Aamu laivalla

Ohimoilla jyskyttää ja olo on muutenkin hieman epävakaa. Kuuma, hikinen olo. Raotan varovasti silmiäni ja samassa muistan, että läksimme tyttöporukalla Tukholman risteilylle. Ehkäpä keinumisen tunne onkin aivan todellinen...






Hytti näyttää samalta kuin laivan kaikki muutkin hytit, mutta oma se ei taida olla. Meidän hytissämme oli näkyvillä kolmen tytön vaatteita ja meikkejä kun sieltä viimeksi lähdettiin. Täällä näyttäisi pöydällä lojuvan vain muutama avattu oluttölkki, tyhjä Finlandia pullo ja miesten t-paita.


Vastapäisessä punkassa taitaa nukkua joku.



Tunnen, että selkääni vasten on painautunut toinen kuuma ja hikinen iho - varmaan se paidaton mies ajattelen. Siirrän peppua hieman taaksepäin ja saan vahvistuksen epäilylle, peppuvakoa vasten painuu märkä, paljas ja puolikova kyrpä. Vatsanpohjassa tuntuu miellyttävä kutina ja sieltä se leviää nänneihin ja jalkoväliin. Huomaan, että petikaverini ei ole ainoa, jonka alapää tuntuu kovin märältä - ei tainnut olla ihan saamaton ilta tuumaan mielessäni.



Keinutan takapuoltani, aluksi hitaasti ja varovasti mutta pian jo määrätietoisemmin. Suunnitelma taitaa onnistua, sillä tunnen persettäni vasten painautuneen mulkun kantajan hengityksen rytmin muuttuvan ja hän liikahtaa hieman ilmeisesti herättyään. Taisi pitää herätyksestä sillä pian kyrpä alkaa kasvaa ja kovettua pakaroitani vasten. Käsi kulkee ihoa pitkin kylkeni yli. Iso koura sulkee melkein koko oikean rintani sisäänsä ja sormet nipistävät lujasti mutta hellästi nyt jo kovana törröttävää nänniä. Täyteen mittaansa ehtinyt mulkku alkaa vastailla peppuni liikkeisiin ja tekee pitkiä hitaita liukuja pitkin pakaroideni välistä liukasta laaksoa.



Käännyn hitaasti kohti miestä jonka läsnäolon olen tuntenut, mutta jota en ole vielä tänä aamuna nähnyt. Asetun selälleni ja katson kohti miestä. Tunnistan noin 40-vuotiaan miehen kasvot - yksi tyyppi siitä työporukasta joka oli tanssittanut meitä tyttöjä jossain vaiheessa iltaa ja tarjonnut drinkkejä. Nimi ei kyllä tule ainakaan heti mieleen.



Pidemmälle en pohdinnoissani ehdi, kun mies jo kapuaa päälleni, ottaa kiinni molemmista tisseistä ja moiskauttaa märän pusun suulle. Levitän jalkojani tehdäkseni hänelle tilaa. Miehen jalat pujahtavat reisieni väliin ja tunnen kuinka kivikova kyrpä painuu vaativasti häpykumpuani vasten. Hän kohottautuu hieman käsiensä varassa, minun käteni hakeutuu heti alas ja puristan sormeni mulkun ympärille. Kuuma, kova ja suonikas mutta ei kovin paksu, sormeni yltävät helposti ympäri. Ohjaan terskan häpyhuulien väliin. Suoro sujahtaa yhdellä työnnöllä pohjaan saakka - liukkaudessa löytyy! Klitoris puristuu väliimme, tuntuu niin hyvältä että voihkaisen.



Pienen odottelun jälkeen kalu aloittaa edestakaisen pumppauksen sisälläni. Vauhti kiihtyy vähitellen ja huomaan voihkivani ja vikiseväni sen tahdissa. Pian meno on jo niin kiivasta, että tartun miestä pakaroista rauhoittaakseni tahtia. Mitään ei kuitenkaan ole enää tehtävissä ja sykkivä mulkku sylkee siemenet sisääni. Monta kouristuksenomaista ruiskausta peräkkäin kunnes mies lyyhistyy väsyneenä ja hikisenä päälleni. Itse olin vasta pääsemässä vauhtiin.



Aiemmin luulin, että nämä kypsemmät, naimisissa olevat miehet olisivat hieman kestävämpiä kuin ikäiseni pojat, mutta ilmeisesti maltti ei kuitenkaan riittänyt, kun pääsi parikymppistä panemaan.



Pienen lepotauon jälkeen nyt jo löystynyt mulkku vedetään ulos. Tunnen kuinka yhteiset mehumme valuvat hitaasti ulos pillusta. Lakana ja peppu kastuivat taas. Heppu kiipeää pois päältäni ja hoippui varoen vessan suuntaan.



Katsoin ympärilleni ja huomasin kahden muun samaan työporukkaan kuuluvan miehen päiden kohonneen toisista sängyistä, ilmeisesti katsomaan esitystämme. Yläpuolellamme oleva sänky taitaa olla tyhjänä, sillä sieltä suunnalta ei ollut havaittavissa mitään liikettä. Muita tyttöjä ei hytissä näkynyt, ilmaisesti Salla ja Lissu olivat omassa hytissämme tai olivat löytäneet muuta seuraa.
Lähteet: http://www.voice.fi/suhteet/a-79176



Mietin, oliko panokaverini oli tämän seurueen ainoa onnekas - vai olinko tullut antaneeksi yöllä myös näille kahdelle? Hetken pohdittuani huomaan ettei ohimoilla takova krapula salli liian pitkällisiä pohdintoja - ainahan oli helppo selvittää. Katson toisen alapetin kaveria silmiin ja alan hyväillä alastonta vartaloani...