Markokaan Ei Ollut Vielä Herännyt Aamu-uinnilleen.

Ei ollu pysäkille ku joku 100 metrii, kun mun liiksa-ope käveli vastaan! Katoin äkkii bussi aikatauluu, et monelta menee seuraava, Mistä Naiset Haette Seksiseuraa? ja lähteehän sieltä tossa 20 minsan päästä yks kotio päin.. No pakko kai lähtee täst kotiin.. Mä sanoin takas et "JOO!

Sit tuli hiljasta.Katsoin ylös opettajan kasvoja jotka olivat orgasmin partaalla, samalla näin kellon seinällä!

Sit lopulta aattelin kummiskin vastata:

-"Teille." yllätyin itsekkin omista sanoistani, mutta kiinnostus vei voiton ;)

-"No mä en asu kyl iha lähellä, on täst ainakin joku 20 minuutin matka meille.."

-"Tätä" vastasin, ja vain käteni liiksaopeni jalan päälle.

treffipalvelu

the railway was originally built in 1901, and was used to ferry prominent bunker hill citizens up and down the steep 40+ Nainen Ja Helsingin Yöelämä hill between hill and olive. it might be the shortest date ever, but when youve been dating for 4 years you just need fun new sights to see together.

Lähteet... http://www.designlovefest.com/2012/09/style-68/

Yksityissali osa IIHieroin lastini ympäri mahaa niin että vatsalihakset kiiltelivät. Huomasin pientä heräämistä ja päätin lopettaa. Markokaan ei ollut vielä herännyt aamu-uinnilleen. Suljin silmäni ja muistelin edellistä kertaa.

Lisää tulee taas kun käyn salilla...Noustuani hain pyyhkeen naulasta ja heitin sen aurinkotuoliin. Siitä alkoi pieni vesisota, jonka tuoksinassa käteni "vahingossa" osui Joonan jalkoväliin. Päätin lähteä himaan ja tulla uudelleen päivällä, jospa kävisi parempi tuuri...En oo koskaan oollu kyl kenenkää kundin kans."Hän rupesi itsekin riisuutumaan ja siirryin sen viereen, niin että se joutui katsomaan mua koko ajan.

Siirryin altaalle ennen Joonaa ja hyppäsin veteen.

treffipalvelu
Tags: