En Nähnyt Mitä Tapahtui, Koska Raksun Pyöreä Perse Esti Näkymät, Mutta Olettaisin Hänen Nuolleen Eritteitään Pöydästä.

- Ok... Meikkasin huolellisesti ja föönasin pitkät blondatut hiukseni jotka ovat jatkeiden ansiosta hyvinkin tuuheat.Mulla olis aikaa Järjestä Seksitreffit – Saat Seikkailuseuraa Ja Kokemuksia Netistä tulla hierontaan jos sulle sopisi.

Joo...aikaa olis ja tota tuutko ihan puolentunnin sisään.


Sydän pamppaili sillä en ollut tässä tilanteessa varautunut miesasiakkaaseen kunnes taas soi puhelin: Moi!

Pian kello oli kymmenen ja puhelimeni alkoi soida.

Kuivasin itseni ja puin päälleni stay up sukat sekä push up liivit kuin myös stringit.

seksitreffi

Aitiopaikalta

Raksu kiljui ja tempoi ukon otteessa, ja oli nyt unohtanut pitää nilkoistaan joten ukko sai itse pidellä vääntelehtivän Raksun jaloista. Ja mitä sä ukko vielä tääl tonttuilet, pitäis olla jo!!

Omat sormeni seikkailivat jo farkkujeni sisäpuolella, ja raottivat omia kosteita ja turvonneita huuliani. purin alahuultani samalla kun sormet etsiytyivät sisääni. Pullosta oli nähtävästi kadonnut enemmän kuin kaksi lasia, ja jos ukko aikoi Mersullaan lähteä niin tyttöönhän se sitä sitten oli kaatanut. Muovikassi ja olkalaukku takapenkiltä mukaan, ja kiireinen tupakantumppaus, ja sitten hipsein sisään autotallin sisäovesta. Jos koitat ottaa Mersus niin ihan varmaan soitan kytät sun perään. Aina silloin tällöin erotin Raksun kiljaisuista kiroilua kiristettyjen hampaiden välistä, mutta työ tuotti tulosta ja lopulta Raksu ei enää valittanut eikä kironnut kipua. En nähnyt mitä tapahtui, koska Raksun pyöreä perse esti näkymät, mutta olettaisin hänen nuolleen eritteitään pöydästä.

Raksu taivutti itseään enemmän kaarelle, ja levitti reitensä niin paljon kun vain pystyi.

Ei auttanut itku, poru, ja Raksu tyytyi bussikyytiin.

- Ei kai tullut mitään vahinkoa?

Portaita tassutellessani aloin ihmetellä miksi talossa oli kovin hiljaista.

seksitreffi
Tags: