Likaisuus Kuitenkin Voitti Mielihyvän Ja Anne Vei Vielä Sormensa Suuhunsa.

Toivoin koko ajan, että Late lähtis pois jotta päästäisiin hoitoni kanssa asiaan. Kun orgasmin vähän rauhoittui, meni aivan veltoksi ja minusta tuntui, että minulta lähtee taju.Minulta pääsi valtava voihkaisu ja puristin todella lujaa sohvaa. Välillä hän suuteli minua intohimoisesti. Hän veti minut selälleen sohvalle, ja meni itse lattialle viereeni. Late veti sukkahousuni ja pikkarini pois jalastani. Siellä oli myös yks hänen kaverinsa Late.

Kaverini jatkoi hyväilyäni ja suutelemista. Kaverini sanoi, että Latella on valtava kulli, eikä hän ole saanut pillua moneen vuoteen ja sen minä kyllä uskoinkin.Pääni heilui puolelta toiselle, vartaloni sätki ja kouristeli kuin sätkynukke.

seksitreffi

Pieni kiitorata ohjasi klitorikselle muuten paljaalla hävyllä. Likaisuus kuitenkin voitti mielihyvän ja Anne vei vielä sormensa suuhunsa.

-Nyytt tuulleeehhh...Nuolaisin Annen reittä, yhä lähempää ja lähempää hänen häpyhuuliaan. Seisahduin ovensuuhun tuijottamaan runkkausta, mutta Anne käski minut viimeiseen koppiin. Niin Sinkkuäidin Sukellus Nettitreffien Ihmeelliseen Maailmaan paljon hän yritti erottaa pakaroitaan jotta Seksideitti Netistä Ilmaiseksi perseeseenkin pääsisi naimaan edes sormilla. Lähdin miestenvessaan pakotetun rauhallisesti.

-Kiitos, Anne kuiskasi ja kietoutui ympärilleni saatuaan tyynyt heiteltyä pitkin poikin lattiaa.

-Nyytt.. molempiiinn..., Anne äänteli.Vetäydyin hieman ulos ja puskin itseni kokonaan Anneen jolloin tämä kirkaisi ja siirsi molemmat jalkansa ristiin selkäni taa pakottaen minut niin syvälle kuin ikinä menisin.

Yökylässä

Otin kuitenkin sen riskin. Sain huomata ettei isäntäväkikään ollut vielä unessa. Emme unohtaneet pitää silmällä kelloa, sillä meillä kaikilla oli aamulla aikainen herätys. Halusin kuunnella loppuun saakka. Annen jalat olivat hieman koukistettuina ja kohollaan, kiinni Jonin lantiossa.

Minun oli jälleen pakko kurkistaa sisään vaikkei äänien perusteella voinut erehtyä siitä mitä oli tekeillä. Huuliltani purkautui tahaton inahdus. Vilkkaan sormityöskentelyn siivittämänä hankin itselleni makean orgasmin. Mitään fantasiointia ei tarvittu, äsken näkemäni nuoren parin naintiesitys pyöri elävänä mielessäni kuin pornoelokuva. Paikasta jossa vuoteeni oli, oli suora näköyhteys eteisen käytävään ja kylpyhuoneen oveen. Jalkoväliäni kuumotti ja kihelmöi.

seksitreffi
Tags: