Saunareissu

Olin viettämässä yhtiömme yhteistä rentoutumispäivää järvenrannalla olevalla mökillä. Ilta oli myöhä ja aurinko oli jo käynyt mailleen samoin kuin lähes kaikki matkaan lähteneet rentoutujat. Illan juomat olivat hyvin tehnyt tehtävänsä juopumuksen jälkeen nukahtelua.


Minua ei nukuttanut, joten olin lähtenyt vielä lämpimälle saunalle ottamaan löylyjä. Vilvoitellessani, järven ääniä kuunnellessani ja olutta siemaillessani kuulen, että en ole yksin sittenkään hereillä. Kohta kulman takaa ilmestyy kollegani Kata. Kata katsahtaa minuun hämmästyneenä, koska oli varmaan odottanut pääsevänsä rauhassa saunomaan.Muistelenkin, että Kata ei käynyt muiden kanssa saunassa. Oli varmaan odottanut pääsevänsä illalla yksin rauhassa saunomaan. Kysyin häneltä, että saunaanko olit tulossa. Johon vastauksena tuli, että joo, mutta voin minä tulla myöhemminkin. Tähän minä vastasin, että voin minä jo lopetella, jos et minun kanssa tahdo saunoa. Pienen miettimisen jälkeen sain luvan jäädä hänen kanssaan saunomaan. Kata on herkullisen näköinen kurvikaspakkaus, jota eivät pienet syystuulet kaada. Arvelisin hänen olevan noin neljännesvuosisadan ikäinen.Kata meni suorilta sisälle riisuutumaan. Menen hetken päästä hänen perässä, johon hän heti sanoo: ”Hei, mitä sinä tänne nyt tuli, mene ulos odottelemaan.”. Vastasin, että tulin pitämään seuraa ettei tarvitse yksin riisuutua. Juttelemme niitä näitä, tietysti töistä, koska se on turvallinen alue. Kata huomaan, että silmäni lepäävät hänen vartalolla. Hän muistuttaa minua heti: ”Minä olen sitten naimisissa, että ei mitään vekkulitemppuja.”. ”Juu, juu”, vastaan. Sitten alkoi ihana kuoriutumisen seuranta, puhuimmekin kai jotain, mutta siitä en muista mitään (keskittyminen kai pääsi herpaantumaan).Alkuun poistuivat housut paljastaen paksut jalat. Lensin jo haaveissani noiden reilujen sisäreisien väliin päätäni upottamaan. Noissa muhkeissa jaloissa on mitä viehkottelevimmat kaaret. Jalat päättyvät lähes tajunnan räjäyttävän upean leveään ja pulleaan peppuun. Peppu oli toistaiseksi peitelty heikosti pitsisillä stringeillä. Tämän jälkeen lähtee päälipaita vapauttaen kaarevan pulleat kädet. Istuminen rauhallisena, näin herkullisen naisen riisuutumisen yhteydessä, oli verrattavissa tuskaan. Ei se tuska helpottunut yhtään, kun lähti aluspaita näyttäen todellisen kumpuilevan vartalon muotonsa ja ne pulleat toistaiseksi verhotut tissit. Kata oli huomannut, että keskusteluni oli takeltelevaa ja keskittymiseni oli hävinnyt. Kata seuraava kysymys olikin, että veikö kissa kielen vai mikä on. Johon yritin vastailla, että ei tässä mitään, kuhan vain funtsailin.
Lähteet: http://www.fishblacklake.com/onko-ilmainen-treffisivu-huonompi-kuin-maksullinen-treffisivusto/Estoitta nuori nainen istahti syliini ja pyysi minua avaamaan hänen rintaliivin hakaset. Kuljetin käsiäni hartioilta hitaasti ja nautiskellen hartioilta hakasille. Avasin hakaset ja meinasin auttaa poistamisessa, mutta sitä ennen Kata ehti jo nousta poistamaan itse. Selin minuun hän poisti liivit ja näin vain vilauksia noista isoista roikkuvista rinnoista. Tämän jälkeen hän työnsi sormensa pikkareiden rainan alle ja lähti tiputtamaan niitä kuljettaen sormiaan pitkin ihanaa reittään koko ajan kumartuen lisää. Katsellessani tuota pyllistystä olen räjähtää siihen paikkaa monessakin mielessä. Viimein Kata kääntyy ja ne rinnat ovat uskomattoman kauniit. Riippuvat juuri sopivasti siinä masun päällä pulleina nännit kuin katsoisivat minua silmiin.Nieleskelen ja yritin esittää jotain kuulia, mutta kun Kata sanoo, että sitten saunaan. Otti pyyhkeen ympäriltäni ja näki täydessä tanassa seisova pienempiosani. Kata huokaa:” Ei voi olla totta, että saan vielä jonkun noin kiihottumaan. Kun oma mies, hyvä kun huomaa, vaikka päälle istuisi.”.