Taidat Olla Yksin Niin Kuin Minäkin, Jaana Sanoi.

Näköjään oikein haluat tulla kaapista ulos, no ei se minua haittaa, voit muuttaa tänne vaikka pysyvästi asumaan. Yritin olla välittämättä tuoksusta vaikka välillä meinasikin yököttää, nuolin ja runkkasin samalla Heikin kalua. Nuole mun persettä, narttu" siirryin käskystä alemmas, valitettavasti Heikki ei ollut peseytynyt vähään aikaan... Tottelin ja menin laittamaan korsetin verkkosukat, peruukin ja sitten korkeakorkoiset saappaat jalkaani.

Toinen mies asettautui eteeni ja työnsi kalunsa nenäni eteen ja otin sen välittömästi suuhuni, molemmat kalut alkoivat soutaa edestakaisin, hetken päästä tunsin kun joku tarrautui kalustani kiinni ja otti sen suuhunsa. Mietipä uudestaan. Kaikki täällä tapahtuu vain sinun parhaaksesi, jos se johtaa johonkin niin sisimmässäsi sinä olet halunnut sitä" Minua alkoi jo pelottaa, aloin jo arvata mihin tämä johtaa, harmitti kun en saanut suutani auki, tuskin niitä lävistyksiä olisi täällä saanut tehtyä ja nehän olisin saanut otettua pois.Menin nopeasti Heikin syliin istumaan: "Voi rakas, en minä ollut tosissani..." "Narttu, miten sen oikein piti mennä?

Tunnin jälkeen tatska oli valmis, Heikki ihasteli sitä ja irrotti siteeni ja nousin ylös, menin peilin eteen. "Voih, aah,... pidän, pidän!"

seksiseuraa

Julman totuuden paljastuttua olimme kumpikin kuin shokissa monta kuukautta - emme oikein osanneet muuta kuin surra, surra ja itkeä... tunsimme olevamme umpikujassa, hedelmöityshoitoihin meillä ei todellakaan ollut varaa ja niiden tuloskin olisi erittäin epävarma. Marja huokaili posket punaisina ja levitti jalkojaan vielä enemmän.

Aamulla rupesimme sitten pohtimaan käytännön ongelmia; 1. kuka olisi sopiva mies ja ennen kaikkea 2. suostuisiko hän tekemään lapsen Marjalle? Koska lapsi olisi minun, saisin olla katsojana, mutta mitään ryhmäseksiä emme harrastaisi. Hieman yllättäen Marja ehdotti lopulta Pasia. Totta kai he olivat kuulleet oven käymisen, mutta sopimuksemme mukaisesti keskittyivät Netissä On Pillua Tarjolla täysin toisiinsa. Pasi availi vaimoni paidan nappeja hitaasti ja pari suuteli sohvalla kiihkeästi. Näky oli irstas; vaimoni makasi jalat levällään sängyssä ja auki nussitun pillun huulten välistä valui paksu noro vieraan miehen siemennestettä. Join paukkuni nopeasti, riisuin housuni ja kalu pystyssä siirryin takaisin makuuhuoneen oven rakoon. Pasin kivekset olivat jo kuroutuneet aivan kullintyveen kiinni.

Also great blog here with all of the valuable information you have. Keep up the good work you are doing here.

Lähteet... http://contractormag.com/blog/you-have-got-have-sense-humor

Poikuus Jaanalle

Tuli elämäni noloin hetki: Istuin lauteilla jalat hieman levällään ja kaluni seisoi täydellä voimalla pystyssä. Lopulta koin pienen orgasmin. Kaluni jatkoi vain nousemistaan. Terskaani koristi kankea spermani.

Taidat olla yksin niin kuin minäkin, Jaana sanoi. Jouduin laittamaan päälleni numeroa liian pienet farkut, joiden alla ei ollut mitään. Alasti tietenkin. Jaana oli aika pitkä, mikä teki hänestä isokokoisen. Eli pystyin möyhentämään kasvimaan alasti. Siirryin nopeasti ja rohkeasti Jaanan päälle ja työnsin kaluni hänen sisäänsä. Voi että kun minua nolotti. Hieroin kämmenilläni Jaanan rintoja lantioni liikkuessa. Muutuin häpeästä punaiseksi. Menin saunanpuolelle, kun munani alkoi hiljalleen nousta.

Huutokaupassa II

Kumarrun vähän ja yllän suutelemaan niitä.

Kumarrun ja maistan kullia lipoen kärjestä makean makuista nestettä huulilleni.

Kokoajan tietoisena turvonneesta ja herkistyneestä klitoriksestani kohoan hieman ja käännyn katsomaan Peteä.Olo on niin tyytyväinen. Hankaan päätäni leveään rintaan ja odotan mitä tapahtuu. Makaamme sängyllä niin että pääni lepää Peten vatsan päällä. Puristan silmät Seksiseuraa Netistä Sinkuille Ja Varatuille kiinni ja puren huulta jotten huutaisi ääneen...

Nousemme ja menemme yhdessä sviitin kylpyhuoneeseen, jossa on kahden hengen nurkkamallin poreamme. Kädet eivät kuitenkaan anna periksi ja kohta tunnen kuinka orgasmi tulee. Lopulta en enää tiedä milloin orgasmi alkaa ja milloin loppuu.

- Taas siellä missä mä tykkään, hän murahtaa.

seksiseuraa
Tags: