Jossakin Vaiheessa Kuulimme Askelten Lähestyvän Meitä Ja Sanna Tempaisi Nopeasti Valkoisen T-paitansa Päälleen.

Mä olin tosi onnellinen ja tyytyväinen, enkä halunnu sinä yönä alkaa nukkumaan ollenkaan, vaan suukottelin ja hyväilin Jania siinä allani, kunnes tunsin olevani valmis kolmanteen laakiin ...Heti alusta asti mä huomasin, et Jani ei hirveesti halunnu olla aktiivinen mun kanssa, mut se nautti siitä, et mä panin sitä, ja erityisesti se piti siitä, että sitä pantiin perseeseen. Sitä paitsi sillä oli koko ajan joku tyttöystävä, vaikka ne vaihtukin kyllä tosi tiheään. Mä olisin halunnu naida Jania vaikka joka päivä, mut käytännössä meidän seksijutut jäi aika vähiin. Tää on jatkoo tarinalle Fudiskaverin kanssa

http://www.koodi.net/tarinat/tekstit/tarina4517.html

Jani oli helvetin hyvännäkönen kundi, joka pelas samassa fudisjengissä kuin mä. Siinä puuhatessa mä vaan laskin minuutteja, millon mökki olis siinä kunnossa, et voitaisiin mennä makuuhuoneeseen, enkä ois malttanu millään oottaa. Ja jotenkin Janistakin se oli kiihottavaa.

Mä olin oottanu sitä mökkiviikkoa ja sitä ensimmäistä panoa niin pitkään ja niin himoissani, et eipä se pano kyllä kestäny sataa tuntia.

- Jätkä on ihan kiimassa, se huohotti takasin, mut niin se oli kiimassa itekin. Eikä sekään enää pahemmin vastustellu.

seuranhaku

Minun onnekseni hän tykkäsi käyttää tiukkoja housuja, mikä korosti hänen muotojaan todella hienosti. Hän kertoi että nurmikkoa ei ole ajettu pitkään aikaan, joten rupesin tuumasta toimeen ja menin pihalle.

Makoilimme molemmat vielä Jakoi Ilmaista Seksiä Ja Viinaa Kaikille hetken kylpärin lattialla jonka jälkeen menin suihkuun ja lähdin.Sari tuli avaamaan oven ja oli samoissa vaateissa kun töissä oli ollut päivällä. Sitten Sari ehdotti että pesisin hänen perseensä, jotta voisin panna häntä perseeseen. Lattialle päästyäni hän kyykistyi ja ohjasi kaluni hänen kosteaan pilluunsa.

Loppukesä oli todella vaikeata aikaa käydä töissä koska kokoajan pöyri mielessä milloin seuraavan kerran nähdään Sarin kanssa kahden.

Illalla sitten pitkän odotuksen jälkeen saavuin hänen talolleen.

Olin useasti auttamassa häntä toimistolla ja työn touhussa useasti ehdin katsella häntä toimissaan ja varsinkin katseeni kohdistui hänen hyvin muodokkaaseen perseeseen joka oli parasta mitä olin elämässäni nähnyt.

Mukaan mahtuu kosolti seesteisempia hetkia seka pelimekaniikka jopa yllattavin tavoin muokkaavia oivalluksia. Pilottien ylivertaista liikkuvuutta seinajuoksuineen ja tuplahyppyineen hyodynnetaan tehokkaasti kampanjassa, kun parkour-taitojen avulla kivutaan paata huimaaviin korkeuksiin.

Lähteet... https://www.konsolifin.net/arvostelu/mechalomaanista-raisketta-titanfall-2

Lutkan raiskaus

Olen päättänyt saada tuota naista vaikka mikä olisi.Käskin hänen haukkua itseään ja kehumaan minua, tai hakkaisin häntä niin kauan kuin jaksaisin, ja hän itki silmät punaisina, ja kun olin lyönyt häntä pari kertaa, niin hän alkoi viimein puhumaan:

"Sinä... olet.. mahtava.. olen huorasi.. nussi mua.. olen likainen lutka ja sinä.. olet mahtava.. älä arvosta minua.."Laitan nimet, osoitteet, puhelin numerot ja kaikki nettiin jos ilmoitat tästä kenellekkään.

Kun olin levännyt aikani, aloin naimaan häntä taas. Enää en voinut vastustaa itseäni: Tartuin häneen kiinni ja vein hänet syvemmälle metsään väkisin. Jos tuut raskaaks, niin sä synnytät sen lapsen. Katsoin häntä silmiin kun hän itki vieras muna sisällään, ja sanoin että näin ei olisi käynyt, jos olisit suostunut nussimaan aikaisemmin. Ajattelin kalullani, enkä voinut vastustaa kiusausta: Menin hänen vierelleen ja kysyin haluaisiko hän munaa, ja hän kieltäytyi ja sanoi että hänen poikaystävänsä hakkaisi mut koulussa seuraavana koulupäivänä. Itse olen normaalikokoinen jätkä, enkä ole saanut pillua ennen kunnolla, muutamilta epätoivoisilta teineiltä vain. Hän seurustelee jonkun korston kanssa, joten kukaan ei uskalla yrittää hänen kanssaan mitään.

Kommenttia kaikilta vaan!Sitten otin kamerani, ja otin hänestä useita kuvia.

Leikittelyn alku

Olemme aviopari ja harrastamme yhdessä pieniä eroottisia leikkejä seksielämämme piristämiseksi. Ei muuta kuin naapurimökille ja nostimme veneen kolmistaan vesille. Minä olen Hannu, 44-vuotias mies ja Sanna 43-vuotias vaimoni. Tuon sinun valkoisen t-paitasi läpi rinnat näkyivät selvästi, sanoin.Sanna kertoi nauttivansa suunnattomasti kun saa miehet kiihottumaan.Avioliittomme on 15 vuotta pitkä ja välillä siis piristämme seksielämäämme pienillä yhdessä sovituilla harmittomilla leikeillä. Mies vaikutti oikein mukavalta ja leppoisalta ja kun halusi tarjota kiitokseksi viileätä valkoviiniä, suostuimme heti. Naapurimökiltä meitä kohden asteli noin 55-60 vuoden ikäinen lihava mies.

Tunsin mustasukkaisuutta mutta myös kiihotusta tuosta tapahtuneesta. Mies pahoitteli häiriötä, mutta hän kertoi tarvitsevansa apuamme veneensä järveen nostamisessa. Sanna myönsi myös kiihottuneensa tapahtumasta. Luulimme olevamme yksin siellä luonnon keskellä, mutta huomasimme jossakin vaiheessa, että viereiseltä mökiltä kuului ääniä.

Jossakin vaiheessa kuulimme askelten lähestyvän meitä ja Sanna tempaisi nopeasti valkoisen t-paitansa päälleen.

Saunan lauteilla istuessamme ja katsellessamme pienestä ikkunasta järvelle päin Sanna kertoi virnuillen, että naapurimme oli selvästi tissi-fetissi.
Erilaisia leikkejä olemme harrastaneet nyt noin 3 vuoden ajan.No, koska naapurimökki oli jonkin matkan Mikä On Netin Paras Deittisivusto? päässä, emme antaneet sen enempää häiritä meitä.

seuranhaku
Tags: