Poliisifantasia

Pitkä koulupäivä takana... Kyllä sitä toivoisi jotain mukavaa tähän iltaan... Juon hieman siideriä ja päätän mennä kylpyyn.. Kylpynihän nykyään on vähän mitä sattuu.. Mikä tuntuisi paremmalta kuin ottaa suihkun käsiosa pois ja laittaa veden tulemaan täysillä ja hieroa sitä klitorista vasten.. Tuntuu taivaalliselta!


Lähteet: https://itunes.apple.com/fi/app/heya/id740401106?mt=8

Hetken ajan päästä, tai ehkä vähän pitemmän ajanpäästä... Joku soittaa ovikelloa... Laitan pyyhkeen ympärilleni ja menen avaamaan oven.. Kappas, eräs tämän paikkakunnan namuimmista poliiseista on ovella, yksin.. Kertoo että tähän asuntoon pitää tehdä kotietsintä, syytä ei kerro..ajattelen että tehkööt mies ihan rauhassa kotietsinnän, minä menen jatkamaan suihkua..


Jatkan siitä mihin jäin, kunnes ovelle koputetaan.. Ovi avataan.. Selviää että minussa ehkä on jotain huumeita tai muuta rikollista... Poliisi pyytää minua menemään kontalleen... Poliisi laittaa kumihanskat käteen j päättää ensin pestä minut... Hieroo klitorista, kuin kiusatakseen... Voihkaisen ja käskee minun olemaan hiljaa... Työntää sormensa sisälleni ja kuin kiusatakseen, työntää sitä sisälle ja ulos... Kiihotun...Hän huutaa, ole hiljaa narttu... Kääntää minut selälleen ja laittaa käsiraudat käsiini.. Ottaa virkapuvun pois... Käskee minun olemaan hiljaa..ottaa kovana seisovan kyrpänsä ja laittaa sen suuhuni.. Panee minua suuhun...... Nautin....melkein saat.. Ja lähdemme yhdessä sängylleni... Nait minua eestä ja takaa... Nautin... Huudan... Saan orgaasmin... Laukeat rinnoilleni... Olemme hengästyneitä mutta onnellisia... Lupaat tehdä uuden kotietsinnän, heti huomenna...