Olimme Sopineet Että Vaimoni Lähettäisi Viestin Kun He Olivat Päässeet Perille Ja Ilmoitelisi Itsestään Päivittäin Että Tietäisin Kaiken Olevan Kunnossa.

Sitten hän riisui housuni.

Sitten hän ei enää puhunut vaan huohotti syvään ja päästi välillä pieniä inahduksia, kunnes nosti peppunsa ylös sängystä ja painoi pillunsa kieltäni vastaan kun sai orgasmin ja koko alapää tärisi.

Mitenkään kiirehtimättä hän otti kylpytakkinsa naulasta ja puki sen päälleen. Olin tuskin vielä herännyt, mutta kaluni oli taas nähnyt unta jostain tällaisesta, koska pian tunsin tulevani.

- Olethan sinä kaikin puolin tosi hyvän näköinen.

- Sano nyt jotain.Hän ratsasti itsensä ihan uuvuksiin ja nousi sitten pois päältäni. Joutuisin tilille vastauksestani.Ei liian pieni eikä suurikaan. Hyväilin hänen nännejään ja hän avasi silmänsä.

Mietin hetken aikaa koska kumpikin vastaus olisi jollain lailla paha.Kerroin, ettei ollut vähään aikaan ollut tyttöystävää.

seksiseuraa netistä

Otin meidän Nainen Etsii Seksiä vihkikuvan käteen ja katselin valkoiseen harsoon puettua morsianta joka katsoi luottavaisin silmin tuoretta siippaansa - Miestä joka ei voinut vielä edes aavistaa mitä sana "tahdon" saattoikaan pitää sisällään.Näin kuinka musta boa puristi uikkareiden reunat irti reisistä ja tunnusteleva sively muuttui määrätietoiseksi hieronnaksi. Haluan ison kyrvän!"Hänen kypsän kurvikkaat muodot tulivat oikeuksiinsa tuossa asussa joka jätti hieman myös mielikuvituksen varaan.

Olimme sopineet että vaimoni lähettäisi viestin kun he olivat päässeet perille ja ilmoitelisi itsestään päivittäin että tietäisin kaiken olevan kunnossa. Niukkojen bikinien korostamat muodokkaat pakarat lähettivät houkuttelevia viestejä ympärilleen. Vaimoni oli pukenut pinkin napapaidan ja neonvihreän kietaisuhameen bikiniensä päälle. Miehen reidet ja pakarat olivat lihaksikkaat ja pyykkilautavatsa kuin taottu muotoonsa. Punaiseen piccoloasuun pukeutunut lyhyt musta mies kaatoi kuohuvaista heidän lasiinsa. Taustalla näkyi frisbeetä heitteleviä nuoria uroita.

You make it entertaining and you still care for to keep it sensible. I cant wait to read far more from you.

Lähteet... http://blog.lightintheattic.net/get-ready-wendy-rene-after-laughter-comes-tears-release-is-around-the-corner/comment-page-5/

MökkiMenin Maken luokse ja työnsin hänet sängylle ja kaadoin selälleen.

Make voihki kiimassa allani ja tuntui nauttivan yhtäpaljon kuin minäkin.

Syksyllä siirtyisimme lukioon ja nyt oli korkea aika nauttia nuoruudesta ja kesästä.

Tottakai myönnyin ja sitten vaihdoimme asentoa, Make tuli päälleni kun menin selälleni ja nostin jalat koukkuun.

Sain koko kaluni menemään Maken sisään ja kun se oli pohjassa jäin paikoilleni, koska jos olisin heilunut yhtään, spermat olisi tulleet sisään.

Sain niin mahtavan orgasmin, että semmoista en ollut vielä ikinä saanutkaan, tuntui että se ei lopu ollenkaan, vaikka Make otti sormenkin pois pepusta ja kullin suustaan ja vain runkkasi lopussa, nytkähtelin varmaan pari minuuttia onnessani.

Make antoi mulle oikein kunnon suudelman Lappeenrantalaiset Miehet Etsivät Innokkaasti Masturbointiseuraa – Nettikartalla Myös Uimahallit ja sanoi, että ”tee ihan mitä haluat mä oon sinun ja toivottavasti sä oot minun”.

Make katseli hetken aikaa ja rupesi nauramaan, otti myös itseään kullista kiinni ja veti esinahan pois päältä.

”Sun kullis tuntuu mukavan ohuelta oman jälkeen” Make sanoi ja rupesi vetelemään esinahkaa, samalla runkaten hitaasti myös peppua.

Menin lähemmäs Makea ja painoin terskan Maken peppureiälle, hieroin pikkaisen terskalla Maken reiän suuta ja sitten aloin hiljaa työntää ohutta kulliani sisään.

Kyllä oli mahtava tunne kun sai heittää kiristävät ja hikiset vaatteet pois ja hypätä laiturilta järveen, vesi ei ollut vielä kovinkaan lämmintä, mutta virkistävää.

Sauna lämpeni ja reputkin tyhjennettiin, kumpikin oli ottanut pari viinipulloa mukaan ja muutaman saunakaljankin jotka isoveljeni oli meille hakenut.

”Tottakai pannaan onhan ne saatava kunnon mittoihin jos vaikka tarttee myöhemmin käyttää niitä” sanoin ja katsoin Makea samalla silmiin.

Maken kanssa ollaan oltu ystäviä jo ala-aste ajoilta saakka, ollaan tehty vaikka mitä, esimerkiksi runkkailtu useita vuosia jo yhdessä.

seksiseuraa netistä