Se Pisti Nieleskelemään.

Eikö vaan, vaimo varmisti minultakin.Tehdään lapsi, vaimo ulisi, oli poissa tolaltaan, mutta niin olin minäkin. Sitä tulee ja tulee. Tämä oli siinä pimppi paljaana, sitä varten.

Se pisti nieleskelemään. Sinertävä, samettinen terska ankkuroitui niska kyrmyssä lujaan varteen. Taitaa olla jäljellä vanhaa kirjeenvaihtoakin parin virkaveljen kanssa. Kohdunkaulassa vikelsi jo vilkkaita siimahäntiä. Se tekee naisista mielenkiintoisia, erottaa ne kikattavista, kypsymättömistä tytönheitukoista.Se teki kuulemma hyvää.Mies vetäisi villoihin.

seksiseuraa

Sanoin ja astuin lähemmäks Jaskaa ja tartuin häntä kyrvästä kiinni. Hanki Ilmaista Seksiseuraa Suomesta Se oli ihanan tiukka. Hän oli siis täydellinen seksipommi!

En voinut olla vilkuilemasta Jaskan kroppaa kun hän riisuutui. Aloin runkkaamaan Jaskaa hitaasti ja kurkotuin imasemaan hänen Ilmaista Seksiä, Kyllä Kiitos! kiveksensä suuhuni.

"Tottakai saat. " Sanoin ja nousin pois penkiltä. Jaska kumartui puoleeni ja nuoli naamani puhtaaksi. Teimme pari kertaa vuorotellen.

Han korostaa netissa ja haastatteluissa lakkaamatta vain kertovansa sosiobiologisia faktoja parinmuodostuksesta. Itse olen ennemminkin tunteeton tai tunnekoyha.

Lähteet... http://www.image.fi/image-lehti/eliitti-karsijat

seksiseuraa
Tags: