Hyvä Niin.

Kortsu päälle ja eikun kalu yhdellä survaisulla sisään.. argh.. pikkuisen sattui. Oli kuulemma liian jännittynyt. Tuntui hyvältä ja tein vastaan nussintaliikkeitä. Hän olisi halunnut imeä pidempäänkin mutta halusin siirtyä suihkun kautta saunaan. Muutaman minuutin juttelun jälkeen poitsu veti multa housut alas ja imas kullini suuhunsa. Päätin kuitenkin jatkaa naisten kanssa heterohommissa. Siellä jatkoin itse hänen kalunsa imutusta, kuitenkin turhaan.

treffipalvelu

Apache Server at www.kauppalehti.fi Port 80

Lähteet... http://www.kauppalehti.fi/uutiset/reuters-crude-oil-nudges-up-after-ninth-weekly-stock-drawdown-in-us/98SDb7iY

Työmatkalla

Avasin, mutta ketään ei näkynyt.

Ennen kuin huomasinkaan, olimme tuossa Nainen Etsii Miestä varsin monipuolisessa liikkeessä. "No no, käydään ensin bookaamassa itsemme sisään, käy sitten tuolla jos kiinnostaa" kumppanini totesi huomattuaan katsovani nukkea näyteikkunassa.Heidin - tuon kovanoloisen sinkkutytön ehdotus tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta.

................................

Juusi kun hän kohotti minihamettaan vetääkseen sukkahousut vyötäisille, ohitimme rekan. Hei, mitä nyt, huudahdin. Mähän lupasin ylläriä, Heidi vastasi, ole vaan ihan rentona.Ajelimme työkaverini Heidin kanssa Tampereelle tapaamaan erästä asiakastamme. , Heidi kuiskasi korvaani. Heidi oli jo poistunut liikkeestä kun valitsin hänelle kiiltävää materiaalia olevan mustan korsetin ja mustat sukat - lateksia, sanoi myyjä.

Huoneeni oveen koputettiin heti kun olin päässyt sisään.

Niin ihanaa nuorena!

Siitä päivästä lähtien olen seurustellut Susannan kanssa onnellisesti =) aina joskus harrastamme "kiusoittelevaa" seksiä lattialla tai komerossa tms. Hy.. Jäykkyys säilyi edelleen.. Sussu riisui Näin Saat Seksiseuraa Netistä itsensä 100% ja tuli vielä rintani päälle. Sussu sanoi että "pysy nyt siinä vähä aikaa" ja alkoi hetimmiten kuoria housuja jalastani. sanoin, "no ei se nii erikoinen oo" Sussu vastasi. Tyttö ohjasi minut selälleni. Käteni oli hänen takapuolellaan.

Olin jo pitkään halunnut saada naista/naisen. Hyvä niin.

treffipalvelu
Tags: