Latest

Se Pisti Nieleskelemään.

Eikö vaan, vaimo varmisti minultakin.Tehdään lapsi, vaimo ulisi, oli poissa tolaltaan, mutta niin olin minäkin. Sitä tulee ja tulee. Tämä oli siinä pimppi paljaana, sitä varten.

Se pisti nieleskelemään. Sinertävä, samettinen terska ankkuroitui niska kyrmyssä lujaan varteen. Taitaa olla jäljellä vanhaa kirjeenvaihtoakin parin virkaveljen kanssa. Kohdunkaulassa vikelsi jo vilkkaita siimahäntiä. Se tekee naisista mielenkiintoisia, erottaa ne kikattavista, kypsymättömistä tytönheitukoista.Se teki kuulemma hyvää.Mies vetäisi villoihin.

Sanoin ja astuin lähemmäks Jaskaa ja tartuin häntä kyrvästä

... Read more

Filmi Kuvaruudulla On Loppunut, Kun Pukeudun Ja Poistun Kulli Pitsihousuissa Hellänä Käytävän Puolelle.vieras Tulee Lähemmäksi, Vetää Housut Jalastani Ja Alkaa Runkata Kyrpääni.

“. Se olisi todella hienoa. “No niin. Muutamat rypyt suupielen ja silmien ympärillä kavalsivat vähän Pirjon iästä, mutta silti olisin veikannut hänen iäkseen enintään 35 vuotta, jollen olisi tiennyt toisin.

“Enhän minä voi avata niitä täällä bussissa“ sanon hädissäni ja toivon hänen vain vitsailleen.Vaivihkaa kurkin kanssamatkustajia ja toivon ettei bussissa olisi mukana ketään tuttua, joka voisi tunnistaa minut. Mutta nyt minun pitää nukkua tämä humala pois ennen kuin minä teen taas jotain hölmöä“. Vaikka en pidäkään naisista, en voinut kieltää etteikö Pirjo olisi todella hyvän näköinen.

... Read more

S.

Varovasti se tutki paikkoja kunnes saavutti klitoriksen. "Ei toi ole reilua. Huuliltani karkasi pieni kiimainen vaikerrus, mutta Ari ei antanut periksi. Ari työnsi kyrpää syvemmälle, veti sen kokonaan pois. Kuulin oven äänen takanani ja tunsin Arin kädet lanteillani. Ari hiveli kiusoittelevasti rintojani, puristeli niitä.

Ennen kuin sain unta, oli minun pakko tyydyttää itseni rajulla klitoriksen hieromisella ;)

Tässä taas yksi osa...haluatteko vielä sen viimeisen..jos näin on niin laittakaa edelleenkin mukavaa palautetta..sitä on tullut paljon mutta lisää haluan! "Voin.

Jäin kiimaisena katsomaan

... Read more

Kaulani Ympäri Tyttö Laittoi Metallikahleen Jolla Kiinnitti Minut Kaulastani Tuoliin.

Niin kiihottava tilanne oli. Myöskään Niinalta ei kestänyt kauaa, kun hän alkoi laueta. Tyttöystäväni alkoi jo tuttuun tapaansa päästellä kiihottavia huokauksia, kun Niinan huulet ja kädet tavoittivat hänen paljaat rintansa. Olin onnistunut pidättelemään omaa orgasmia, koska halusin tuntea myös Niinan pillun kaluni ympärillä.

Kuvaaminenkin osoittautuikin yllättävän vaikeaksi. Meni taas viikkoja. Työnnyin syvälle hänen sisälleen ja aloin naimaan häntä rajusti. Siinä me kolme alastomina makailimme tyydyttyneinä ja tyytyväisinä uuteen kokemukseen... Kaikki alkoi useita viikkoja sitten, kun tyt

... Read more

Taidat Olla Yksin Niin Kuin Minäkin, Jaana Sanoi.

Näköjään oikein haluat tulla kaapista ulos, no ei se minua haittaa, voit muuttaa tänne vaikka pysyvästi asumaan. Yritin olla välittämättä tuoksusta vaikka välillä meinasikin yököttää, nuolin ja runkkasin samalla Heikin kalua. Nuole mun persettä, narttu" siirryin käskystä alemmas, valitettavasti Heikki ei ollut peseytynyt vähään aikaan... Tottelin ja menin laittamaan korsetin verkkosukat, peruukin ja sitten korkeakorkoiset saappaat jalkaani.

Toinen mies asettautui eteeni ja työnsi kalunsa nenäni eteen ja otin sen välittömästi suuhuni, molemmat kalut alkoivat soutaa edestakaisin, hetken päästä

... Read more

Saa miestä

Tapasimme sovitusti kioskin nurkalla, näin kookkaan hahmosi jo kaukaa. Tervehdin kysyen oliko meillä tapaaminen. Katseesi oli arvosteleva liukuessaan pitkin kasvojani ja vartaloani, ehkä myös hiukan huvittunut.- Kyllä, sovittu oli... seuraahan perässä.Kävelin perässäsi porttigongiin ja tarkkailin samalla ulkomuotoasi. Koon vaikutelma ei johtunut pituudesta, se oli vain hiukan minua enemmän... 185 cm arvioin. Enemmän oli kyse leveydestä. Arvelin painoksesi lähemmäs sata kiloa, varmaan suurin osa lihasta vaikka vatsaakin oli jonkin verran kertynyt. Ikä oli varmaan viidenkympin... Read more