Silloin Hän Voihkaisi Kovempaa Ja Aloitti Nopeamman Liikkeen.

Kävin istumaan wc-pöntölle ja ohjasin hänet päälleni. Kun katseemme kohtasivat, hän käänsi äkkiä katseensa pois. Hän sanoi haluavansa vähän siistiytyä ja pyysi, voisinko odottaa ulkopuolella. Nojasin taaksepäin ja hän makasi päälläni nojaten päätään olkapäätäni vasten. Tyttö alkoi jo voihkia melko äänekkäästi ja päätin työntää toisenkin sisään. Hän nosti kalun kohti kattoa ja alkoi nuolla kiveksiäni. Silloin hän voihkaisi kovempaa ja aloitti nopeamman liikkeen. Hän oli aiemmin niin nauttinut kosketuksestani, että vein nytkin sormeni hänen klitorikselleen. Hän painoi minut vielä ovea vasten ja suuteli. Niin määrätietoisesti hän nojasi minuun ja hieroi minua. Jos lähden saman tien perään ja saan hänet kiinni, mitä sitten sanoisin? Tässä vaiheessa nuolemiseni oli jo aika nopeaa, samoin kun sormieni liike.seksi treffi

ihmetteli Make

Jokke nousi katsomaan ja hämmästyi kun dildosta oli jo varmaan 25 cm hänen perseessään.

Hyppäsin omaan autooni ja ajoin Joken perässä erään uudehkon omakotitalon pihalle.

Samassa asennossa edelleen perse pystyssä odotin kun Make asetteli kyrvän kohdalleen ja työntyi sisälle.Uikutin ja kiemurtelin orgasmin kourissa.

- Kelpasiko?

Jokke syöksyi sisääni yhdellä rajulla työnnöllä!Häneltä tulee kohta!

- Meneepä tätä paljon tänne! En ollut koskaan ennen ottanut spermoja suuhuni.

- Ooh se oli hyvää, hän jatkoi.

- Ai vittu sä oot kiimanen hintti.Olin ollut yksi epäonnekkaista ja olin joutunut kusihuorahommiin, eli minun pitäisi viihdyttää vessassa käyviä asiakkaita.Kopin ovi aukesi ja paukahti kiinni. Paikassa haisi niinkuin yleensäkin yleisissä käymälöissa haisee.

- Kato kato ootkos säki kääntyny homoks. Välillä valo syttyi ja jouduin tunkemaan pääni vessanpötöstä.

Matti keikautti ruumistaan ja läikäytti minua poskelle kyrvällään. Joskus joku ei halunnut mennä koppiin asti vääntämään paskaa vaan he kyykistyivät ylleni ja sain päälleni ruskean ja kuuman läjän.


Lähteet: http://relatiehoesingles.xyz/sexi-suomi-aikuisten-treffit-saurunpera