Sen Pohdinnan Lopputulos Oli Aina Erilainen.

Eli kyllä sillä koolla oli sittenkin väliä, ainakin Sonjan mielestä.Vieressä kaksi miestä katseli ravintolasalissa istuvaa kikattelevaa Sonjaa ja sain melun läpi juuru ja juuri selvää heidän puheestaan, repliikit meni suhtkot näin:

- Huomaatko tuon hutsun tuolla pöydässä, voi jestas mikä perä sillä on, katso nyt!Sonja kertoi heidän aina joskus hiipivän tyhjiin hotellihuoneisiin harrastamaan pikaseksiä taukojen aikana. Täältä se yksi miehistä siis oli Sonjaa tuijotellut, varmaan äijä oli vetänyt käteen samalla, mietin itsekseni. En tiedä olinko sitten ns. tuhkamuna mutta usean kuukauden yrityksistä huolimatta lasta ei saatu alulle.

Tuliko Sonja sitten raskaaksi tuon yön jälkeen, varmaan kiinnostaisi tietää?

Katsoin tanssilattian suuntaan ja vaimoni Sonja tanssi hidasta biisiä jonkun ällöttävän sliipatun miehen kanssa.

- Enpä tiedä mutta panisin itseni hengiltä tuollaisen pakkauksen kanssa!seksiseuraa helsinki
Lähteet: https://m.seuraa.mobi/nainen-hakee-seuraa-Jyvaskyla.asp


Jouduin päästämään hänestä irti riisuakseni omat vaatteeni, ja hän kääntyi seuraamaan minua arasti. Hän ei voinut kuin antaa ja ottaa vastaan - hänelle jäivät vaihtoehdoiksi vain nauttia tai kärsiä. Sen pohdinnan lopputulos oli aina erilainen.

En tapahtuneen jälkeen tiennyt, kuulisinko Jennasta enää mitään.

Käännyin ja ohjasin hänet eteisen kokovartalopeilin eteen. Muistelin edellistä tapaamistamme elokuvateatterissa, jonne neiti oli tullut pukeutuneena niin rohkeasti kuin uskalsi: mustassa, lyhyehkössä hameessa, korkeakorkoiset kengät jalassa ja paksusti meikkiä naamassaan kuin vasta meikkaamaan opettelevalla pissiksellä. Laskin toisen käteni hänen housuilleen ja jatkoin: "Eivät ne tiedä, miten tiukkaa lutkanpillua pitää nussia niin rajusti, että aivan kiljut nautinnosta. Jenna kohautti harteitaan muka huolettoman näköisenä.
Olin juuri siinä, missä halusinkin: ottamassa ja käyttämässä häntä takaapäin siten, että tilanteen ohjat olivat kokonaan käsissäni. "Petri on tosi innokas ja ihana, vaikkei hänellä olekaan ollut ennen tyttöystäviä", Jenna puolusteli poikaystäväänsä.