- Pitää Paikkansa, Mitäs Muuta Se Kertoi Sinä Senkin Pikkunen, Vastasin Ja Puristelin Leikkisästi Sallan Polvea.kolmekymppinen Soile, Vuosien Takainen Tuttuni, Myös Erään Kostean Illan Päätteeksi Sänkykumppanikseni Päätynyt Nainen Soitti Eräänä Perjantaina Ja Pyysi Iltaa Istumaan.

Ne olivat ihanan kosteat ”keskeltä” ja vaikka aktista ei ollut kuin hetki aikaa rupesi jalkovälissä tapahtumaan. Salla vääntelehti ja kikatteli allani, mutta pysähtyi pian, kun aloimme suutelemaan. – Haluaako tyttö testata, pitävätkä serkkusi puheet paikkaansa.

Näimme vielä kerran tun yön jälkeen.

- Pitää paikkansa, mitäs muuta se kertoi sinä senkin pikkunen, vastasin ja puristelin leikkisästi Sallan polvea.

Kolmekymppinen Soile, vuosien takainen tuttuni, myös erään kostean illan päätteeksi Löydä Seksikumppani Suomesta sänkykumppanikseni päätynyt nainen soitti eräänä perjantaina ja pyysi iltaa istumaan.

Tässä vaiheessa käteni eksyivät Sallan pikkupepulle, joka tuntui kireiden farkkujen läpi jumalaisen kiinteältä. Soile on iltavuorossa ja mulla ei ole mitään tekemistä, Salla puheli.

Naimisen tauottua Salla paineli vessaan ja minä jäin sängylle elpymään.

Parin puhelun jälkeen haimme Sallan laukun naapurista Soilelta ja sain majoittaa hänet salaa serkultaan.

treffit netissä

Kari ryökäle!

Meinasin jo lähteä katsastamaan, mikä kiikastaa kun Kari nousi ja oli muutamalla ripeällä saunan ovella mutisten samalla hoitavansa isännän velvollisuudet. Leena voihkaisi nauttien hyväilystäni eikä halunnut jäädä huonommaksi ja pian kaluni saikin miellyttävää painelevaa jalkahierontaa osakseen. Kari asettui omaan pöytäänsä noin 10 metrin päähän meistä - näytti ihme kyllä siltä, että hän oli yksin liikkeellä. Esittelin vaimoni ja kerroin juhlistamme. Ja runkkasin hitaasti kivikovaa kulliani...Vaikeaa se tosin oli, näytelmän valtava lataus oli jättänyt minuun lähtemättömän jäljen ja kohtaukset pyörivät edelleen silmissäni hidastettuina. Herranjestas, ei voi olla totta! Keskustelun lomassa hän lähes sivumennen mainitsi asuvansa yksikseen hyvin tilavassa huoneistossa, jossa oli melko mukava varustelu ja kysyi sitten, kävisikö meille, jos jatkaisimme tarinointia lasin ääressä hänen ”boksissaan”.

Nettiseura

Kämmen sujahti nopeasti pikkuhousuihini sisälle ja sormi hakeutui liukkaalle vaolle alkaen hieromaan klitoristani...luoja miten kiimassa olin! Mutta sitten mies menetti malttinsa..tarttu kaluunsa ja työnsi sen suuhuni...piti tukastani kiinni ja alkoi nussia. Mies tarttui hiuksiini ja liikutti lanteitaan työntääkseen kalunsa suuhuni...mutta minä kiusasin ja vain nuolin terskan reunoja..nautin...

Mies käänsi minut siihen pöytää vasten nojalleen ja jalallaan avasi jalkojani auki...tunsin miten paksu kova terska työnnettiin märälle vaolleni ja siitä sisään.

Tämä chatmies jonka nimeäkään en tiennyt, käski minun hypätä autoon ja tulla keskustaan hotelliin jossa hänellä oli huone.Chatmies käski nuoren miehen kokeilla jalkoväliäni...minä olin ujo ja Toimittaja Testasi Netin Treffipalvelun katsoin anovasti chatmiesta kun tämä tarttui käsiini ja rauhotti minua. Mies kysyi yhtäkkiä. Mietin kuumeisesti miten pääsisin tapaamaan miestä sillä itseänikin oli alkanut kiinnostamaan miehen tapaaminen. Mies tarttui minua hiuksista ja painoi huulensa huulilleni...päässäni jyskytti ja ajattelin että tästä ei hyvää seuraa :)

Miehen kädet liukuivat selkääni pitkin pakaroilleni ja puristi niitä rajusti.

- Haluaisit sä antaa mun työkaverillekin?

treffit netissä
Tags: