Se Mitä Tapahtui Lentokoneessa Onkin Jo Toinen Juttu...sanoin Ja Hymyilin Niin Viettelevästi Kuin Vaan Osasin.Käänsin Anssin mahalleen ja siirryin tutkimaan tuota peppua lähempää. Anssi kääntyi ja käpertyi aivan kiinni minuun, pää rintalastani päällä. Anssin selittäessä jotain innoissaan kädet heiluen, silmäni tuntuivat valuvan alaspäin missä jotain muuta heilui liikkeiden tahdissa.

Mikael
Saunaan mennessä sain taas katsella Anssia joka suunnasta.

Vedän lenkkarit jalkaan ja varmistan että kotiavaimet tulivat mukaan. Hieno idea, kunnes todellisuus taas iskee kohdalle ja tuhoaa hienot suunnitelmat.

seksitreffi

Onnellinen kokemusOtettiin taksi ja ajettiin meille jossa korkattiin viinipullo ja oluita vapaaseen tahtiin. Hiivin nopeasti takaisin makuuhuoneeseen ja teeskentelin nukkuvaa, kun vaimoni tuli viereeni nukkumaan. Kullini seisoi aivan kivikovana. Stereot soivat edelleen todella kovaa olohuoneessa, joten nousin sängystäni hiljaa hiipien kohti olohuonetta. Menin vaimoni taakse ja aloin nuolemaan hänen pilluaan takaapäin. Menin takaisin olohuoneeseen ja nyt paljastin itseni. Jossain vaiheessa huomasin torkahtaneeni, eikä vaimoni ollut edelleenkään vieressäni.

Katselin alastonta Mariaa, jonka hoikka vartalo vääntelehti vaimoni nuollessa hänen pilluaan ja hyväillessään Marian pieniä, mutta kiinteitä rintojaan. Aamulla heräsin kyrpä kovana seisoen kun vaimoni nousi samanaikaisesti sängystä ja kertoi menevänsä sohvalle katsomaan telkkaria ja nukkumaan. Teeskentelin itse nukkuvaa kun vaimoni tarkisti ovelta, onko kaikki ok. Siinä samalla sain itsekin elämäni rajuimpia orkkuja ja heitin spermat lattialle.

Jack ja Susa 1

Myöskin Jack ja Vanhat Kunnon Päiväkahvit Kalle olivat meillä kotona.Se mitä tapahtui lentokoneessa onkin jo toinen juttu...

Sanoin ja hymyilin niin viettelevästi kuin vaan osasin. Äiti tiesi että olin aina halunnut lähteä vaihto-oppilaaksi ulkomaille. Huomaamatta sipaisin häntä housuista. Juhlat olivat parhaimmillaan.

- Minä rakastan sinua beibe!

- Tule sisääni minä haluan sinut sisääni!Ihmiset eivät huomanneet mitään.

- Kyllä voit.

Sanoin.

- Miltäs Seksiseuraa Netistä Helposti, Nopeasti Ja Ilmaiseksi näytti? Kuuntelin Jackia ja nuolaisin huuliani.

seksitreffi
Tags: