Meillä Oli Joskus Tapana Heittää Pikkutuhmaa Läppää, Kun Istuimme Porukalla Yhdessä Iltaa Ja Siihenhän Se Taas Rupesi Menemään.Kahvit juotuamme Anu kysyi:

- Pitäisikö sinun mennä tekemään se vajan katto valmiiksi, ettet saa harmia työpaikaltasi, kun kuluu niin paljon aikaa.Hengityksensä tasaannuttua Anu sanoi:

- En osannut kuvitella, että minun uimapukujen sovitukseni saisi aikaan näin ihanan tunteen.

- Se on tarkastettava siitä huolimatta, sanoin.

- Tule jo minun sisälleni.Nuorilla se on eri asia. Kannoin tikkaat ja paanuhuovat vajan luo.

- Mennään makuuhuoneeseen..

- No ei kai sitten mitään, hän sanoi iloisena.

seksitreffi

Paula työnsi mun pään kiinni omaan märkään vittuun ja pyysi nuolemaan vielä vähä lisää!Työnsin hitaasti sen Paulan tiukkaan perseeseen! Paula nosti topin ylös ja sano et: "Mites se toppi noin oli pudonnu"... Joskus puolen yön jälkeen heräsin ja huomasin et oltiin molemmat nukahdettu sohvalle. Pyysin anteeks mut kuulemma suotta! Minä nolona myöntämään että: "Kyllä oli"...Niinpä runkkasin kyrpääni ja laukesin Paulan rinnoille ja kasvoille niin ku oltiin sovittu!! Me oltiin jo muutaman vuoden ajan heitetty sellasta tuhmaa läppää ja oli sitä tullu yhdellä mökillä vähä puristeltua Paulan rintojaki, jotka hipoo täydellisyyttä niin ku Paulan kroppa muutenki.

KeikkamuistojaLämmintä iltaa halkoi jo viileä tuuli, jota yritin paeta yleisön sekaan. Nostan käteni ylös kuin tanssin pyörteisiin ja niin tanssitankin kuumaa koloani kättäsi vasten.Puristelet varovasti herkkupyllyä ja viet kätesi Parinvaihto Jyllää Euroopassa varovasti helmalle, ja sen alle. Toivon ettet katoasi, kun ilta päättyy.
Olitko se todella sinä?Puristan jalkani yhteen ja painun hieman kumaraan. Juomajonossa näin vilaukselta kauniit silmäsi, ja yrittäessäni katsella perääsi sain lämpimän tunteen märän mekkoni alle.

Vedät kätesi pois ja kuivaat sen nenäliinaasi.

Tunnen sähköisten väreiden lähtevän varpaista ja nappaan kädestäsi vieden sen rinnalleni.

Voi ei, älä lopeta.

Sain Nainen Hakee Seuraa tyttären poikaystävää

Mutta syksyllä heidän seurustelunsa loppui ja poika hävisi kuvioista. Oli kesä kuumaa ja loma-aika. Kun pano oli ohi, soitti hetikohta jo tytär poikaystävälleen töistä. Ei siinä enää paljoa hyväilyjä kaivattu, kortonki päälle vaan ja hän survaisi kullin pimsslooraani. Eikä se sinä kesänä ainoaksi kerraksi jäänyt. Naurahdin, että nythän me olemme samanlaisissa asuissa ja pyysin kahville. Kumpikin tykkäsi kovasta panosta ja pääsimme molemmat huipentumaan. Sitten hän halusi vähän maistaa niitä. Meillä oli joskus tapana heittää pikkutuhmaa läppää, kun istuimme porukalla yhdessä iltaa ja siihenhän se taas rupesi menemään. Tässä vaiheessa tunnelma kävi jo varsin kuumana. Toivoin melkein olevani parikymmentä vuotta nuorempi.

Runkkasin häntä ja hän vain kuumeni ja sanoi sitten käheästi, että pannaanko saman tien sisälle, varmaan sinunkin tekee mieli.

seksitreffi
Tags: