Sohvalla saunan jälkeen

Tässä on samat henkilöt kuin "Peilin edessä" tarinassa:Suljin oven takanani, ja katsoin edessäni seisovaan Erkkiin. Hän näytti nyt saunanpuhtaana kylpytakissaan niin raikkaalta ja miehekkäältä. Siirryin keittiöön hakemaan meille lasilliset mehua samalla kun Erkki meni olohuoneeseen ja laittoi telkkarin päälle.Kun saavuin mehulasien kanssa olohuoneeseen, Erkki oli jo mukavasti sohvalla puoli-istuvassa asennossa. Hän oli riisunut kylpytakkinsa, ja jalassa oli vain ruudulliset bokserit. Hän seurasi minua katsellaan hymyillen, kun laskin lasit sohvapöydälle. "Tule tähän syliini, katsotaan tätä elokuvaa", Erkki sanoi. Riisuin kylpytakkini, annoin Erkille kevyen suudelman ja istuuduin alastomana sohvalle hänen jalkoväliinsä. Laskin selkäni hänen vatsaansa vasten, ja laitoin pääni rintakehälle.


"Onko näin hyvin. Onko sinun mukava olla?", kysyin. "Erittäin mukava", Erkki vastasi hiljaa matalalla äänellä ja kiersi kätensä ympärilleni.


Tunsin koko yläkropallani Erkin hengityksen, sillä liikuin kevyesti sen tahtiin ylös ja alas. Hänen vartalonsa tuntui niin lämpimänä omaani vasten. Erkin karheat kädet liikkuivat rauhallisesti rintakehälläni ja vatsallani. Ensin tuntui, että olisin voinut nukahtaa siihen, mutta hetken päästä kullini alkoi reagoida kokonaisvaltaiseen hyvään oloon. Se alkoi värähdellen kovettua. Erkki oli selvästi samalla aaltopituudella, sillä aloin tuntemaan jotain alaselkääni vasten. "Saunan jälkeinen raukeus taitaa olla jo poissa", naurahdin, kun tunsin nyt Erkin erektion selvästi.


Lähteet: http://www.seksisuomi.top/sexsi-treffit-kainuu/

Nousi hänen sylistään, ja laskeuduin polvilleni lattialle sohvan viereen. Hyväilin Erkin puolipaljasta, harmaata päälakea ja annoin käteni valua alemmas. Suutelin häntä intohimoisesti suulle samalla kuin työnsin käteni boksereiden sepaluksesta sisään, ja kaivoin hänen sykkivän kullinsa ulos. Siirryin itse niin, että näin koko komeuden paremmin. Vedin esinahkaa hitaasti taaksepäin, ja katsoin läheltä kun punainen turpea terska paljastui. Laskin kieleni kevyesti sille ja liikuttelin pyörivin liikkein. Erkki huokaisi, ja nosti lannettaan hieman. Otin nyt kullin puoliksi suuhuni ja imin samalla kun annoin kielen edelleen pyöriä terskan ympärillä. Katsahdin Erkkiä silmiin ja huomasin hänen seuraavan katseellaan, mitä olin tekemässä. Laskin pääni niin alas kuin mahdollista ja tunsin nyt kullin syvällä kitalaessani. Aloin imeä rytmikkäästi liikuttaen huuliani kalun vartta ylös ja alas. Erkki alkoi hetken päästä ähistä ja kun lantio nousi selvästi, tiesin, että huippu on tulossa. Otin kullin suustani ja vetelin pitkiä vetoja kädelläni. Ensimmäinen spermaryöppy lensi kaaressa Erkin vatsalle, samoin toinen. Kun Erkki laski lantionsa takaisin kiinni sohvaan, otin kalun vielä suuhuni. Imin sitä kevyesti ja aistin hänen miehekkään makunsa ja hajunsa. Kun tunsin Erkin olevan täysin rento, nousin hakemaan pyyhkeen kylpyhuoneesta.Kastelin käsipyyhkeen lämpimässä vedessä ja palasin olohuoneeseen. Erkki makasi raukeana sohvalla silmät kiinni. Laskeuduin hänen viereensä ja pyyhin hänen vatsansa ja kullinsa lämpimällä pyyhkeellä. Hänen hengityksensä oli rauhallinen ja silmät pysyivät kiinni, kun hyväilin kämmenselälläni hänen kasvojaan ja kulmakarvojaan. "Se siitä elokuvan katsomisesta", naurahdin ja lähdin viemään pyyhettä pois. Erkki aukaisi silmänsä ja sanoi virne naamallaan, että elokuvaan on tulossa jatko-osa piakkoin.http://aikuinenmies.blogspot.com