoli Metriä Eteenpäin.En vienyt hieromista orgasmiin asti vaan sanoin tylysti, että huomenna jatketaan.


Edellisenä iltana keskustelimme vaimoni kanssa ja sovimme, että kyllä pitää saunailta noin hyvälle muurarille järjestää, varsinkin kun meillä oli hänelle käyttöä vielä muissakin töissämme.Vaimoni oli myös tyytyväinen muurarimme käytökseen ja siisteyteen työn eri vaiheissa.

Siinä pikkuhiljaa kiusoitellessa ehdotin, jos vaikka kimpassa sekstailisimme.Olimme saaneet toivomuslistalla pitkään olevan takkamuurauksen melkein valmiiksi ja olimme tyytyväisiä muurarimme tekemään jälkeen.seksiseuraa netistä
Lähteet: http://torinofigaarona.xyz/sexy-treffit-wwwtvinscom-kainuu

Sain todella tehdä töitä pitääkseni auton hallinnassani, kun onnistuit yllättämään.

---

Timo hykertelee tyytyväisenä vieressäni. Raotat alushousujasi hieman ja ohjaat kättäni alemmas.

***

Hierot peppuasi kaluani vasten ja otat sylkeä käteesi.

---

"Kerro taas mitä sinä teet, älä mitä minä..." "Niin mutta ei se ole sama kuin sinun kertomana - ja sun ääntä on mukava kuunnella heti aamusta" Timo onnistui ottamaan vieläkin anelevamman ilmeen samalla pyöritellen sormeaan rintani päällä.Vedit kerralla sekä farkkuni, että alushousuni pois jalasta ja tulit syliini istumaan niin, että seisokkini painautui peppusi vakoa vasten.

---

Timon ratsastus ja tarinan kuuntelu tekivät tehtävänsä ja laukean nautinnosta sätkien Timon sisälle. Enempää aikailematta kyselit kaiken mahdollisista tyttöystävistä ja muista asioista, kuin sukulaisten kuulusteluissa sukujuhlissa.Lehtiö ja asiakirjanivaska kädessäni kolkutin ovea. Tärisimme molemmat polviasennossa. Mietin minkä vuoksi, mutta tottelin ja pian peppuni oli hänelle irvokkaasti esillä. Sillä välin ketale työnsi tatuoidun kätensä Adidaksiini ja hapuili pikkuhousujeni välistä sisään. Se ei muuttunut edes, kun kerroin asiani. Nelikymppisen kundin musta tukka roikkui otsalla, kasvoissa oli vankka parransänki ja muutama terävä arpi, katse oli viileän lasittunut.

Aloin jo vääntelehtiä miehen alla (mikä ei ollut luonnollinen reaktio tässä tilanteessa), kun kundi yhtäkkiä lopetti ja nakkasi minua puoli metriä eteenpäin. Sen ratkaisi mies sanomalla: - Hyvä tyttö, anna sen liukua poskeen, noin.

Olin pukeutunut mustiin verkkareihin ja valkeaan toppiin, sillä en halunnut moiseen pesään mennä parhaimmissa vaatteissani. Menin tilanteessa niin paniikkiin, että en tiennyt imeäkö vai huutaako apua. Muistan ensimmäisen työtehtäväni loppuelämäni ajan. 19-vuotiaana likkana sain sijaisuuspestin kaupungin sosiaaliosastolta ja se vastasi likipitäen koulutustani. Hän katseli minua tovin silmiin, sitten yhtäkkiä kietoi kouransa palmikkooni ja väänsi niin, että päästin kiljaisun. – Verkkarihuora hiljaa, kundi murahti ja tiukensi otetta niin, että minun oli pakko luikerrella lattianrajaa kohti polvilleni. Seinälautoja oli revitty lämmitykseen, lattialla ei ollut mattoja, tyhjiä ruokapurkkeja lojui joka paikassa.